Вхід | Реєстрація

Неподалік станції Нові Санжари було виявлено артилерійський склад ВВВ

Неподалік станції Нові Санжари було виявлено артилерійський склад ВВВ
О 14:45 16-го червня під час проведення земляних робіт на перегоні Нові Санжари-Жарки поблизу с. Руденківка, Новосанжарського району, що на Полтавщині, працівниками Південної залізниці було виявлено невідомі вибухонебезпечні предмети. Один бойовий снаряд, вилучений із землі, небезпечно зависнув на ковші ротора підривником донизу. Вибух міг пролунати щохвилини. Працівники ремонтної бригади відразу призупинили роботи і зателефонували до служби МНС області. Рух потягів було тимчасово призупинено. На місце події виїхала піротехнічна група Головного управління МНС у Полтавській області. При огляді місця знахідки було виявлено 79 мінометних мін калібру 82мм. Три міни, які було дуже небезпечно перевозити, були знищені на місці виявлення. Інші 76 перевезено під охороною у безпечне місце. 17-го червня піротехнічною групою буде обстежено весь грунт, вилучений із небезпечної ділянки та завантажений у вагони, після чого усі боєприпаси буде знищено на спеціальному полігоні. Близько 19:00 рух потягів було відновлено. На місці працювала оперативна група ГУ МНС України в Полтавській області.

Автор: Центр пропаганди ГУМНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2010, 16:16 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації