- admin1
сьогодні, 06:19
На тему: Новорічні дерева коштують від 100 до 500 гривень - Desser
22 грудня, 10:46
На тему: Види і особливості кігурумі — на які заходи їх можна одягнути - Олег Тягнибок
21 грудня, 21:13
На тему: На Полтавщині матір підозрюють у сексуальному насильстві над власною донькою - Еллоц Олег
21 грудня, 20:14
На тему: Новорічні дерева коштують від 100 до 500 гривень - ZLATO
13 грудня, 18:54
На тему: На стіні міськради з’явилося зображення Копельця
Корисні осінні добавки до чаю та кави
З осіннім похолоданням багато хто починає частіше вживати гарячі напої, насамперед чай і каву. Лікарі-гастроентерологи розповіли, як зробити ці напої ще кориснішими.
Експерти зазначають, що користь чаю та кави визначає вміст у них флавоноїдів та алкалоїдів — речовин, які мають протизапальні властивості.
Щоб не нашкодити здоров’ю, пити чай чи каву рекомендується гарячою, що не обпалює. Згідно з рекомендацією медиків, температура напою не повинна перевищувати 65-70°С.

Також не рекомендується додавати в чай чи каву цукор. Любителям меду лікарі порекомендували не класти його в чашку з напоєм, а спочатку з’їсти ложку меду, потім випити чай або каву.
Щоб зробити чай чи каву кориснішою для здоров’я, медики порадили додати в напій прянощі, що посилюють антиоксидантні властивості: імбир, корицю, кардамон, гвоздику, апельсинову цедру, перець. Крім додаткової користі, це надасть напою особливі смакові ноти.






