Вхід | Реєстрація

Що корисно їсти для здоров’я печінки

Для того, щоб здоровий стан печінки був на високому рівні, треба дбати про харчування. Зокрема, насичувати раціон тими продуктами, які позитивно впливають на нормальну роботу цього важливого органу.

Свіжий часник є джерелом аліцину і селену, які блокують хвороботворні збудники, що проникають в імунну систему і сприяють природній детоксикації. Це суттєво мінімізує навантаження на печінку й активує печінкові ферменти, які виводять токсини та продукти розпаду з організму.

Червоний буряк має велику кількість розчинної клітковини, володіє відмінними очисними властивостями. У буряку містяться антиоксиданти, вітамін В, залізо і бетаїн. Прекрасно чистить печінку, позбавляє від токсинів, які в ній накопичуються, і покращує її функції.

Сочевиця. Ця бобова культура багата харчовими волокнами, що є джерелами рослинного білка. Він набагато краще засвоюється, на відміну від білків тваринного походження, і сприяє природному покращенню стану печінки.

15 лютого 2023 | Категорія: Ваше здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації