Вхід | Реєстрація

У Полтаві відбулись змагання із брейк-дансу

У Полтаві відбулись змагання із брейк-дансу
Брейк-денс це не тільки стиль вуличного танцю, а й неповторне поєднання складних акробатичних трюків із пластикою спортивних та бальних танців. Як би це дико не здавалося, але брейкери чи бі-бої (B-boys) вміло використовують елементи й одного, й іншого.
Щоб показати свою майстреність брейк-танцю, вже в сьоме, зібралися в парку “Перемога” полтавські бі-бої, а також представники із Львова, Києва та Харкова. Організаторами *Breakdance Day* виступила Полтавська міська організація творчої молоді “Коло Тебе”, полтавські брейкери з On Traffic Crew Poltava City Andergraund за підтримки Відділу у справах сім’ї та молоді полтавської облдержадміністрації.
Сам турнір є міні-репетицією перед Всеукраїнським фестивалем брейк-дансу, який відбудеться 10 липня. Та всеж організатори приготували переможцям і дипломи і грошові призи.
Першими виступали судді (Путя, Биг Фанни Кейк і Мажор),як справжні гуру, вони показали молодим як варто виступати для перемоги. Потім хлопці зустрілися один на один. До фіналу дійшли харківські брейкери Медведь і Тім Ван. Судді довго не могли визначити переможця, адже майстерність була на високому рівні у обох. Та всеж після декількох додаткових виступів перше місце виборов Тім Ван, він же Тимур Бабич, 16-річний харківчанин. Це вже 3 перемога в його арсеналі. Також були поєдинки 3х3 команд та їхні показові брейк-танці. Справжнім сюрпризом для публіки був Попкорн, учасник програми “Танцюють всі”, який ввійшов у 100 кращих танцорів України.
У перервах охочі римували у фристайлі рядки про Полтаву. Що дуже стало до вподоби глядачам.

Автор: www.news.studclub.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 червня 2010, 15:43 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації