Вхід | Реєстрація

Реконструкція вул.Калініна: п’ята частина робіт виконана

Триває реконструкція другої черги вулиці Калініна (від перехрестя з вул.. Алмазною до перехрестя з вул.23 Вересня). Друга черга майже на третину довша першої, реконструкцію якої зробили торік. Як повідомив Микола Сакира - директор Полтавської філії №1 ТОВ «Променергобуд України», яка є генпідрядником, вже виконано двадцять відсотків запланованого. Наразі замінюються опори контактної мережі, облаштовується дорожнє корито, завозиться щебінь, ведуться підготовчі роботи під укладання бордюрного каменю, замінюється теплотраса тощо.
По завершенню підготовчих робіт ремонтники перейдуть до облаштування проїзної частини і буде це за належних погодних умов тижнів через два. Спочатку укладуть основу (12-ти сантиметровий шар грунтощебеню, 25 сантиметрів щебеню фракції 40-70 і 20 см шару щебеню фракції 20-40-). А потім настане черга за асфальтобетоном – шар крупнозернистого і шар дрібнозернистого. Словом се буде зроблено з дотриманням усіх вимог сучасних технологій.
Як повідомлялося раніше проїзну частину розширять майже на чотири метри, що дасть можливість забезпечити по дві смуги руху в обох напрямках. Впорядкування руху автотранспорту, зокрема, відсутність підстав для заторів і пробок, безумовно, сприятиме й поліпшенню екологічної ситуації в цьому районі.

Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2010, 16:24 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації