Вхід | Реєстрація

КрАЗ, мер Миргорода , його дружина-підлегла та загроза для Сорочинців

Миргород – відома на усьому пострадянському просторі оздоровниця. Готель «Миргород» - єдиний у місті сертифікований заклад, який обирають для відпочинку не лише пересічні українці, а й делегації високопосадовців та іноземців.
 «Ми приймаємо у себе президентську команду і послів з усіх країн світу... Робота готелю може бути паралізована і якщо ми зараз приймаємо заявки на Сорочинський ярмарок, тобто я не уявляю собі як в цій ситуації і в такій нервовій напрузі можливо нормально обслуговувати наших гостей», - розповіла представник готелю «Миргород» Людмила Кримець.
Напруження виникло після того, як орендарі бару, розташованого всередині приміщення, почали зазіхати на землю, прилеглу до самої будівлі. Цієї спекотної пори власники готелю взялися міняти кондиціонери та вентиляційні труби, для доставки яких задіяли вантажівку. Але вона не на жарт налякала опонентів, які ще й заручилися підтримкою міліції та мера. Це стверджує представник керівництва готелю.
 «Приходить дехто Щеглов Сергій Юрійович, який каже про те, що він є офіційним представником власника цього приміщення, щоправда документів він не демонструє і чомусь висловлює, нібито, позицію мера. Більше того, він погрожує мені особисто», - заявила Людмила Кримець.
 Знімальна група протягом усього дня перебування у Миргороді намагалася отримати коментар від іншої сторони цього конфлікту, проте телефон Сергія Щеглова не відповідав.
Під документами на реконструкцію, які стали причиною протистояння у готелі «Миргород», стоїть підпис дружини міського голови. Віра Паутова також працює у мерії і очолює підприємство, що курує питання архітектури. Дізнатися у Олександра Паутова про його дружину-підлеглу та Сергія Щеглова – нічого не вдалося.

- Знаєте таку людину – Сергій Юрійович Щеглов?
- Ні, я таку людину не знаю….

- Щеглов представляє ваші інтереси?
- Я не знаю хто такий Щеглов. Я просто не знаю цього прізвища, ось і все.

А про КрАЗ біля готелю «Миргород» мер знає все, хоч і плутає його з КамАЗом. Олександр Паутов не приховує, що дуже переймається цим автомобілем та навіть залучає для боротьби із ним місцеву міліцію, але запевняє - ні у що не втручається.
«Мер звернувся до міліції  убрати КамАЗ із газону і покарати тих, хто його незаконно там поставив. А щодо того, що нібито мер кудись втручається – я не втручаюсь, абсолютно, і нікому не дозволю втручатись – ні своїм службам, нікому. Вирішувати вони все повинні через суд – цивілізовано, як і належить»,  - прокоментував міський голова Миргорода Олександр Паутов.
Мер певен, що судді в цьому земельному конфлікті будуть чесні і незаангажовані. Проте представниця готелю «Миргород» побоюється, що саме слуги Феміди і забезпечать рейдерське захоплення єдиного у Миргороді сертифікованого закладу, в якому високопосадовці вже забронювали місця на цьогорічний Національний Сорочинський ярмарок.
«З’являться хлопчики з автоматами і якщо тут почнеться бійня, то, звісно, ні про який відпочинок і нормальне проведення часу не може бути й мови, а, відповідно, Сорочинський ярмарок, я навіть не знаю, як ми будемо його проводити. А ця подія вже незабаром. Ми бронюємо місця, але що робити – ми не знаємо!», - підсумувала Людмила Кримець.

Автор: Світлана Тарасенко, Богдан Рєзник, ІА «Новини України»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2010, 10:23 | Миргород | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації