Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Vlada82»

Коментарі користувача
1 ...2 3 4 5 6 7 8
Девчонки, не ссорьтесь, вы обе в чем-то правы. Я согласна с тем, что 15 тысяч - это не так и много. Но в то же время ведь по сути права и Selena. Если предусмотрена надбавка (как дополнительный стимул) за высокие показатели в работе, то кто оценивает эти показатели? И почему вам премию выплачивают именно за результатами работы, а председателю поссовета (не имею ввиду именно Кобу) почему-то решают выплачивать эту премию наперед? А почему бы депутатам не рассматривать на каждой сессии, в каком размере премировать Кобу? Иначе это не премия, не стимул для работы, а простая надбавка к основному окладу. Разве я не права? И зависть здесь ни при чем. Также я не согласна с тем, что не нужно спора вокруг зарплаты председателя. Разница ведь в том, что Луна получает зарплату не из бюджета, т.е. не из нашего кармана. А насчет фракции, коалиции и т.п. то скажите, а что на сессии делал Супрун? Наверняка он был как глава парторганизации, ведь до этого никогда сесии поссовета не посещал. Получается, он в роли смотрящего от "Батькивщины", а это уже и есть знак того, что ничего хорошего от нового депутатского корпуса ждать не приходится.
Vlada82 23 листопада 2017, 11:57 На тему: Мрія здійснилася...
Звісно, чужий мед завжди солодший. Кажись, завдяки Борьці поставили такі ж качелі в Зачепилівці, просто нікому не спало на думку подякувати. Який же дон непослідовний! То радить Борьці викопати свої качельки після виборів, то тепер натякає, шо Борька може тільки контролювати. А не додумався дон до того, шо і в Кобеляках є свої контролери, просто не всі мають сміливість відкрито виступати проти місцевої влади? Якшо вони мовчать, то це не значить, шо їх немає зовсім.
Vlada82 23 листопада 2017, 10:05 На тему: Твій голос нічого не вартий, я...
3.Selena2017
«Лишенько, якого Месію, захисника всіх знедолених , безкорисливого виконавця всіх добрих справ у селищі втратила новостворена громада!!!!!! За якими корисними діями бачили чи чули жителі селища Б. Федоренка, крім тинятися по центру?»

Шановна Selenо, я іноді погоджуюсь з вашими думками, і стає прикро в тих випадках, коли ви продукуєте суб’єктивізм. Наприклад, у своєму коментарі ви маєте на увазі Федоренка, що цілком зрозуміло - він автор статті. А тепер спробуйте змінити це прізвище на "Супрун". І вийде те саме! Лишень Супрун аж ніяк не безкорисливий "виконавець всіх добрих справ", бо сидить на зарплаті з бюджету (читайте - з моїх і ваших податків), і тиняється так само по центру без діла. Але ж на відміну від Федоренка в Супруна - реальна влада в руках! Подивишся на нього і таке враження, шо головний обов’язок голови райради - ходити на публічні заходи й читати з папки скопійовані в Інтернеті чужі думки. Супрун так само «плакався» після виборів у "Світлиці", ось тільки там коментарів йому не напишеш, тож поклепати уїдливими коментарями можна тільки Федоренка, сховавшись за ніком. Як на мене, це не великий героїзм. Ще іноді дратує, коли коментатори навмисне відходять від основної теми статті й починають ображати її автора. Тобто коментувати не по суті. Вибачте, Selenо, ящо чимось вас образила.
Vlada82 12 листопада 2017, 18:09 На тему: Лежачі поліцейські понижчали н...
12.Selena2017
«Владо, не лукавте.»

Це все, шо ви могли придумати у відповідь? Жаль! Я задала вам конкретні запитання, то хто ж тоді лукавить?
Vlada82 12 листопада 2017, 11:51 На тему: Лежачі поліцейські понижчали н...
don кожного разу підтверджує, шо він (а може вона) таки з вавкою в голові. Залишається тільки поспівчувати. Норми "лежачих поліцейських" може знайти в Інтернеті даже дитина, при чому тут стать? А Паршевлюк з Івашиною чомусь їх не знайшли, чи полінилися, чи грають на руку Реки. Як і don, між іншим. І знову про стиль. Шановна Селено, може ви все-таки не будете голослівною і наведете конкретну формулу чи ще якісь критерії, за якими визначаєте стиль? А то багато в нас розвелося знавців стилю, а доказів ніяких. От мені самій цікаво, який у мене стиль, бо я не мовник і нічого в цьому не розумію, то може дасте наукове обгрунтування? Буду вдячна.
Vlada82 11 листопада 2017, 17:52 На тему: Лежачі поліцейські понижчали н...
Вова, не вводь людей в оману. Ніколи норми не дозволяли висоту "лежачих поліцейських" до 12 сантиметрів, принаймні після 2006 року. Це твої фантазії разом з Івашиною. Востанє ці норми затверджувалися у 2006 році і вони гласять, шо елементи примусового зниження швидкості можуть бути двох типів: у вигляді парямокутного або напівсферичного бруса, висотою - до 10 см, а ось ширина - відповідно 15-30 та 20-40 сантиметрів. Крім того, існують норми, які регламентують місця встановлення цих "поліцейських". Згадаймо, шо наших «поліцейських» река поклав десь у 2007 чи 2008 році, на око, без усяких дозволів та іншої бюрократії, це Андрію Олександровичу властиво. Погано, шо не знайшлося водія, котрий, пошкодивши автомобіль, не пішов позиватися до суду, а міг би отримати компенсацію. Постраждалих було чимало. Добре, що аж тепер ці перешкоди приведуть відповідно до встановлених норм і легковики не черкатимуть «пузом» Рекині витвори. Треба про це писати чесно, а не натякати, шо колись були одні норми, тепер інші, значить ніхто ні в чому не винен. До того ж май на увазі, шо норми встановлюють МАКСИМАЛЬНУ висоту "поліцейських", а мінімальна може бути довільною, на розсуд встановлювачів. Тобто десять років тому ніхто Реку не змушував ліпити «поліцейських» заввишки бозна скільки, могли й тоді покласти 5-сантиметрові.
Vlada82 10 листопада 2017, 10:19 На тему: Інна Коба: «Я теж хочу, щоб во...
До всього Коба ще й наївна людина, коли вважає, що виборці "обирають людей, а не партію". Брехня! «Батьківщинівці» повсюдно задіяли адмінресурс і діяли гірше, ніж регіонали. Це й не дивно, бо наші депутати спочатку сиділи в регіоналах, а тоді подалися до Юлькиної партії. Тобто спочатку вчилися бандюкувати, тепер успішно застосовують свої знання на практиці, гнуть виборців через коліно. Отож перемога «Батьківщини» на Новосанжарщині нічого не варта. Невже Інна і справді думає, шо в нашому селищі люди голосували за Супруна, а не за його партію? Дурниця! Супрун ніколи не переможе як мажоритарник, бо він просто нуль як господар та організатор, він звик перемагати лише під партійним прапором. Хіба не так?
Vlada82 10 листопада 2017, 10:19 На тему: Інна Коба: «Я теж хочу, щоб во...
Вкотре звертаюсь до Адміністратора: якщо ви поважаєте свій сайт і його відвідувачів, то видаляйте коментарі не тільки з нецензурними словами, а й з некоректними висловами, особливо коли їх дозволяють собі дрібні боягузи типу donа, які ховаються за псевдонімом, як миші під віником.
Тепер по суті так званого інтерв’ю. Що не день - то розчарування в Інні Кобі. Ідей конкурентів вона не вивчала, а жаль, бо якби не була гонористою і прагнула після чергового обрання додати якоїсь новизни в роботі, то неодмінно поцікавилася б свіжими ідеями. А раптом у програмах конкурентів теж були раціональні зерна? Виходить, Інна не за нові ідеї, отож і працювати збирається по-старому, нічого нового від неї чекати не слід. Стосовно цін на воду. А хіба витрати на видобуток води і подачу її до осель новосанжарців може покривати лише абонентська плата? Якби в Інни була вища освіта, а ще краще - аби вона прислухалась до ідей опонентів, то зрозуміла б, що частково покривати ці витрати можна за рахунок додаткових послуг населенню, менш затратних, якихось інвестицій у комунгосп, які треба шукати і т.п. Легше всього все перекладати на плечі абонентів - простих новосанжарців. Якимось же чином комунгоспівці подвоїли собі зарплату? Виходить, знайшли ресурси? Інна сама визнає, що коли не збільшувати тарифи, то комунгосп "стоятиме з простягнутою рукою чи стане банкрутом". Отже, іншого шляху, крім утримання комунгоспу за рахунок тарифів, вона просто не бачить. А жаль! Бо керівник громади повинен бути менеджером, а не банальним підписувачем паперів.
Vlada82 8 листопада 2017, 19:20 На тему: Решетилівка офіційно стала міс...
При чому тут дороги? Donа зациклило чи він провокатор?
Vlada82 8 листопада 2017, 18:50 На тему: Решетилівка офіційно стала міс...
3.Maksym
«Це занадто складно»

Наспрвді нічого складного. Якщо населений пункт є районним центром чи, як тепер, центром ОТГ, то це і має бути головною відмінністю від великого села чи, коли хочете, від маленького міста. Тим більше, коли в ньому мешкає понад 5 тисяч жителів. За цих умов населений пункт зручніше називати містечком, ніж селищем міського типу. Зверніть увагу: все-таки міського типу, а не сільського. Просто таку кострубату назву придумали, здається, за часів Хрущова, і досі ніхто не прагнув її позбутися.
Vlada82 8 листопада 2017, 13:06 На тему: Решетилівка офіційно стала міс...
А коли ж наші Нові Санжари стануть містом? У нас же лише на тисячу жителів менше, ніж у Решетилівці. Река ж обіцяв Санжарам такий статус. Мабуть, при цій владі нам ніколи не бути містом, адже загубили всі міські ознаки - промислові підприємства. Хоча мені завжди якось не по собі, коли в «Світлиці» Санжари називають селищем. Їх офіційний статус - селище міського типу (абревіатурою позначається як смт), а просто селище - це "велике село", зазирніть до тлумачних словників української мови. Колись різновид поселення, меншого за місто, але більшого за село, позначали гарним словом "містечко", але сьогодні воно зникло з офіційного ужитку. На жаль!
Vlada82 2 листопада 2017, 17:10 На тему: «Дворняги» з дворів українців ...
Здуріти можна від таких новин! Єдина втіха - у січні 2014-го Майдан не допустив злочинних антинародних законів банди Януковича. Аж дихати стало легше. І тепер шо не закон - то на користь простого люду. Особливу радість викликає те, шо поліція матиме право безборонно робити облави в будинки простих смертних. Ось, виявляється, якого щастя не вистачало українцям!
9.Selena2017
«Якщо закидаєте в гніві таке мені, то помиляєтесь.»

Селено, я нічого не прагну вам закидати, бо ніякого гніву не маю. Просто мені здалося, шо ви, прочитавши звернення нехворощан, не вірите в беспредєл Лебедина. У мене теж були незначні сумніви щодо викладених фактів (автори, наприклад, могли дещо перебільшити), але ж Лебедин давно хазяйнує в нашому районі і давно відомі його методи впливу на людей. Зі звернення я зрозуміла так, що він приїхав до виборців і в категоричній формі «попросив» їх голосувати за кандидатів від "Батьківщини", інакше пригрозив не платити податки в нехворощанську сільраду, а неугодних депутатів - працівників "Чистої криниці", які прийматимуть «неправильні» рішення або виступатимуть проти волі Лебедина, звільнять з роботи за 5 хвилин. Мої сумніви в правдивості цих фактів остаточно розвіялися після того, як стали відомі результати голосування в самій Драбинівці. Там давно всі живуть за принципом "вот приедет барин - барин нас рассудит". Сьогодні, після Майдану (Революції Гідності) таке явище вважаю ганебним. Ми ж обоє розуміємо, що щирою любов’ю Лебедина до «Батьківщини» тут і не пахне, він тупо руками селян захищає свої мільйонні статки, постійно підіграючи владі. Тепер ця влада кричить на всю Полтавщину: "Ура! «Батьківщина» має найбільший рейтинг!". Скільки, по-вашому, правди в цих радощах? І чим тоді батьківщинівці кращі за регіоналів? Ті використовували адмінресурс, і ці не соромляться, тиснуть на електорат нахабно і публічно. Тому вважаю, шо не треба мовчати, хоч живемо за 20 км від Драбинівки. І мені однаково, хто автори цього звернення, головне - чи правдиві там факти. Якщо правдиві, то хочеться підтримати цих мужніх нехворощан, які наважилися відкрито виступити проти свавілля Лебедина. І мене дратує, коли люди коментують якусь статтю і не бачать в ній головного, свідомо переводять стрілки на іншу тему. Сподіваюсь, я зрозуміло пояснила свою позицію. Вибачте, якщо чимось вас зачепила, ображати нікого не мала наміру.
5.Selena2017
«ви чужинець»

Selenaо, чужинці живуть значно ближче від нас, ніж здається. Якшо людина з самого початку не сприймала Майдан - це пів біди. А ось якщо людина спочатку виголошувала палкі промови на майданах, а потім продалася регіоналам і приголубила їх біля себе, то це даже гірше чужинця. Це ординці. Здогадуєтесь, про кого я?
Як гидко все це бачити, чути й читати! Важко сприймати розумом. До чого принижений наш народ, який дозволяє над собою таку наругу! Нувориші й далі продовжуть відкрито насміхатися над нами, всюди тепер запевняючи: на Полтавщині ВО «Батьківщина» є лідером виборів! Тьху та й годі! Вона є лідером інтриг, підкупу, залякування та іншого цинізму.
Vlada82 31 жовтня 2017, 10:58 На тему: Відкритий лист Юрію Яковичу Ле...
Короче, проти чого боролись на Майдані, на те знову напоролись, бо хто платить гроші, той і музику замовляє. Точніше, слухняних депутатів. На цьому припиняю дурну дискусію на тему "хто є хто" і "хто кому по зубах". Кожен сам обирає для себе лідера і ліпить з нього земного бога. Як кажуть, на здоров’я!
Vlada82 31 жовтня 2017, 10:56 На тему: Відкритий лист Юрію Яковичу Ле...
Дякую, Selenо, шо ви знаток не тільки стилістики, а й людських душ. От тільки чи не забагато на себе берете? Слідчі органи просто гибіють без вашого уміння визначати, хто є хто і хто як пише. Мабуть, ви вважаєте достойною таку свою відповіддь, хай буде так. На конкретні запитання ви дати відповіді не в змозі, я зрозуміла. Діло не в тому, шо по зубах Лебедин чи не по зубах, а в тому, як він нагинає підлеглий йому електорат. Я оце начиталася про нього і думаю: як добре, шо в Санжарах немає його пайщиків, хоч тут дихати легше. Нехворощанам не заздрю, мабуть подібна картина і в Малій Перещепині, Руденківці та інших лебединівських селах. Хоча й не співчуваю їм, хай самі в себе наводять порядок, як хочуть терпіти - хай терплять. Пам’ятаючи пораду Selenи не опиратися методам Лебедина, бо "не по зубах він вам, не смикайтесь". Люструйте отих дідів, які в компартійних та комсомольських структурах сиділи, а нинішніх перевертнів не чіпайте, вони під люстрацію не підпадають. Подумайєш - учора був "регіоналом", сьогодні став "батьківщинівцем", дайош їм зелене світло! Тоді ще й нарікаємо, що влада наша "не така". А мені неприємно, що Супруна в рідному селі не обрали, тепер він керує у моїх Санжарах, де я народилась і виросла. А хто його привів до влади? Лебедин! Хай там що не каже Selenа, а мені така політика огидна. Ось тут і є мій особистий інтерес. Проте вам, Selenо, я дійсно бажаю добра, хоч вам важко в це повірити, бо міряєте всіх своєю міркою. Нехворощанам та їх однодумцям бажаю мужності. "Борітеся - поборете", як писав Т.Шевченко, а не боротиметесь - сядуть вам не тільки на плечі, а й на голову. Потім за безцінь скуплять вашу земельку й пустять попід тином. Я давно казала, що треба прийняти закон, який забороняв би олігархам займатися політикою, тоді менше буде підкупу і залякування виборців. А в нас шо не керівник - то мільйонер, власник "фабрик, заводів, газет і параходів".
Vlada82 31 жовтня 2017, 10:33 На тему: Реінкарнація...
85.Anatoliy
«Відмовити у лікарській допомозі людині з інакшими, ніж у нього, політичними поглядами, лікар не має права - ні по закону, ні по совісті.»

От скажи мені, шановний Адекватнику, чи мають моральне право педагоги й медики позиціонувати себе в якійсь конкретній політичній партії, балотуватися під її прапором в депутати? Адже законом це їм не заборонено, як правоохоронцям, наприклад. Хоча я заборонила б. Я розумію, що все це від заполітизованості суспільства, але мені неприємно читати у "Світлиці", що якась МарІванна з Н-ської школи є членом такої-то партії (здогадайтесь, якої конкретно) і від неї балотується в селищні депутати. А завтра ця МарІванна зайде до класу, де перед нею сидітимуть дітки з різних сімей, де прихильники інших політичних сил. Мені це неприємно. Адже просте запитання: чому б МарІванні не балотуватися як безпартійний самовисуванець? А тому, що так простіше: приїде Лебедин, нагне своїх пайщиків і працівників через коліно, і ті проголосують за МарІванну із закритими очима. Вам треба конкретний приклад? Будь ласка, директорка Нехворощанської школи балотувалася від "Батьківщини", є членом цього ВО. Можу так само назвати список її колег із Руденківки, Драбинівки, Малої Перещепини, інших сіл, де позавчора були вибори. Вони також ішли під "Батьківщиною". Окремий список - медики району, де теж далеко не всі балотувалися як безпартійні.
Vlada82 31 жовтня 2017, 10:11 На тему: Відкритий лист Юрію Яковичу Ле...
Вирішила перевірити свої знання, одержані років сорок тому ще в школі й зазирнула до Вікіпедії. Таки ж не помилилася, бо лінгвістика вивчає мову взагалі, всі СКЛАДНОСТІ її прояву (усна, письмова і т.д.). А стиль вивчає СТИЛІСТИКА - окремий розділ мовознавства й літературознавства. Висновок: яким же розумним декому хочеться бути у прагненні повісити на когось ярлик чи звинувачення! А ще я ось що подумала: може й Зінченко приклав руку до того звернення, але ж він врешті-решт журналіст, наскільки мені відомо. Значить, закон дає йому право на подібну практику і водночас вимагає бути правдивим у викладенні фактів, передбачає відповідальність за брехню. А ось ви, Selenо, не є мовознавцем, але без тіні сумніву беретесь порівнювати стилі - близнюки вони чи не близнюки, і на підставі своїх висновків безапеляційно стверджуєте: "Стиль видає автора з головою, ніхто не помиляється"! Задумайтесь над цим. Щиро бажаю вам добра!
Vlada82 31 жовтня 2017, 09:58 На тему: Відкритий лист Юрію Яковичу Ле...
15.Selena2017
«Владо, а у вас є напоготові формули чи неспростовні докази «беспредела» Лебедина ?»

Selenо, так читайте ж звернення! А ще коли ви так ретельно вичитували "Світлицю", то порівняйте: у 2010 році за кожним прізвищем кандидата від "Чистої криниці" стояло "Партія регіонів, партія регіонів, Партія регіонів...". А в «Світлиці» від 14 жовтня цього року - лише суцільно "Батьківщина", "Батьківщина", "Батьківщина"... Плюс погрози Лебедина бути більш чужим для Нехворощі. Це хіба не беспредєл? А ви цього вперто не бачите. Ви взагалі прагнете до об’єктивності? Дійсно, жителі Драбинівки забанили б вас умить, аби шось сказали проти Лебедина, хоча й там є його опоненти, які вже не бояться говорити правду в очі. Але ж у статті мова про Нехворощу! Тому не лукавте хоч сама перед собою! На мої прямі запитання щодо методів визначення стилю ви відповіли дуже туманно, фактично не відповіли зовсім. Це теж лукавство. Я спеціально скористалася вашою порадою і перечитала обидві публікації і, повірте, не знайшла між ними тієї схожості, яка б давала право казати, що звернення точно писав Зінченко. Я мсожу зробити подібне припущення, а ось ви подаєте це як уже доведений факт. І до чого тут лінгвістика, яка вивчає мову, а не стилі? Скажімо, щоб встановити приналежність того чи іншого почерку до конкретної людини, існує почеркознавча експертиза, яку проводять фахівці науковими методами, а у вас все просто: захотіла звинуватити Зінченка - мАю на те право. Так ми дуже далеко можемо зайти. Ще раз кажу: я не захищаю Зінченка і не прагну вас образити, просто раджу розібратися спочатку в собі, потім на когось вішати бездоказові звинувачення. Бо ще хтозна, в кого швидше поприщить язика (даруйте, що скористалася вашим стилем).
Vlada82 30 жовтня 2017, 16:56 На тему: У «Лелеченьці» відзначили 10‑р...
Во дают! Какая пресс-служба в поссовете? Кажись Инна давно ее ликвидировала "за неимением денежных средств". Даже отменила конкурс на вакантную должность пресс-секретаря. Значить, за этим «Пресс-служба» вполне может скрываться определенное лицо. Допускаю, что именуемое "Владимир Паршевлюк". Не бесплатно, конечно, работающее на имидж вновь избранного головы. Надо же, не успели закончиться выборы, а уже коррупцией попахивает. Наверное, прав был Федоренко...
Vlada82 30 жовтня 2017, 16:34 На тему: Відкритий лист Юрію Яковичу Ле...
Кстати, знатоки стиля Зинченка, что вы еще читали этого автора, чтобы сделать свои выводы? Дайте, пожалуйста, ссылки на его публикации, хочу самостоятельно сравнить, чтобы не присоединяться к безосновательным обвинениям. Кроме той статьи, что про циничного Супруна. Это моя личная просьба к Selenе. Ведь для обьективного сравнения и анализа нужно несколько публикаций, причем желательно одного жанра. Наверное Selena много читала Зинченка, прошу поделиться.
Vlada82 30 жовтня 2017, 16:14 На тему: Відкритий лист Юрію Яковичу Ле...
Сам дурак, я говорю конкретно об определении стиля, а ты все опять переводишь на рекламу. Кстати, а что рекламирует эта "реклама", какого кандидата? Лебедина?Или его беспредел? Получается как в 1937 году - тройка судей в лице donа, vovы и Selenы позаседали на сайте и определили Зинченка виновным, без доказательств и конкретных фактов. Замечательно! А еще don здесь постоянно трындит о репрессиях и голодоморе. Ведь такие как ты и творили репрессии, назначая не задумываясь, кому дорога на Соловки.
Это как же нужно не уважать самих себя, чтобы выбрать фельдшера и думать, что это - предел совершенства. И как нужно примитивно мыслить, считая, что лучше работать просто невозможно.
Vlada82 30 жовтня 2017, 15:46 На тему: Відкритий лист Юрію Яковичу Ле...
9.Selena2017
«Стиль видає автора з головою, ніхто не помиляється.»

Уважаемая Selena, не могли бы вы потрудиться и более основательно обьяснить, на чем конкретно основывается ваше утверждение о стиле? Если вы знаток стилей, то укажите конкретные факты, формулы и т.д., по которым определили, что "стиль выдает автора", иначе ваше утверждение - словесный понос, не более. Я никого не защищаю, просто хочу фактажа и обьективности. И еще вот что думаю. Наверное в редакции ЭХО есть это коллективное письмо с конкретными фамилиями, ибо вряд ли они опубликовали бы анонимку, это запрещает закон. Так что не будьте голословными, пожалуйста, уважайте сама себя и свои мысли. Даже vov употребил в своем комментарии слово "может", то есть он всего лишь допускает возможность авторства какого-то Зинченка (увы, я с ним не знакома), а вы утверждаете это как доказанный факт, то есть обвиняете Зинченка. Опять же, без обид, но вас я раньше считала более серьезным блогером, нежели некоторые здесь комментаторы. Не хотелось бы разочаровываться.
1 ...2 3 4 5 6 7 8
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації