- микола козак
сьогодні, 09:24
На тему: Кобеляцька міськрада планує зайнятися собаками - samusrich
19 лютого, 18:18
На тему: Риба на зимівлі: де заборонено рибалити - samusrich
19 лютого, 18:17
На тему: Глобинський горе-рибалка «підзаробив» на кримінальну відповідальність - samusrich
19 лютого, 18:17
На тему: Біля села Світлогірське рибалка провалився під кригу - samusrich
19 лютого, 18:16
На тему: У Кобеляцькому районі рибалка блукав по Дніпродзержинському водосховищу цілу ніч
Як запобігти гіркоті листового салату
Як розповіли експерти, салати належать до групи рослин, стійких до холоду, тому за високої температури повітря вони можуть стати гіркими.
Та насправді на появу неприємного гіркуватого присмаку впливає не тільки температура, а й кількість світла, що потрапляє на салат.
Отож, якщо земельна ділянка розташована в місці з великою кількістю сонячного світла, коли салат починає активно рости, забезпечте йому укриття. Для цього згодиться укривний матеріал, що має низьку щільність.
У результаті зниження надходження ультрафіолету, салат перестане відчувати стрес, а це означає, що гіркота, яка є реакцією на стресову ситуацію, піде.