Вхід | Реєстрація

«Свобода» підтримала туристичний вишкіл на Полтавщині

«Свобода» підтримала туристичний вишкіл на Полтавщині
З 14 по 21 червня 2010 року у селі Калинки Решетилівського району на базі відпочинку «Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді» відбувся туристичний турнір «Калениківський кубок».
Захід провели на березі Псла працівники зазначеного закладу за сприяння Полтавської обласної організації ВО «Свобода». У турнірі взяли участь представники туристичних гуртків, що діють при районних школах. У ході події учасники демонстрували знання і навички, здобуті протягом навчального року. Зокрема, вміння з таких етапів як навісна переправа через річку, траверс та спуски схилами, спуск вертикальними перилами, рух по жердинах, в’язання туристичних вузлів тощо.
В особистих змаганнях на дистанції «Смуга перешкод» серед хлопців та дівчат абсолютними переможцями стали вихованці гуртка «Пішохідний туризм» при Жовтневому НВК Сергій Мордик та Тетяна Гонтова . Призерами  ж стали  Діана Колосова та Руслан Кулик (Жовтневий НВК), Марія Тиренко та Андрій Крат (гурток «Пішохідний туризм»  при Лобачівській школі). В загальнокомандному заліку перше місце посіли юні туристи з Жовтневого НВК, які і стали володарями «Калениківського Кубка».
Наприкінці заходу врученням медалей та призів переможців привітав заступник голови Полтавської обласної організації ВО «Свобода» Анатолій Ханко, після чого молоді українці частували смачною польовою кашею, співали пісень та насолоджувались спілкуванням.

Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО «Свобода»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації