Вхід | Реєстрація

Трагічно завершився для деяких мешканців Кобеляцького району, День жалоби в Україні

Для родичів Дмитра (імя змінене, авт..) цей день мирного часу  став дійсно трагічним, в їхній будинок прийшла жахлива звістка. На березі Дніпродзержинського водосховища в районі Тахтаївського гранкарєра  с. Світлогірське Кобеляцького району було знайдено тіло їх 48-ми річного сина, мешканця м. Полтава, який приїхав на відпочинок до батьків в с. Світлогірське. Останнім часом чоловік хворів на серцево – судинні захворювання та нещодавно переніс інфаркт.
Напередодні, 21.06.2010 року, до чергової частини Кобеляцького РВ звернулася сестра Дмитра із заявою про те, що її брат пішов на рибалку і до цього часу не повернувся. Дільничним інспектором майором міліції Тимцуником В.В. було встановлено, що Дмитро дійсно рибалив на р. Дніпро. Він полюбляв спортивний лов риби та неодноразово раніше виїжджав з ночівлею на рибальство. Але що трапилося з Дмитром і чому чоловік не прийшов додому було загадкою. Все стало зрозуміло 22.06.2010 року, коли  лісничі які проводили роботи по оборюванню території лісу, який знаходиться на території гранкар’єру, побачили обгоріле тіло невідомого чоловіка і відразу повідомили дільничного інспектора.
На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група під керівництвом  начальника Кобеляцького РВ майора міліції Терели Сергія, першого заступника Миколи Подоброго, та представники НДЕКЦ при ГУМВС з керівництвом Главка. На місці події були виявлені рештки згорілого одягу, таблеток від серця, металева миска, металеве кільце для держання на вогні миски,  складний ніж. На попелищі згорілих сухих гілок хвойних дерев, які залишилися після порубки лісу, явних ознак, які б вказували на скоєння злочину, не було. Під час опитування місцевих жителів було встановлено особу. Це було тіло безвісти зниклого Дмитра.  При проведенні судово – медичної експертизи встановлено, що чоловік загинув від інсульту. Зі слів дільничного інспектора, подія сталася, більш за все, під час розпалювання багаття для розігріву їжі та сушки одягу. Саме в цей момент йому стало погано і чоловік, втративши свідомість, впав у багаття. А вогнище зробило свою справу.
Цього дня, 22 червня 2010 року, до районного відділу міліції надійшло й друге трагічне повідомлення із с. Радянське, де говорилося, що загинув чоловік від враження електрострумом.  Григорій (імя змінене, авт..), 53-річний пенсіонер ОВС, приїхав з дружиною з м. Дніпродзержинськ в батьківський будинок, який йому дістався у спадок, проводити ремонтні роботи.
В цей день вони з дружиною працювали на городі. Після вечері чоловік вирішив підзарядити акумулятор на власному автомобілі. Увімкнувши в розетку переноску, яку Григорій тримав в руках,  вирішив приєднати до неї зарядний пристрій. При спробі приєднання пристрою чоловіка  вразило електричним струмом. Григорій трагічно загинув на місці, так як земля, після сильного дощу, була вологою, а потерпілий був без взуття.
Ось так трагічно завершився для деяких мешканців Кобеляцького району День жалоби в Україні – 22 червня.

Автор: Віра Гомонюк, інспектор Кобеляцького РВ ГУМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 червня 2010, 12:56 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації