Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Dana77»

Коментарі користувача
1 2 3 4
Dana77 30 квітня 2018, 15:51 На тему: Чвалаємо в Європу...
13.земеля
«13. земеля / сьогодні, 14:59»

Браво! Очень умные мысли. Согласна на все 100 %.
Dana77 21 квітня 2018, 14:31 На тему: Ремонт дороги відновили у п’ят...
А шо таке «Ростдорстрой»? Якась не гуцульська назва! Бо в нашій укрмові слова «строй» немає. Мабуть це "Ростовское дорожное строительство". Невже окупантів найняли «строяти» нам дороги? Це шоб по них їздив російського виробництва УАЗик, куплений для райлікарні. Як усе продумано! Жаль шо Вова про це нічого не пише. Мабуть того шо він тоже Владімір Владімірович, тобто повний тезка Пукіна.
Dana77 19 квітня 2018, 09:35 На тему: Сергій Бульбаха: «Свою роботу ...
Сергій Бульбаха - типовий приклад того, як людину псують влада і політика. Оскільки давно знаю його особисто, можу стверджувати, шо за останні роки він став цинічним і брехливим. На жаль...
Dana77 15 квітня 2018, 17:26 На тему: Сергій Бульбаха: «Свою роботу ...
Подписываюсь под каждым словом antiblogerа.
Dana77 28 березня 2018, 16:04 На тему: Сюжет про перевезення атовців ...
5.Vlada82
«за «Батьківщину» обідно...»

Це точно.
Dana77 24 березня 2018, 11:18 На тему: Центр культури отримав нового ...
Щиро вітаю Ріту з перемогою! Бажаю таких же блискучих перемог і в роботі! Знаю вас як щиру товариську, привітну людину, віддану своїй справі. Ця перемога вами заслужена. А у Володі Паршивлюка хочу спитати, шо це за така "культурна галузь"? Є ще й безкультурна?
Dana77 24 березня 2018, 11:10 На тему: Депутати у Нових Санжарах розп...
Я шось не пойму, Валя Василенко засланий козачок у селищній раді? Чиї інтереси вона відстоює? Мабуть районної ради. Гнати таких треба з депутатів, якшо вони себе так ведуть. Там ще якийсь Мокляк є, тоже на боці райради грає. Кого ми оце понавибирали?
Dana77 3 березня 2018, 11:17 На тему: Повторне звернення до голови Н...
19.vov
«Кого конкретно під «неугодними» Ви мавєте на увазі?»

Вважаю шо antibloger гарно відповів, а я лише додам Григорія Перерву і Миколу Перерву, Тараненка, Солодовника, Свердлова, ще купу чиновників можна згадати, які пішли після майдану. Хочу уточнити: а шо поганого для району зробили згадані тобою Шовкопляс і Левицький? Супрун більше за них працює? І зарплати у них були менші, ніж тепер у Супруна. Так їх вигнали тільки за те, шо були від партії регіонів, а потом Супрун тих же регіоналів (Крім Шовкопляса і Левицького) знову під списком Батьківщини привів у райраду. От і вийшло шо від майдану толку ніякого, але ж Супрун ваш ставленик, без майдану він не опинився б у цьому кріслі, то кому як не вам першими і спитати з нього. А Зінченко кажись пішов не в час майдану, а пізніше. Хотя нічого дивного, він не піддержував оцей дурдом, не стрибав у касці і як кажеш "загрався", бо почав критикувати нову владу. Я помню його публікацію і фото в газеті про те, як особисто Супрун разом зі своєю юристкою і твоїм батьком приходили в редакцію люструвати Зінченка, заставляли напечатати якусь статтю проти Федоренка. Це ти щитаєш законними діями? Чи Жаботинський для тебе лучший, хотя так само твої статті не печатає?
Dana77 2 березня 2018, 19:26 На тему: «Надежда» дасть Санжарам півмі...
Чомусь Володимир нічого не сказав про назву АЗС. «Надежда» - такого слова у свідомій укрмові нема, то як можна давати дозвіл діяти на території Санжар москальській заправці та отримувати від неї надходження? Видно, автор втратив «чуйку» на ворога, як тільки каску зняв.
Dana77 2 березня 2018, 19:21 На тему: Повторне звернення до голови Н...
Чомусь упевнена, шо ви станете на його захист і почнете з батьком переслідувати неугодних, як це було у 2014 р.
Dana77 2 березня 2018, 11:27 На тему: Повторне звернення до голови Н...
Так я ж і кажу, шо ніяких майданів чомусь не було. А мабуть вже треба виходити і тягти за барки того ж Супруна, хай прилюдно скаже, шо зробив для району, і не доведеться тоді ждати його відписок.
Dana77 2 березня 2018, 11:12 На тему: Повторне звернення до голови Н...
Наче правильно пишуть і vov, і Adekvatov, але в мене одне запитання (конкретно до vovа): чого у 2014-му щотижня в Санжарах був майдан, куди насильно витягували керівників звітувати (хоч це було зовсім незаконно) і не чекали ні сесій, ні апаратних РДА, а тепер кричите на сайтах про неподобства, а на жоден майдан не вийшли. Отам і спитали б і в Супруна, і в Бульбахи, чого порядок не наводять. А заодно і Реку можна послухати і багато чого спитати. Холоду боїтесь чи ніхто вже не проплачує "революцію гідності"?
І ще одне. Дивилася по телевізору, як в суді Турчинов свідчив проти Януковича. Заявив, шо на момент втечі Януковича економіка України була "нижче плінтуса". А тепер, значить, піднялася. Але згадаймо, який на момент втечі Януковича був курс долара і яка була ціна на газ. У мене запитання до розумних людей: як таке може бути, шо при «лежачій» економіці долар 8 грн., а при зростаючій 28. І хто призначав головою НБУ Гонтарєву, яка успішно «опустила» долар? Ну точно ж не Янукович. Так хто тоді відповідатиме за цей бардак?
Я не політик, але думаю, шо коли почнемо шукати прямі й чесні відповіді на ці запитання, тоді знайдеться не 5, а 25 відсотків населення, які змусять владу працювати для народу, а не для свого кармана. А поки шо ми тільки наблюдаємо, як до Реки приїздить телебачення і він піариться, як живе і яким є гарним депутатом та як багато зробив для Санжар. А скільки вкрав - не каже. Побачите, шо він задекларує в цьому році, скільки своїх мільйонів тикне під носа виборцям. А ви до Гирі причепилися.
Dana77 25 лютого 2018, 18:04 На тему: Півсотні озброєних чоловіків в...
Сто процентів!!!
Dana77 25 лютого 2018, 18:01 На тему: До питання про договори на тех...
Ясно шо це чергова обдираловка. Відповідно до українського законодавства ніхто не має права нав’язувати споживачам (чи покупцям) свої послуги і товари, а тим більше брати за них гроші наперед. Коли я запитала про це у газовиків, то вони не змогли дати розумне пояснення, сказали тільки, шо так прописано у якійсь постанові. Отже, мусимо виконувати. Хоча коли розумно підійти до цього, то слюсарі повинні безкоштовно обстежувати газові прилади (як безкоштовно перевіряють лічильники чи розносять договори або як безкоштовно електрики знімають лічильники на перевірку), і в разі виявлення неполадок усувати їх, складати про це відповідний акт і виписувати рахунок. Тільки так. Але ми живемо не в правовій державі. Нерівність ще й у тому, шо огляд тієї ж газової колонки у мене, наприклад, обмежиться одним лише оглядом, бо вона майже нова, а в сусіда доведеться її ремонтувати. Однак ми заплатимо за це однакову суму, бо заплатимо наперед, без конкретизації виконаних (чи не виконаних) робіт. І дивуватись нема чому, ці правила придумали гройсмани, самі знаєте хто вони по національності. Стрижуть купони, як пастухи овець.
Dana77 24 лютого 2018, 15:14 На тему: Районний зліт юних краєзнавців...
Скоро и у нас в Санжарах такие слеты будут проводить. Голова нашей РДА на сессии отчитывался перед депутатами, что санжарский краеведческий музей РАБОТАЕТ (это я в «Светлице» прочла). Только почему-то никак не могу попасть в этот музей, все время он "на обновлении экспозиции", что ли? Товарищ голова РДА, напечатайте в своей газете, в какие дни и какое время можно совершить экскурсию в это историческое заведение, или у него исключительно ночной график работы?
Dana77 24 лютого 2018, 14:30 На тему: Вибір мільйонів...
Вова Паршивлюк, ты подал неполную информацию. Не написал, сколько постмайдановская власть наконец-то выделила денег на замену того позорища, которое торчит в центре Санжар после вашего дикого повалення памятника Ленину? Когда дойдут руки наконец-то что-то построить, а то вы только руйнуете и других учите, по каким законам всем жить, какую историю шанувать и на каких политических богов молиться.
Dana77 24 лютого 2018, 11:14 На тему: Успішний рік перед реформою...
Вы что, правда не понимаете? Вспомните, как энергично и даже агрессивно райрада пыталась поскорее передать некоторые коммунальные заклады в поссовет. «Некоторые» - это школу, больницу, ЦКД и тому подобные, по сути - наиболее затратные. Представитель нынешней районной власти, а заодно щира партдеячка от ВО «Батькивщина» Валя Василенко пугала, что работники этих закладов останутся без зарплаты, а сами заклады прератят существование. Блокировали сессию, срывали голосование, тупали ножками и т.п. А ВСЕ ПОТОМУ, что эти заклады очень затратные и нужно было срочно воспользоваться моментом и сбросить их со своего барского плеча на новосозданное ОТГ. Другое дело будынок побуту. Какие на него затраты у районной рады? Да никаких! Там все помещения и даже уголочки давно сдаются в аренду и райрада имеет медную копейку от этих сделок. Ей же на чем-то еще нужно сидеть. Поэтому не очень скоро они передадут его поссовету, будут искать любые аргументы, типа "продадут за 10 гривен". Тепер вы понимаете цинизм и вранье этой власти?
6.skarm
«ти зачепив таке грошовите і тому «недоторкане» питання»

Чи не можна це звернення без виправлень і скорочень напечатати в районній газеті "Світлиця"? Надіюсь, на її сторінки активістам і громадським організаціям дорога не заборонена. Тоді й стане видно, на ланцюгу Вісич в Супруна чи дійсно веде боротьбу за справедливість, особливо коли Супрун заборонятиме Жаботинському надрукувати це звернення. А такі випадки кажись уже були.
Чому не вказали хто від якої партії балотувався. це важливо.
61.Madtharu55
«Дана, тепер я знаю хто ви.»

Це добре, шо ви мене пізнали, значить пригадали той випадок. Тоді припиніть свої безпідставні звинувачення. Я писала в Інтернеті не називаючи ваших імен, і я не винна шо вам захотілося в людному місці почесати язиками і поплакатися одна одній на своє начальство, з яким важко працювати, а тепер хочете відбрехатися і відбілитися в його очах, когось зробити винуватими. Не перекладайте з хворої голови на здорову.
Сьогодні не полінилась подзвонити до знайомої уточнити, з ким вона розмовляла про "Чисту криницю", про свавілля начальства і подібне. Блін, оказалось шо таки ж з Катериною Лебідь, просто я не знаю в обличчя цієї жінки й імені її не знала, тільки по змісту розмови зрозуміла шо вона з Драбинівки. Бог їй суддя.
Правда шо дивний поворот. Я не знаю ніякої Лебідь Катерини Олександрівни, жодного разу не згадувала її імені і зовсім не її мала на увазі. Шо поробиш, коли на ворові й шапка горить. Якшо нічого не писала, то навіщо так вигинатися й вибачатися? От мені вас дійсно жаль, бо почитала я коментар і зразу згадала слова Миколи Некрасова: "Люди холопского звания - сущие псы иногда: чем тяжелей наказание - тем им милей господа". А за перечитування моїх коментарів дякую. Тільки не треба з таким пафосом безпідставно нападати, чи це ваше хоббі? Одні вже долизалися й домолилися за свого засновника, а потім включили задню й добровільно пішли у відставку. А ви від цього теж не застраховані, звідси така маячня. Якшо сміливі, тоді прямо назвіть, кого звинувачуєте, а не боягузливо натякаєте на «різні» та «всякі» Дани. Я теж "всяких Катерин" не зачіпала, то й ви мене не трогайте, стійте й далі на колінах перед своїми благодійниками. Тільки по драбинянах бачу, шо не для всіх вони люди з великої літери, це аж у Санжарах видно. Ми добре пам’ятаємо, як ваш Лебедин був головою районної ради, так шо не поширюйте свої казочки про його велич.
Шо ж такого розумного написав по цьому поводу Адекватник, шо його коментар видалили?
Та драбиняни дуже возмущаються, шо Лебедин тотально перевіряє всіх. В одній санжарській установі я случайно була свідком як начальниця якогось лебединівського фонду жалілась подрузі, шо її чоловіка шофера відправили на біржу, а начальство по кабінетах сидить, шо приказано економити на всьому, Лебедин кожного підозрює непонятно в чому і приставив у драбинівській конторі якусь нишпорку, шоб все перевіряла і йому доповідала. Шо Сидоренко тепер всього боїться і нічого не рішає. Тепер і на паї вріжуть, може зовсім копійки заплатять, бо в прошлому году недорід у Чистій криниці був. Короче, дуже вона возмущалася, шо ніяк тепер і з кабінету вийти, не дадуть до пенсії доробити. Тільки сочуствувать їй чогось не дуже хочеться. Виходить, як гарно Лебедин платив, то був хароший, а як почав требувати дисципліну, то зразу став поганий. Такий от народ неблагодарний.
Хай наводе, позаїдалися там усі. Начальство жирує, а рядових на біржу відправляють.
1 2 3 4
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації