Вхід | Реєстрація

Полтаву ледь не затопило водою

Під загрозою опинилися центральні вулиці міста, і все це — в результаті викрадення 100 метрів кабелю живлення насосної станції КП «Полтававодоканал» на аварійному колекторі у парку Скорботної матері, повідомляє сайт телеканалу «Місто».
Вранці 17 червня чергова бригада охоронців комунального підприємства «Полтававодоканал» помітила неполадки із кабелем живлення насосної станції на аварійному колекторі у парку Скорботної матері. Обірвана його частина звисала до землі. При подальшому огляді з’ясувалося, що провід невідомі особи вкоротили на 100 метрів. За півтора місяці це — вже третій інцидент з викраденням кабелю, розповідають працівники «Водоканалу». Питання передавали на розгляд міліції. Остання, говорять, з’ясувала, що то — справа рук наркоманів, які потім продають викрадене. Незважаючи на регулярні виїзди охоронних бригад, такі випадки повторюються. Наслідки їх можуть бути плачевними, запевняє головинй енергетик «Полтававодоканалу» Микола Надточій. У зв’язку із цим інцидентом зараз підтоплена центральна чатина міста — вулиця Фрунзе і прилеглі, існує реальна загроза підтоплення підвалів, говорить фахівець.
Із обірваним кабелем припинилося перекачування стічних вод, колектори наповнюються і рівень води підіймається. Але ситуація під контролем, запевняє спеціаліст, люди та їх помешкання не постраждають. За дві-три години неполадки усунули. Від працівників КП «Полтававодоканал» — прохання до мешканців міста: при будь-якій підозрі телефонувати до міліції або до диспетчерської служби «Водоканалалу» за цілодобовим номером: 56-96-00.


Автор: Андрій ПЕТРОВ, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2010, 17:30 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації