Вхід | Реєстрація

На ті ж граблі

«Колос» (Кобеляки) – «Псьол» (Гадяч) - 0:3 (0:0)
Судді: В. Горський, Я.Опришко, О.Скирда ( всі – Кременчук)
Кобеляки: Сидорець(Нестеренко, 77), Лупінос(к), Волочай, Колінько, Вовченко, Рєдчиц, Міщенко, Постольник, Маньківський, Калюжний (Я.Ломаков, 77), Бажан (Савченко, 72)
Запасні: Ісаєнко, Онищенко, Кононенко, Зінченко
Головний тренер: О.Янковський
Гадяч: Є.Бахуринський, Негрєєв (к), А.Бахуринський, Киричко, Кийко, Сак, Ткаченко, Черкасов, Кузуб (Даниленко, 80), Шийка, Костенко
Запасні:Терновий, Чорнобров
Головний тренер: В.Ванда
Голи: Ткаченко (62, 70), Черкасов (69)
Попередження: Міщенко (37), Рєдчиц (74) – Ткаченко (37)
27 червня. Кобеляки. Стадіон «Колос». 32 градуси. 150 глядачів. Оцінка поля – 3
Юнаки - 2:0.Дублем відзначився Роман Занов (15 та 59 хвилини)

Статистика матчу:
Удари: 3 – 6
Удари (в площину): 2 – 4
Штрафні: 5 – 3
Кутові: 2 – 3
Офсайди: 0 – 6
Фоли: 15 – 13

Кобеляцька команда в черговий раз програла з великим рахунком. Цього разу місцевих уболівальників засмутили гості з Гадяча. Після першого тайму ніщо не говорило про підсумковий розгромний рахунок, але три помилки оборони в другій 45-хвилинці розставили все в матчі по своїх місцях.
Неприємні речі в цьому сезоні творяться з кобеляцькою командою. Місцевий «Колос» ніяк не може заграти по-справжньому. Моменти створюються, сили віддаються, але помилки в обороні зводять всі дії нанівець. За перші 10 турів нового чемпіонату підопічні Олександра Янковського та Віктора Детюка пропустили у свої ворота вже 23(!) м’ячі. В нападі також недуже виходить (лише забитих 9 м’ячів). Як результат з 10 матчів програно 7!
У вболівальників були надії на матч з «Пселом». Як показав перший тайм, «Колос» по грі переважав гостей та мав досить реальні шанси навіть повести в рахунку в першій частині матчу,але…
На перших хвилинах гра проходила на половині поля гостей, але до ударів не доходило. Лише Волочай та Бажан дещо загострювали  гру попереду, шукаючи своїми передачами партнерів. Гості терпіли-терпіли та на 4-й хвилині взяли та й вистрілили! Після помилки при передачі Рєдчица футболісти з Гадяча перейшли в контратаку. Черкасов пролетів по лівому флангу трішки більше пів-поля та обіграв на своєму шляху Лупіноса та  Міщенка завдав зрячого удару метрів з 18-ти. М’яч по замисловатій траєкторії потрапив у хрестовину воріт Сидорця! Сам удар став повною несподіванкою для голкіпера господарів, який в цьому моменті лише проводжав м’яча поглядом…
Фактично одразу «Колос» провів перспективну атаку правим флангом, але футболісти кобеляцької команди «запороли» вихід 3 в 2. Місцева команда володіла ініціативою в матчі, але удари завдавали гості. На 10-й хвилині «девятка» «Псла» Черкасов несильним ударом перевірив реакцію голкіпера кобелячан – Сидорець на місці. За хвилину «Колос» створює справжній гольовий момент! Рєдчиц на правому фланзі обіграв Негреєва та віддав пас у штрафну на набігаючого Калюжного. На жаль, для місцевих уболівальників удар молодого футболіста, який ще попереднього року захищав кольори молодіжної команди, виявився несильним і тому Бахуринський без проблем впорався з ним. А до голу було лише 7 метрів…
Наступного загострення у матчі довелося чекати десять хвилин. «Колос» згаяв черговий свій момент. Удар із близької відстані Калюжного в підкаті блокує Негреєв. «Псел» відповів. Черкасов непогано вдарив, а кіпер господарів ще краще відбив перед собою. Не дозволив форвардам «Псела» добити у ворота м’яча Вовченко, який відбив «смугастого» у поле. А як би закінчився момент, не будучи захисника «Колоса» на місці?!
Минає хвилина дальній удар Волочая – знову неточно. У наступний атаці гості відповідають таким же неточним ударом Антона Бахуринського. На 27-й хвилині форвард «Колоса» Бажан завдав дальнього удару. З першого разу кіпер гостей не зміг зафіксувати м’яча у руках, але скористатися можливістю добити м’яча у ворота було нікому.
До кінця таймі нічого особливого не відбулося…крім тьох епізодів. На 35-й хвилині після штрафного у виконанні Бажана м’яч поцілував у хрестовину воріт «Псла». Через дві хвилини Міщенко та Ткаченко щось не поділили між собою, за що головний арбітр матчу Володимир Горський нагородив обох жовтими картками. Вже у доданий час гості повинні були забивати, але удару Антона Бахуринського трішки невистачило влучності.
Другий тайм розпочався атаками «Псла». Гостям набридло терпіти «нахабство» футболістів з Кобеляк, і тому вони взяли гру в свої руки. На 51-й хвилині лише ціною ушкодження кіпер «Колоса» знімає м’яча з ноги Костенка. За дві хвилини Кийко непогано пробив штрафний – прямо в руки Сидорця.
Така гра, яку б я назвав «атака-на-атаку», тривала ще десь 10 хвилин. А потім… За вісім хвилин «Псел», як кажуть, «зробив» гру. Три просто жахливі помилки в обороні дозволили «Колосу» віддати очки гостям.
62 хвилина. 0:1! Черкасов на правому фланзі виграє боротьбу у 4(!) футболістів «Колоса» , пролітає з м’ячом практично до краю карного майданчика та навішує м’яча до штрафного. А там вже ніким не прикритий Ткаченко забиває гол у порожні ворота.Захисники господарів мабуть не повірили, що форвард гостей зможе залишитися сам без опіки, тому що ніхто з них навіть не намагався його накрити.
69 хвилина.0:2! Помилка при створенні штучного офсайду призводить до того, що м’яч опиняється у Черкасова. Денис переграв Вовченка та завдав влучного удару.
70 хвилина.0:3! Проходить лише хвилина, а рахунок вже став розгромним. І знову помилка в обороні! Ткаченко переграв Вовченка та забив гол, який став другим для Едуарда в цій зустрічі. 0:3 – чергова велика поразка «Колоса».

Автор: Олег ДУБИНА, www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 липня 2010, 15:06 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації