- Dmytro
2 грудня, 00:16
На тему: Мандарини завозять із 5 країн. Які найсмачніші? - Bear
26 листопада, 10:55
На тему: У «Екокунівку» їдуть з Полтави та Кременчука - Rinascimento
25 листопада, 20:15
На тему: Ferrexpo призупинила роботу ГЗК - Чудо Юдо
25 листопада, 19:37
На тему: У «Екокунівку» їдуть з Полтави та Кременчука - Znaika
24 листопада, 18:17
На тему: Ferrexpo призупинила роботу ГЗК
Щоб перці плодоносили, як чемпіони
Як відомо, перці доволі чутливі до кліматичних змін, і особливо до зниження температури повітря та ґрунту.
Часто у вересні кущам не вистачає саме бору. Він відповідає і за швидкість вистигання, і за якість продуктів безпосередньо — смак, аромат, баланс солодкого та гіркого.

Бор розводиться із розрахунку 10 г на відро води. А воду обов’язково використовуємо теплу та м’яку для того, щоб перцям було максимально комфортно. Також знижуємо кількість стресу, який завдається кущам у вересні, коли він взагалі протипоказаний. Борна кислота може знизити показник кислотності, тому через деякий час після цієї процедури ви можете нейтралізувати кислотність харчовою содою. Достатньо додати 1 столову ложку на відро води та полити грядки.





