- Чудо Юдо
15 листопада, 09:41
На тему: Чи сядуть чиновники міськради за кермо вантажівки зі сміттям? - Selena2017
10 листопада, 18:20
На тему: Підприємця із Кобеляк засудили за незаконну вирубку дерев - Чудо Юдо
28 жовтня, 11:58
На тему: Міська рада поновила Дмитра Жугана на посаді - Чудо Юдо
28 жовтня, 11:57
На тему: У Кобеляках загорілася церква - Dikaia
28 жовтня, 11:48
На тему: Зимняя куртка – женственно и функционально
Що корисно їсти для здоров’я печінки
Для того, щоб здоровий стан печінки був на високому рівні, треба дбати про харчування. Зокрема, насичувати раціон тими продуктами, які позитивно впливають на нормальну роботу цього важливого органу.
Свіжий часник є джерелом аліцину і селену, які блокують хвороботворні збудники, що проникають в імунну систему і сприяють природній детоксикації. Це суттєво мінімізує навантаження на печінку й активує печінкові ферменти, які виводять токсини та продукти розпаду з організму.
Червоний буряк має велику кількість розчинної клітковини, володіє відмінними очисними властивостями. У буряку містяться антиоксиданти, вітамін В, залізо і бетаїн. Прекрасно чистить печінку, позбавляє від токсинів, які в ній накопичуються, і покращує її функції.
Сочевиця. Ця бобова культура багата харчовими волокнами, що є джерелами рослинного білка. Він набагато краще засвоюється, на відміну від білків тваринного походження, і сприяє природному покращенню стану печінки.