Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «микола козак»

Коментарі користувача
1 ... 27 28 29 30 31 32 33 ... 36
Купили обладнання ,його треба окупити.Чекайте нововведення , буде введено технічний огляд лампочок спочатку для підприємств , а потім і в квартирах -потрібно заробляти гроші , введуть іще і штрафи за непроведення техогляду , а для цього створять робочі місця -інспекторів , директора , бухгалтера.Одна біда -нікому вирощувати хліб , доїти молоко , правда і корів в Україні не лишилось , всі тепер бізнесмени , будемо їсти тепер все імпортне , китайський часник і гречку , польське сало , голландське молоко ину і т.д.ВПЕРЕД ДО ПЕРЕМОГИ КАПІТАЛІЗМУ.
А де ж подівся такий великий автопарк , який функціонував у Кобеляках в погані радянські часи , де з громадян простои знущалися ,і який таки тих замучених громадян обслуговував.Чи не за майно автопарку височіють приватні будівлі в його керівництва ?
Ну луна , як завжди .А громада вправі творити свої закони для своєї громади .Зберіть людей і висловіть недовіру владі громади.Внесіть до СТАТУТУ ГРОМАДИ пункт про відкликання обраних Вами дармоїдів і гоніть їх поганою мітлою , доки вони не загробили Вашу громаду.Закони пишете Ви , а не козак Гаврилюк в Києві , який ще і підозрюється в обкраданні воїнів АТО.
микола козак 30 квітня 2018, 08:55 На тему: Чвалаємо в Європу...
9.Bazilo
«Якби першим президентом став Чорновіл,якого вбили комуняки,то рівень нашої держави був би на рівні Польші і були-б ми вже в НАТО давно,і ніякої війни б не було,а так комуняки-функціонери захопили владу ізначально і по СССРівському шаблону,тільки по дуже збоченському,зробили нам таке життя,а себе зробили олігархами.Це тобі коротко,по простому,по селянському.
»

Дурістю ти друже маєшся.Комуняк ніколи і не було у владі , були частина жуліків і частина дурнів , які їм служили.От і зараз в депутати поназбирали дурнів , які на сесіях голосують незнаючи за що .В кращому випадку декому з розумніших дурнів можуть кинути кістку.А за Чорновола , то все понти , випадковість розкручують , як вбивство , щоб таким як ти задурманити голову.А Філоненко бачу вперше побачив , що крім Копельця є іще і інші .
Це ФІлон агітує , щоб йому не було конкурентів , вони з Чернявським садять по новій передовій технології , розкидають картоплю по грядках , накривають сміттям -майже без затрат.Така технологія ними ж і описана в ехо.
Видно чоловікові є чим похвалитись , а от суд і прокуратура не читали Конституцію України , показали своє реформування.От гейпаради проводити , це в межах норми , ще і сотні поліцаїв охороняють за наші гроші , а цей , що показав своє тіло на фото , вчинив правопорушення.
Максим , не всім же дано розуміти щось більш складне.І ніхто незнає , яка в кого каша в голові.Якщо тобі не дано зрозуміти написане , то ти б прочитав і забув .
Ну уклав я договір .Маю сімейного лікаря жіночої статі.На мене отримано гроші з бюджету.Захворів.Викликаю лікаря , а вона теж захворіла , пішла в декретну відпустку , плюнула на все і поїхала в Польщу на підробіток .Що далі ?Другий мене не прийме , бо не отримав за мене гроші , переоформляти договір -мені дуже погано і я не в змозі.Залишилось попрощатись з цим світом , чи викликати з Києва ДОКТОРА СМЕРТЬ??????????????????
А замість собаки в той колодязь потрібно було вкинути власника того колодязя та чиновників селища.
Цих дармоъдыв уже насаджали на бюджет далы нікуди.Як не експерти , то інструктори , то політологи - розвелось , як усобаки бліх , і всих треба годувати , а робити нікому.Ісипа треба було встроювати слюсарем -сантехніком , він на більше не тягне.
Ісип таки встроївся , щоб валяти дурака.З нього експерт , як ............. .
Ще хочу запитати пана Філоненка , чому авторам матеріалів , які Ви друкуєте в своїй газеті , Ви не виплачуєте гонорари ?Ви забираєте все СОБІ ?
Не стаття , а реклама як води , так і фільтрів , за яку потрібно платити і хтось за це отримує гроші.
Хочу запитати у пана Філоненка , А ДЛЯ ЧОГО ВИ ПИШИТЕ оці статейки , для чого взагалі випускаєте свою газетку , на яку підняли вже ціну , як за світовий шедевр?Ви так збагачуєтесь , дурачачи співгромадян?Для чого Ви останнім часом викидаєте громаді всякі пасквилі на міського голову , в чому Ваша тут зацікавленість ?Ви підбурюєте громадян на неадекватні вчинки?
11.ivanrywa
«Це вже цікаво.Давайте факти,якщо ви себе поважаєте,і відповідаєте за свої слова.Буде цікаво,усім.»

Які Вам потрібні факти , коли хто б не вс...сь , винен міський голова.Ви подивіться по ТВ , що твориться в столиці і там несуть відповідальність комунальні служби , а в Кобеляках у всьому винен міський голова.Мабуть щось не поділив з Поповичем , Філоненком , які Ісипа просто обожнювали , навіть репортаж вели , як Ісип з Галушкою борщ в Америці варили.То ж були туристи , до яких приєднувались і газетярчики.І якщо якась жінка із-за своєї необережності щось пошкодила , то чому не спитати в автора , чому він , як громадянин не допоміг тій жінці?Пройдіть по тротуарах центру міста і побачите , що там де проживають добрі господарі , там і тротуари почищені , а де нехлюї , там кучугури.А Діденку порадив би зайнятися більш корисними розслідуваннями.Так в Кобеляках по місту кожного дня деренчать бензопили , знищуючи зелені насадження , кожного дня КАМАЗИ везуть дуб діаметром від 20до 70см в діаметрі , якому ще б рости і рости і якого в Кобеляцькому районі не так і багато.Вияснив би хто ж дозволяє знищувати природу і хто від цього отримує який зиск .Оце було б солідно з боку Діденка і Філоненка , але тут СЛАБО?
микола козак 17 березня 2018, 19:59 На тему: Катастрофа в освіті...
Цікаво , обєднані громади обіцяли завалити грошима , ще не встигли обєднатись , а вже немає грошей , чи витратили всі на приливання обєднання ?
микола козак 11 березня 2018, 08:50 На тему: Фальшиве свято...
Да , Мажорка , як зможеш , то повідом кого з твоїх знайомих , чи сусідів розстріляли в СРСР .
микола козак 11 березня 2018, 08:20 На тему: Фальшиве свято...
99.SashaSamokhina
«Ви не хочете сперечатися зі мною, бо у вас просто не вистачає рівня інтелекту. Ви навіть не можете сприйняти написаного вище, де було сказано, що майже все моє дитинство пройшло при Союзі, і я його добре пам’ятаю. Виявляється, у мої 40 років я мажорка»

Та яка там ти мажорка , ти просто одурманена пропогандою людина.Ы ынтелектцу в тебе на нулю ы те , що ти заявляэш , що не дивишсЯ телевызор , то ти брешеш , книг ти це точно не читаэш ,тому в тебе такий інтелект.Людина з інтелектом завжди здатна мислити і робити хоч якісь висновки , а ти здатна тільки висловлювати чужі думки і користуєшся гаслами , які викрикував піп , коли валяв бюст Леніна - ну це я так , щоб ти хоч щось зрозуміла - МАЖОРКА ТИ НАША.
микола козак 10 березня 2018, 14:58 На тему: Фальшиве свято...
Шановні , Ви цій Самохіній нічого не доведете.Ця людина просто зомбована , вона не в силах відрізнити віртуальне від реального.В Україні більше 32 олігархічних ТВ канали , які кожного дня ллють грязь на минуле.Здоровомисляча людина могла б бачити , що зараз до людини трудівника ставлятьсЯ із зневагою , кожного дня на ТБ розпуста , розгульне життя мажориків , от вона , ця Самохіна уявила і себе якоюсь мажоркою І вірить в те , що їй скажуть ті , хто попривласнював заводи і фабрики , дуже вірить , що Ахметови , Пінчуки , Коломойські іт.д , спасіння для Українців.Вона не бачить , що україною давно вже управляють не українці , а із-за бугра , що Україна перетворилася в Європейський смітник , що із колись процвітаючої республіки , стала країною третього світу.Оце і вся незалежність.
микола козак 10 березня 2018, 10:51 На тему: Фальшиве свято...
Ти дійсно зомбована людина , коли говориш , що ми розпочинали другу світову і являєшся ворогом українців.А куркулів виселяли , бо народ шукав справедливість, можливо і не зовсім по справедливості , і це повториться , бо кілька сотень жуліків зуміли захватити всі підприємства в свою власність , а народ лишився нізчим , тому зараз іде просто переділ , а з часом народ захоче справедливості -історія повториться.Насильна колективізація допомогла вистояти країні , саме зараз після розвалу колгоспів почався бардак в економіці .А радянська влада саме і була створена для управління державою народом , а не олігархами , як зараз , походила від РАДА , де народ повинен був радитись , а те , що народ віддав владу бандитам , як і зараз , то це його помилка.
микола козак 9 березня 2018, 15:47 На тему: Фальшиве свято...
65.SashaSamokhina
«А всі бачать, як совкодрочери вперто закривають очі на страшні злочини радянської влади? Це при тому, що зараз величезна кількість документально підтверджених фактів. А вони пам’ятають виключно позитивні моменти»

Цікаво , якщо можеш , то роз’ясни мені , що ти розумієш під радянською владою , чия це влада , що вона для тебе така злочинна , хто входив доцієї влади - німці , англічани , чи наші українці , які і хто з них вчинив який злочин .Чим та влада відрізнялась від нинішньої- любої для тебе.Я просто хочу знати Чим була злочинна комуністична ідеологія і що змінилося в нашому житті , як піп звалив у Кобеляках бюст Леніну та переіменували кілька вулиць ?Як можеш , то скажи які документи із підтверджуючих злочини комуністів були в твоїх руках і тобою особисто прочитані , маю на увазі не фейки , а оригінали.
микола козак 9 березня 2018, 11:23 На тему: Фальшиве свято...
59.Pravdorub
«додавайте "во главе с великим вождем Сталином", якого так вигороджує Адекватов.
»

Ти знаєш , Сталіна зробили ідіотом саме пропогандисти. Відбирав у людей кусок хліба не Сталін , а отакі , як автор того , що ми обговорюємо.Ну от днями поліцаї побили людей пвд ВР , скажи , Порошенко їх змушував це робити ? Та звичайно ні і з часом скажуть , щополіцаї перевищили свої повноваження.От коли поліцаї на дорозі накладають на людей непомірніштрафи , вони думають , що цим людину залишають на голод , адже вони багатих не штрафують , боті їх посилають і їх же ніхто на це не змушує , а чим це відрізняється від того , що колись з хати вигрібали до зернини?Хіба не геноцид нинішня медична так звана реформа , яку судячи ти так підтримуєш , як і нинішній режим , обгаджуючи як і автор статті своє минуле , життя своїх батьків.
микола козак 9 березня 2018, 10:17 На тему: Фальшиве свято...
Сашко , от ми зараз коментуємо написане бувшим другим секретарем Кобеляцького райкому Компартії України.Як ти думаєш , він був на той час комуністом , чи відповідали його дії саме комуністичній ідеології ? Відносно проституції , я в той час був молодим , тому добре знаю , що в жінок небуло потреби продавати своє тіло .А те , що проституція існує з зародження людства - це якраз те , що тобі внушили пропогандисти .Внушили тобі і те , що були не ліки , а фігня , Тобі внушили , що і тарифи зараз обгрунтовані , і продукти з пальмовою олією корисні і т.д.Ти знаєш , ми тоді не їли польського сала , яке нагадує гранули комбікорму , не їли ковбаси без мяса і т.п.Ми цінимо прожиті нами роки і хоч ви із трусів повистрибуйте , але минуле в людей не відняти , оцей ваш психоз минеться .
микола козак 9 березня 2018, 09:29 На тему: Фальшиве свято...
Ну який з тебе правдолюб , коли ти підтримуєш режим , який знущається з українців ?Мені цікаво було б знати , що ти взагалі знаєш про комуністичну ідеологію.Тільки не плети сюди голодомор , бо то не є комуністичною ідеологією , його творили такі ж бандити , як і зараз творять безчинства в Україні .Мої сусіди , як і я , ти не грабували Україну , її грабували ті , хто присвоїв більше сотні підприємств , побудованих тими , хто сповідував комуністичну ідеологію .Назви , де і який велиукий завод чи фабрика побудовані нинішніми господарями життя.Тільки не віднось себе до тих господарів , ти просто обдурена ними людина , яка просто не розуміє , як її дурять.
микола козак 9 березня 2018, 08:55 На тему: Фальшиве свято...
Ну що ти хочеш із тих правдолюбів , воно наслухалось тих , хто пограбував Україну , вони ніколи не скажуть , що колись люди жили і працювали в нормальних умовах , виховували своїх дітей , ніхто в них не міг забрати помешкання , нке було бомжів , були доступні ліки і продукти , ми не жрали гімно з Європи , ми не думали за захмарні тарифи ,Всі мали доступ до вищої освіти не маючи купи грошей.І ти знаєш , ці барани , як трохи постаріють , вони зрозуміють , що їх просто кинули , а зараз ці правдолюби , як пітухи , їм залить очі горілкою , або вколотись -це їх життя.Такого Україна ще ніколи незнала , щоб жінки продавались за гроші .А тим , хто розграбував Україну , подавай легалізацію проституції , відкривай ігрові дома і все це в насмішку над холуями - правдолюбами.
1 ... 27 28 29 30 31 32 33 ... 36
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації