Вхід | Реєстрація

«Миргородський квітограй-2010»

«Миргородський квітограй-2010»
У Міжнародний день захисту дітей у Центрі естетичного виховання відбувся фестиваль дитячої та юнацької творчості «Миргородський квітограй-2010». Він проходив уже 13 раз у нашому місті. У ньому взяли участь талановиті діти з м. Пирятина, Полтави, с.Яреськи Шишацького району, смт.Великої Багачки, смт. Нові Санжари і, звичайно ж, Миргорода. Поважному журі фестивалю, яке очолювала заслужений працівник культури України, заступник директора обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи А.О.Бутко, серед значної кількості обдарованих дітей було нелегко вибрати найкращих. Слід сказати, що наші юні земляки достойно себе показали під час конкурсних випробувань, тому отримали велику кількість нагород.
Володарями гран-прі стали такі учасники: Крохмальна Наталія (м.Полтава, вокал, молодша вікова категорія), Хижко Марія (м.Полтава, вокал, середня вікова категорія), хореографічний ансамбль народного танцю «Веснянка» (ЦЕВ, м.Миргород, худ.керівник О.П.Гула, середня вікова категорія); тріо вокального ансамблю «Соняшник» (на знімку) (ЦЕВ, м.Миргород, худ.керівник О.В.Алексієнко, старша вікова категорія). Інші переможці були нагороджені дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів, а також цінними подарунками. Були й такі, що отримали дипломи за участь.
Організували фестиваль Управління культури і туризму Полтавської облдержадміністрації; обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи; Миргородська міська рада та відділ культури і туризму Миргородської міської ради (начальник Т.М.Колибельнік). Слід відзначити високий професіоналізм звукорежисера О.В.Кириченка та ведучої А.М.Михайлюк. Під кінець свята всі учасники фестивалю традиційно отримали солодкі призи, які доброзичливо запропонувала ВКФ «Кристал ЛДТ» (директор С.М.Руденський).
«Миргородський квітограй – 2010» сприяв відкриттю нових талантів та засвідчив, яка велика увага приділяється на Полтавщині духовному та культурному вихованню підростаючого покоління.

Автор: Ольга ЧЕРКАСЬКА, www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2010, 13:31 | Миргород | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації