Вхід | Реєстрація

Автомотокатастрофи тижня

У Кременчуці з 31 травня по 7 червня трапилося 14 ДТП, травмовано одну людину та 25 водіїв затримали у нетверезому стані за кермом.
Перебігаючи дорогу в неналежному місці, дівчинка потрапила під колеса «ВАЗа», що їхав по провулку Самойлівському. Нині вона лежить у реанімації дитячої міської лікарні з діагнозом: політравма, тупа травма живота, частковий відрив вушної раковини.
Більш резонансні ДТП трапилися під час міжнародного мотофестивалю «Тарасова гора», який 3-6 червня проходив у Черкаській області. Загинули дві жінки.
Близько 18 години 4 червня в Золотоніському районі Черкаської області на автотрасі «Золотоноша-Черкаси» розбилися двоє учасників фестивалю. Двадцятип’ятирічний водій мотоцикла «Кавасакі» отримав перелом плеча, а двадцятитрирічна пасажирка від отриманих травм загинула на місці ДТП.
Як повідомили в прес-службі Головного управління МНС в Черкаській області, аварія сталася, коли водій мотоцикла під час обгону, не витримавши безпечного інтервалу, протаранив спочатку «ЗАЗ», а потім автобус «Богдан».
Того ж дня в селі Лип’янка Шполянського району ще один учасник мотофестивалю на мотоциклі «Урал» не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся із возом. У результаті водій мотоцикла отримав перелом кісток тазу, а його пасажирка загинула. Чоловік, який керував возом, отримав перелом правого передпліччя.

Автор: Ольга Дерев’янко, www.kremenchuk.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2010, 13:29 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації