Вхід | Реєстрація

Результати відпрацювання Полтавської області з 26 по 27 червня 2010 року

З метою активізації роботи з розкриття та розслідування злочинів, стабілізації оперативної обстановки на території обслуговування та на виконання вимог наказу МВС України від 17.06.2010 №675 на території Полтавської області з 21 червня проводиться практичний етап оперативно-профілактичного відпрацювання.
У ході відпрацювань з 26 по 27 червня 2010 року в Полтавській області зареєстровано 113 повідомлень про злочинні посягання, з них 79 злочинів розкрито. За добу скоєно 3 грабежі, 49 крадіжок, 1 факт нанесення тяжких тілесних ушкоджень та 1 факт розбою.
Упродовж доби на території області працівниками міліції виявлено та вилучено 149 рослин коноплі. З незаконного обігу вилучено 7,75 г канабісу. Зафіксовано збут 0,75 г первентину та 4 мл опію. У Крюківському районі у квартирі та на території дачного будинку 40-річного непрацюючого громадянина, працівники ВБНОН вилучили 8 мл прозорої рідини, 2 шприци з залишками речовини бурого кольору та обладнання для виготовлення первентину. Всі речові докази направлено в НДЕКЦ ГУМВС. Взагалі, по області зафіксовано 26 фактів незаконного обігу наркотиків.
Задокументовано 4 факти незаконного обігу зброї, зокрема, у Глобинському районі, працівники карного розшуку вилучили у 45-річного непрацюючого чоловіка обріз двохствольної мисливської рушниці ТОЗ-34, 16 калібру, без номера. Речовий доказ направлено в НДЕКЦ ГУМВС.
На автошляхах Полтавської області за добу сталися чотири дорожньо-транспортні пригоди, в яких одна особа загинула та ще сім отримали травми.
У Автозаводському районі міста Кременчук працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей встановили, що у червні поточного року 27-річний приватний підприємець без оформлення відповідних документів прийняв на роботу двох неповнолітніх 16 років. Діти займалися реалізацією стартових пакетів до мобільних телефонів та поповненням рахунку. На сьогодні вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 150 Кримінального кодексу України.
Того ж дня правники Державної служби охорони затримали 44-річного непрацюючого раніше судимого кременчужанина, який з даху будинку місцевого мешканця викрав 14 метрів телевізійного кабелю, що належить одній з телерадіокомпаній. Відносно крадія вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України.
За добу розкрито 7 раніше скоєних злочинів. Так, працівниками міліції Кременчуцького району затримано чоловіка, який скоїв крадіжку зварювального апарату, перфоратора та ручної мийки з дачного будинку місцевого мешканця на загальну суму близько 5 тисяч гривень. Речові докази вилучені частково. Відносно чоловіка вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 185 ККУ (крадіжка).
Протягом останньої доби в Полтавській області померло одинадцять осіб, четверо з яких зловживали алкогольними напоями. Дві особи покінчили життя самогубством.
Нагадуємо номери телефонів, за якими Ви маєте можливість повідомляти інформацію щодо місця перебування зниклих людей, а також відомі Вам обставини вчинення злочинів: (0532) 51-77-57 або 102.

Автор: РВ ГУМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 червня 2010, 12:51 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації