Вхід | Реєстрація

МНСники Полтавщини знищили авіаційну бомбу ФАБ-100

У м. Миргород по вул. Боровиковського піротехнічна група АРЗ СП Головного управління МНС України в Полтавській області знищила авіаційну бомбу ФАБ-100 часів Великої Вітчизняної війни виявлену 03.11.2009 року. Загалом, за минулу добу МНСники області зареєстрували 6 надзвичайних подій. З них: 4 пожежі, 2 дорожньо - транспортні пригоди. ДТП сталися на 328 км а/д Київ-Харків Полтавського району та у м. Глобино. Травмувалося двоє людей. На щастя, обійшлося без смертей.

Пожежі виникали:
У м. Полтава Київський район по вул. Пілотна, в житловому будинку громадянки Ш., 1947 р.н., виникла пожежа. Вогнем знищено домашнє майно. Збиток - 50 000 грн. Врятовано житловий будинок на суму 80 000 грн. Причина пожежі - з`ясовується. В гасінні приймали участь: 1 відділення АРЧ, 1 відділення ПДПЧ-2.

У с.Трудолюб Миргородського району, в господарській споруді громадянина Л., 1972 р.н., виникла пожежа. Вогнем знищено шиферну покрівлю на площі 36м2. Збиток -10 000 грн. Врятовано житловий будинок на суму 50 000 грн. Причина пожежі - з`ясовується. В гасінні приймало участь 1 відділення ОП ДПО смт.Ромодан.

У с.В.Павлівка Зіньківського району по вул. Садова, в господарстві громадянина К., 1951 р. н., виникла пожежа. Вогнем знищено 4 т. лугового сіна та 1,5 т. соломи укосу 2009 року. Збиток - 4 000 грн. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невідомої особи. В гасінні приймало участь 1 відділення СДПЧ-27.

У с.Бутівці Хорольського району, в житловому будинку громадянки І., 1964 р.н., виникла пожежа. Вогнем пошкоджено черепичну покрівлю та дерев’яне перекриття на площі 60м2. Збиток - 5 000 грн. Врятовано майна на суму 20 000 грн. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі. В гасінні приймали участь: 1 відділення СДПЧ-33, ПСО ТОВ “Зоря“.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 листопада 2009, 11:47 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації