Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Dana77»

Коментарі користувача
1 2 3 4
Погоджуюся з усим, тільки не пойму, де тут казка. Заголовок гучний, але явно не професійний, не відповідає змісту.
Dana77 4 листопада 2017, 18:13 На тему: Під Санжарами вишколювали «Пра...
Погоджуюся з Beri Mor.
Dana77 4 листопада 2017, 18:12 На тему: Під Санжарами вишколювали «Пра...
На мою думку, нав’язування певної ідеології неприпустиме. Воно нічим не відрізняється від того, як колись нав’язували комуністичну ідеологію. Часи змінилися, а підхід до запудрювання мізків - ні. Якщо 17-річний юнак навчає молодь, то за що тоді одержують гроші педагоги у школах? Чи вони не здатні прищеплювати почуття патріотизму?
Dana77 4 листопада 2017, 18:08 На тему: Під Санжарами вишколювали «Пра...
Даруйте! Вони займалися (цитую) підготовкою та патріотичним вихованням правої молоді. А молоді з іншими поглядвми куди діватися? Ховатися в кущі?
Dana77 4 листопада 2017, 18:07 На тему: Під Санжарами вишколювали «Пра...
Не розумію вашого зауваження, Selenо. Читаймо уважніше статтю: "Для теоретичної, практичної, медичної та патріотичної підготовки..." і джалі по тексту. Скажіть будь ласка, яку теоретичну, практичну чи медичну підготовку має 17-річний юнак, якому ще навчатися у школі, аби він мав право навчати інших? У педінституті студентів навчають 5 років, аби потім педагог мав право викладати один предмет, а тут викладає школяр! Так хіба це не деградація? Ви хотіли б, щоб ваша дитина у нього навчалася? Я - ні! Бо це не навчання, а запудрювання мізків. Там так і написано: Яків Легкобит не тільки організував, а й "провів вишкіл". До того ж не на нейтральній території, а в дитячому таборі. І руку до цього приклала місцева влада! Вони зай
Dana77 4 листопада 2017, 16:25 На тему: Під Санжарами вишколювали «Пра...
1.Седой
«ЛЮДИ! Что с вами случилось?»

І правда. Тому 17-річному «педагогу» (свідомо беру в лапки це слово) самому ще треба навчатися з десяток років, щоб мати право навчати інших. Педагоги, що думаєте ви з цього приводу? Які знання і навички дасть 17-річний юнак вашим дітям? І невже це така важлива подія, що заслуговує газетної публікації на кілька районів? Невже немає в нашому житті важивіших подій для журналіста ЕХО? "ЛЮДИ! Что с вами случилось?" Ми деградуємо на очах! Існують педінститути, щоб готувати фахівців, які матимуть право (базоване на педагогічних знаннях) навчати інших.
Dana77 4 листопада 2017, 16:17 На тему: Інна Коба стала головою об’єдн...
15.don
«в нього в команді були одні педики»

Не думала, don, шо ти тоже в команді Федоренка, думала шо в опозиції до ньго. Інакше звідки така обізнаність в політичній орієнтації кандидата "від народу нашого сільського"? Тепер ясно, завдяки кому він програв.
Dana77 31 жовтня 2017, 11:09 На тему: Відкритий лист Юрію Яковичу Ле...
Дискусія правда шо дурна, бо не можна переконати людину з психологією раба, шо гуртом можна й Лебедину зуби обламати, не допустити далі цей беспредєл. Та багатьом довподоби, коли їх підкупляють, це вже не одні вибори показали. Побачили гроші - і вже повний політичний оргазм! А Лебедину того тільки й треба.
Dana77 25 жовтня 2017, 11:15 На тему: Про тих, хто нами керує...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
don, а тебя кто-нибудь уважает? Что-то я ни разу не видела, чтобы тебя кто-то поддержал в твоих дурацких, грубых комментариях. По-моему, ты просто недовоспитанный и недообразованный человек, обделенный тем самым уважением окружающих, которое в свою очередь порождает собствененое чувство самодостаточности. У тебя его нет, вот ты и набрасываеш свои ярлыки на всех, кто тебе не нравиться. Тебе просто нужно сходить на прием к психологу и, надеюсь, ты еще успеешь стать нормальным человеком. Хотя вряд ли ты воспользуешься моим советом, потому как алкоголик никогда не признает себя алкоголиком, а придурок - придурком. Извини, но мне приходится обьяснять тебе свои мысли в твоей манере, а то вдруг не дойдет.
Dana77 19 жовтня 2017, 09:59 На тему: На Україні...
Розкажу свою історію. Колись дуже давно, ще на початку 90-х, мені захотілося мати свою вишиванку. Вишила сама б якусь блузку, але не знайшла справжнього вибіленого плотна. І ось на Сорочинському ярмарку вподобала гарну вишиванку, проте дорогущу! Однак грошей не пожаліла, купила. Відтоді ця вишиванка була в мене найпараднішим одягом, вбиралася в неї тільки в особливих випадках, лише на великі народні свята. Кілька разів їздила в ній у Київ на якісь всеукраїнські заходи, і навіть у Росію, де теж проходив якийсь україно-російський формум. Носила вишиванку з величезною гордістю як символ того, що моєю батьківщиною є Україна. А з 2014 року не одягала жодного разу, навіть у Санжарах. Почала соромитись вишиванки, бо раптом мене ототожнюватимуть з бандерівкою або, чого доброго, з Розою Паршевлюк, Супруном та іншими, які стрибали у вишиванках та горланили на все селище: "Хто не скаче - той москаль". Отож погоджуюсь з автором, у нас значення багатьох слів та українських символів дурні «патріоти» звели нанівець. А щодо матюків - тут погоджуюсь з коментаторами.
Dana77 19 жовтня 2017, 09:39 На тему: Дорога на Канави стала проїзно...
Гарним хвалишся. коли зумів стільки вкрасти - поділися з громадою, додай сотню тисяч на ремонт доріг чи на лікарню, тобі ж тут жити, а не в Дубаї.
Dana77 19 жовтня 2017, 09:37 На тему: У Санжарах відремонтують доріг...
"Кошти на капітальний ремонт вулиць виділили з державного бюджету згідно Постанови Кабінету Міністрів України" - це шоб Інна Коба не казала,шо то виключно її заслуга. Мовляв. аби не вона, то й дороги в Санжарах не ремонтувалися б. Як бачимо, це брехня і передвиборчий піар. Ось тільки чи всі виборці це розуміють?
"селищне комунальне підприємство тимчасово залишилося без керівника: Наталія Кушніренко залишила займану посаду у зв’язку з закінченням контракту". Правильно, хай посада побуде вакантною до 29 жовтня, шоб було де Кобі рулити далі.
А взагалі в мене таке враження, шо Паршевлюк є позаштатним прес-секретарем Коби, найнятим для написання позитивно-іміджевих кореспонденцій. Адже на екскурсії Інна Олександрівна чогось запрошує тільки його, а не комунальну пресу. Володя, коли тебе встигли приручити і скільки за це платять? Рубони правду як ідейний майданівець, шоб читачі твої знали.
Dana77 20 вересня 2017, 08:35 На тему: Депутати Полтавської міськради...
ИВЕН молодець, абсолютно вірна думка.
Dana77 17 вересня 2017, 10:00 На тему: Руденківка перемагла у фізкуль...
Дуже добре, що перемАгла, зичу нових перемАг.
Dana77 16 вересня 2017, 10:03 На тему: Міша із Разліва чи Рорік Ютлан...
Цілком погоджуюсь і з Адекватником, і з Земелею. Упродовж 23-х років своєї незалежності Україна опускалася в різні кризи (соціальну, політичну, економічну - разом взяті), а майдан прискорив цей процес і різко поглибив цю складну ситуацію. А завдання таких як Selena2017 - геть стерти з людської памяті цілу епоху СРСР, акцентуючи увагу тільки на тодішньому негативі. Шановна Selenо, Ви можете підводити з небуття невинно знищених (на жаль, таких дійсно було багато), але не забувайте, що можна просто озирнутися на сьогодення і побачити не меншу кількість таких же невинно убієнних і фізично, і морально. Ви побачите, наскільтки зменшилось населення України в результаті антинародної політики, яка ведеться ще з кінця 80-х мин. століття. Побачите мільйони вимушених мігрантів, а також безробітніх, десятки тисяч бомжів, я вже не кажу про убієнних на Донбасі. Побачите втрачені території... То чи все так погано було при СРСР? А чим зараз краще? В чому ми незалежні? Ми дійсно ніколи не дочекаємось на розумних і порядних керманичів, доки самі ж вибиратимемо в законописці таких як Река та йому подібних. Хотілося б вірити, що мислячих людей більшість, але дійсність переконує в протилежному. А пані Луні хочу сказати, що сьогодні теж багато протилежностей. Наприклад, зараз незалежна Україна - це для одних можливість розвивати свій бізнес (читай, здебільшого - спекуляцію), сісти "на бюджетну голку" і безкарно красти, а потім на вкрадені гроші щедро скуплятися без дефіциту і відпочивати на закордонних пляжах. А для інших - це значить чесно і принизливо працювати за копійки (знайдіть мені хоч одного чесного працівника, який би за пару років розбагатів на мільйон), в усьому себе позбавляти аби вивчити дітей, бути приреченим хворіти без можливості купити дорогі ліки і т.д і т.п. Ви послухайте простих людей і вони вам скажуть, коли їм краще жилося (багато хто ще памятає СРСР) - тоді чи тепер. І не іронізуйте з приводу дешевої ковбаси, багатьом цей продукт сьогодні зовсім недоступний.
Dana77 5 вересня 2017, 09:38 На тему: 30 тисяч гривень на нову оргте...
Так, пропозицію Selenи2017 приймаю, надалі буду користуватись виключно українською. А ще перепрошую в Паршевлюка за своє зауваження щодо нібито не вказаної ним суми, виділеної депутатами на оргтехніку. Насправді ця сума вказана в заголовку публікації. На майбутнє буде мені наука: треба й заголовки читати. Зичу всім вдалого дня!
Dana77 4 вересня 2017, 13:12 На тему: 30 тисяч гривень на нову оргте...
Почему-то многое в этой истории мне не понятно. Сначала воруют компьютеры с несуществующего второго этажа школы. Но уже на пятый день после этого сессия поссовета решает за бюджетные деньги Санжар купить новую оргтехнику. При том, что де-юре Зачепиловка еще не входит в обьединенную громаду, даже самой обьединенной громады пока нет. Вопрос: к чему такая спешка и вообще законно ли такое решение? Далее - а что если правоохранители (т.е. полиция) найдут украденные компьютеры? Или это решение сессии подтверждает: точно не найдут, нужно срочно покупать новые! Это же просто откровенная демонстрация неверия в эффективность работы полиции! Даже обидно как-то! Наконец, Паршевлюк опять предусмотрительно «забыл» указать конкретную сумму выделенных на оргтехнику денег, хотя суммы детсадикам, на туберкулин и на поддержку жизнедеятельности коммунальщиков указал до циферьки. Не странно ли все это? Может Володя удосужиться обьянить все более детально? Или такие уточнения кому-то не выгодны? А еще прошу интеллектуала от журналистики поразмышлять на страницах "ЭХО", была бы возможной такая «благодійність» поселковых депутатов для зачепиловских детей, если бы не замаячили на горизонте очередные выборы?
Dana77 3 вересня 2017, 12:12 На тему: Ідемо у школу...
Куда катимся? Шизометр действительно зашкаливает. Ну как можно УСПЕШНО НЕ УЧИТЬ язык (это вообще абсурд какой-то) да еще и бахвалиться этим, обрекая сына не знать великую культуру, давшую множество больших ученых и научных открытий? Тоесть осознанно быть обделенным да еще и бахвалиться этим. Отожествляя русскую культуру с Путиным, а значит неосознанно уподобляясь ему. Грустно все это. Ведь Кирилко никогда не сможет прочесть в оригинале те же сказки Пушкина, даже дневники Тараса Шевченко, а в юношеском возрасте - лирику Есенина... Он никогда не будет знать, как правильно пишутся простые слова «почтальон» или «батальон», Кирилко непременно будет писать их с буквой «й». Папа УСПЕШНО сделал ему свою установку, тоесть зомбировал сына быть, как у нас говорят, невігласом. Так вот к какой «гидности» вела революция на Майдане! А ведь Паршевлюк в каске есть неким символом этого Майдана в Санжарах. Куда мы идем, глядя только на Запад - страшно даже подумать. По этому поводу вспомнился стих Олеся Бузины:
За що стояли на Майдані?
За що людськую кров лили?
За те щоб ціни повишали,
І знову плакали хохли.
За те щоб Крим знов став московським
І щоб донбаським став Донбас.
За те, щоб долю України
Рішав в Європі під…с.
Грустно, но сценарий распада Украины уже запущен, в первую очередь в умах паршевлюков и им подобных, и остановить его сугубо некому.
Dana77 2 вересня 2017, 10:36 На тему: У Зачепилівці викрали зі школи...
Это точно, главному районному полицейскому местные журналисты задают только удобные вопросы. Сразу видно, что статьи "про бурхливу діяльність правоохоронців" заказные, в них ни слова о том, что уже раскрыто из предыдущих злодеяний и по какой причине те или иные правонарушения не раскрыты. Наверное, общественности знать об этом не обязательно. Как и то, ЧТО думает о возрастающей преступности местная власть и как собирается действовать? Или ей проще отсидеться в кустах, тоесть в уютных креслах? Кстати, в Санжарах ходят слухи, что Жаботинский таким образом отрабатывает долг, ведь против него открыли, как сейчас говорят, "кримінальне провадження", но теперь уже наверное закрыли - за плодотворную дружбу с начальником райполиции. Но рано или поздно все всплывет наружу. А Паршевлюка попрошу подробнее описать, как "злодії віджимали склопакет на вікні ДРУГОГО поверху школи", как опускали оттуда оргтехнику - забавный будет детектив. А может и кражи никакой не было, как никогда не было в Зачепиловской школе второго этажа? Просто нужно кому-то этим ЧП отмыть бюджетную денюжку.
Dana77 1 вересня 2017, 17:10 На тему: У Зачепилівці викрали зі школи...
Заодно нужно спросить и с директора школы (коммунального учреждения, между прочим), почему не обеспечила надежную сохранность компьютеров? Или "старая кошка мышей не ловит"? Хотя спросить с нее будет очень сложно, ведь Мария Крыснюк - депутат райсовета и безоговорочно поддерживает во всем Супруна, а значит имеет надежную "крышу". Короче, за бюджетные деньги купят новые компы, а украденные спишут и поставят точку. Так вот и уплывают народные денюжки. Восемь компов - это на какую сумму убыток? Наверняка ведь известна их точная стоимость, вот только Паршевлюк опять «забыл» это уточнить. Он даже до сих пор не знает, что это милиция когда-то "порушувала кримінальну справу", а полиция нынче "відкриває кримінальне провадження". Вроде бы мелочь, но есть в ней отличительные ньюансы и писателю в газету следовало бы это знать...
Dana77 14 серпня 2017, 13:01 На тему: У Нових Санжарах горіло 22 гек...
Почему ни слова о причине возгорания? Где-то я читала, что это был поджог. И почему на территории Новосанжарского лесничества лес горит чаще, чем в соседних хозяйствах? Неужели в пана Крысюка (начальника Новос. лесничества) такие непомерные аппетиты? Или начальнику областного управления за личными коррупционными делами не до таких тонкостей? Наверное от Крысюка имел неплохой доход, поэтому все шито-крыто, на пожар и стихийные бедствия спишут любые расходы. Но как же тогда быть со званием Крысюка "Заслуженный природоохранник Украины"? Пора присваивать "Заслуженный губитель леса", если в такую жаркую погоду не обеспечил противопожарную безопасность в доверенном массиве.
Dana77 11 серпня 2017, 17:31 На тему: У Нових Санжарах розпочали рем...
Пологове відділення закрили, а дитячі майданчики відкривають. Прикольно! Мабуть то чергове ноу-хау Нових Санжар - каруселі для майбутніх пенсіонерів.
Dana77 31 липня 2017, 11:00 На тему: Нарешті...
По поводу новосанжарских корней Юли с косой, то внимательно смотрите после 32-й минуты это видео: Посилання на www.youtube.com Прадедушка Ю.Тимошенко по линии мамы действительно был родом с нашего поселка, тогда принадлежавшего Кобелякскому уезду. Наверное, от такого счастья Супрун иногда писяет кипятком.
Кого автор тримає за дурників? Отак селищна рада звернулася - і Кабмін зразу ж скинув їй на дороги аж три мільйона українських долярів! Мовляв, який авторитет має наша мерша у столичних міністрів! Написав би Володя правду: Река добряче закришує, шоб балотуватися в мери. Бо чогось Кабмін не дав і десятої частини з тих мільйонів на Руденківку, М.Перещепину чи Нехворощу, а щедрий тільки для Н.Санжар.
А чого ж Бульбаха зіскочив з тієї війни і пішов у чиновники? Міг би як офіцер Української армії далі захищати державні рубежі, підторговувати цигарками на фронті, а санжарські волонтери допомагали б йому. Невже думав, шо в кріслі голови РиДиА він громаді нужніший? Даже не сумнівався в цьому?
1 2 3 4
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації