Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «orakul»

Коментарі користувача
1 ...87 88 89 90 91 92 93
orakul 25 червня 2018, 15:03 На тему: Із Достоєвського читають «Біси...
6.Neznayko
«Поки що хвіртка сіра, бо політичне межсезоння, скоро вибори..»

Вибач, я думав що ти кобеляцький. Може хтось знає і напише. Просто цікаво знати, що ж то воно такий за патріота. А щодо міжсезоння, то ти правий. Пішов вже зворотній процес, свідомі залягли і очікують, що далі буде. От тут треба використати роль громадськості і цього сайту і усіх отих патріотів вивести на чисту воду і недати їм знову пролізти до влади помінявши тюбетейки. Дуже велику ціну заплатила країна і народ за її псевдопатріотизм. Жоден майдаун не повинен отримати підтримки народу як би він не клявся і не обіцяв виправитися. На їх совісті розвал країни і десятки тисяч загиблих.
orakul 25 червня 2018, 08:16 На тему: Із Достоєвського читають «Біси...
3.Neznayko
«Нічого, скоро бандерщина набридне вмім настільки, що радянщину з руками »

Слухай, незнайко, ти якщо незнайко, то навиворіт буде знайко. До тебе питання як до знайка. Будь ласка допоможи, може дійсно знаєш. Требе потроху свідомітів на чисту воду виводить. У Кобеляках по вул. Червоноармійській, якщо їхати від Телекому до Газу, то зліва була у когось свідома хвірточка ( ну, тобто покрашена у жовто-блакитний колір) і от недавно хазяїн взяв і замалював її у сірий колір. Афігєть. Це зрада, чи прозріння? Якщо знаєш хто там живе, то підкажи, нехай і люди взнають.
orakul 25 червня 2018, 08:09 На тему: Із Достоєвського читають «Біси...
2.Beri Mor
«Цих творів за сімдесят років наклепали стільки,що долярів не вистачить »

Долярів завжди вистачить. Аби тільки їх хтось брав під процент. Ну а вАще-то ти помиляєшся. Творів то наклепали, але їх херн де знайдеш. Твори Сталіна були вилучені з бібліотек і знищені ще при Микиті, так що не думай що вони валяються в бібліотеках. Зараз будуть знищувать не твори Леніна а, як правильно розсужда Філон, твори Пушкіна, Достоєвського, Гоголя і навіть Шевченка. "Дневник писателя" Достоєвського видавався в повному обсязі усього начебто два рази, один раз при Царю а дургий раз при Сталіну. Все. І херн ти його знайдеш зараз у бібліотеці. В «ПСС» є лише заголовок "Дневник писателя" і парочка оповідань. От і усьо, що положено бидлу знать. Так Достоєвський - це ж загальновизнаний классик міжнародного рівня. Те саме й з Пушкіним по можливості зроблять. Ну вже почали навіть назву казки про попа і Балду міняти, і навіть самого попа заміняють на тіпа пана. Казка про пана і робітника його Балду буде. В казці про царя Салтана міняют і перекручують слова вписуючи туди те, чого Пушкін не писав, наприклад, "крещенный мир". Це афігеть що відбуваєься. Пушкин пише "Перводчики - подтставные лошади просвещения" а «пушкіністи» виправляють і друкують "Перводчики - почтовые лошади просвещения". Ну ти может собі уявити щоб українець чи росіянини став у «пушкіністів» правити Тору чи ще якусб хрень. А у нас вони знавці нашої історії, нашої літератури. Без них нікак. І якщо в Росії вон и чудять не так відкрито, то в нас взагалі на голову сіли і нахабно переписують все і вся і роблять це під радісні воплі свідомих.
orakul 20 червня 2018, 13:14 На тему: Насильство у родині...
3.Чудо Юдо
«
А тим часом... Маразм міцнішає і міцнішає...»

З гей параду приїхав???
orakul 17 червня 2018, 09:40 На тему: Насильство у родині...
О! Ехо взялося піарити розвал сімей. Все згідно плану і вікон Овертона. Ясно, що незгоди, хочеш чи не хочеш, будуть виникати. Поки наша Маня виносила горшки у борделі, на більше її не візмут, Петро десь у гречку скакнув і пішло поїхало... Далі ювенальна юстиція в дії і діток - вилучити. А потім... на органи. СУГС!!! І що характерно, молодь вже й не думає щось робити з країною. Усі балачки молоді точаться навколо того, де хто батракував, скільки заробив і куди краще поїхати. От вже дійсно Шевченко пророков був:"Розбрелися та й забули волю рятувати....". Ще раз СУГС!!!
orakul 11 червня 2018, 07:46 На тему: Про виплати, оздоровлення і на...
3.Гнатович
«ЯКа там рэабилитация кастрюль?, как обычно, распил коштив »

Я розумію що розпил коштів, але до чого тут кастрюлі? Пиляли б без них. Нафіга народ смішити? Ну є ж там учасники війни, чорнобильці, афганці.. на яких вони давно ... поклали. Ні, пля, давай ще придумаємо учасників реголюції гідності... Ну це капець. Вони розвалили країну, привели кагал до влади... Дякуючи їхній реголюції загинуи і гинуть тисячі людей? мільйони поїхало з України звільняючи землю для майбутніх хазяїв.. і їм за це реабілітація... Та із-за них 90% народу зробили шизофреніками. Це народ тепер потребує реабілітації а не реголюціонери. Їм як з гуся вода. Вони що тоді кричали СУГС, що зараз кричать, їх ніхто не вилікує. Народ треба рятувати.
orakul 10 червня 2018, 22:36 На тему: Про виплати, оздоровлення і на...
Усі мовчать... Ну, ну... На Колиму їх треба на реабілітацію. Через них розвалилась країна, загинули тисячі людей, мільйони людей покинули країну, мільйони померли від голоду і хвороб... І нам зараз вішають лапшу про якусь "депортацію народів" Сталіним. Сталін під війну на Мальдіви не їздив і навіть з Москви не виїздив.
orakul 10 червня 2018, 21:23 На тему: Про виплати, оздоровлення і на...
"На заходи з психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації постраждалих учасників Революції Гідності.." І хто мені внятно пояснить, що це воно таке "постраждалі учасники Революції гідності"? Капець! Та на неї йшли вже хворі на голову. І ніяка ім реабілітація не допоможе доки не повикидають телевізори.
orakul 10 червня 2018, 07:40 На тему: Трішки про карму...
Питання по карму надто хвілософське, не для українців. А насчет "пожартувати", так таки над цим треба подумати. Наприклад, можна дати обяву про надання безкоштовних пігулок від шизохренії усім учасникам майдану і написати номер телефону Супрун. Можна продавати дешевий бронежелет чи оптичний приціл і дати телефон, наприклад, Парасюка. А вже що до Рекиного телефону, так до нього можна купу питань придумати. І це було б справедливо. Не треба боятися якоїсь там карми, від такого карма, якщо вона справді існує, може бути лише позитивною. Взагалі-то питання про карму дуже серйозне і воно не для укромізків, це якщо в суть явища вникати і ніхто не дасть про це писати. Просто так разсуждать - можна. А по суті - ні. На карму можна все списувати, ну як на бога, чи як на нечисту силу. Українцям тільки дай, так вони у всьому карму звинуватять, і в майдані також і в бідах своїх. Хоча.... вАпрос кАнешно інтєрєсний. А "теснимые и гонимые" так ті карми не визнають, бо тоді по Філоновій теорії вони будуть винні навіть у холокостах. Капець! Реакційна теорійка.
orakul 9 червня 2018, 17:02 На тему: Відкриття екопарку...
8.Чудо Юдо
«Розумні люди з фонариками вийшли, а я не додумався.»

Самокртично! Ростеш! Дасть бог повністю прозрієш.
orakul 8 червня 2018, 20:10 На тему: Відкриття екопарку...
Ну що, мовчите? Хохли-холопи... Ще допишу, бо не знаєте чому Дніпопетровськ вибрали. Тому що останній Любавичський ребе Менахем Мендл Шнеєрсон провів там своє дитинство. Ну це так вони кажуть. Народився він у Миколаєві, а потім жив деякий час у Дніпрі, так що свідомі типопатріоти можуть вважати його найвидатнішим українцем. Цей ребе був 7-м і після його смерті кагал вирішив нового вже не обирати, бо скорой цей Менахем матеріалізується у вигляді Месії-Машіаха. До його приходу залишилось років двадцять. Так що ждемо його у Дніпрі, чи може вже на той час у Єрусалимі на Дніпрі. До речі ось знайшов відеозапис його виступу на російській мові. Він звертається на цій мові до своїх соплемінників, які не знають івриту ні ідіщу, аби його зрозуміли. Капець! Кумир свідомих типупатріотів розмовляє на москальскій мові і навідміну від свіомих не вбиває своїх соплемінників за те що вони свою рідну мову не знають, як це роблять укропатріоти із іншими українцями, ну із русскоговорящими українцями. Уявляєте! А якщо вони навіть самого Бога "короновали.. на Царя" свого народу, як тут каже Менахем, то з вами лошарами вони зроблять все що захочуть. Очікуйте. Посилання на www.youtube.com
orakul 8 червня 2018, 15:45 На тему: Відкриття екопарку...
Немає часу на писання. Ще й не впевнений в тім, що пишу не в холосту, бо можуть видалити. Ага, так ото років через жесять будуть жити інші, ті кому ви землю спродасте. Нарід знищать і розженуть по гейропам а вам казатимуть що то Путін на вас напав. Якщо у твоїх дітей є вишиванка і шаровари то у них є шанс залишися жити разом із кенгуру і мавпами. Ну ще будуть ті хто прислуговуватиме. Але у клітці буде краще, в ній нічого робити не треба та і відвідувачі таки щось кидатимуть. "і нам розкаже гід, Що тут колись жили, пак, українці... - А є хоч слід? - Та от... схолов і слід.." (Борис Олійник)
orakul 8 червня 2018, 15:36 На тему: Відкриття екопарку...
Йдем далі. Якби ти був спостережливим то побачив би, що при відсутності коштів у нас ще й будується крута дорога на Дніпропетровськ. Нагадаю, що у самому Дніпрі при його перейменуванні ставили питання про те щоб назвати його Єрусалимом на Дніпрі, але поки що не наважились, обмежелись Дніпром. Не все відразу. Підождемо. Якщо ти не знаєш, то почитай по ссилці а я тобі поки що висмикну пару цитат: «Менора» — уникальное сооружение и крупнейший в мире еврейский комплекс, аналогов которому нет в мире. Данный проект отображает прошлое, настоящее и будущее еврейской жизни Днепра." Тобі не цікаво знати нафіга тут КРУПНЕЙШИЙ В МИРЕ...? Якби ти був уважним, то почитав би навіть тут в ЕХО про те, що у цьому році Полтавському аеропорту присвоєно статус міжнародного. Тобі не цікаво довідатися нафіга в якійсь задрипаній Полтаві якомусь задрипаному аеропорту в якому за часів так званою незалежності не злетів і не сів жоден літак, статус міжнародного? Дуже на напрягайся, бо ще каструля закипить. Ось краще почитай про Менору, бо скажеш що я придумав. Посилання на menorah-center.com
orakul 8 червня 2018, 15:24 На тему: Відкриття екопарку...
1.Чудо Юдо
«Ну рєбята, ну подумайте самі, який вагон умов потрібно для того, щоб зоопарк утримувати? По всій Україні їх закривають через нестачу коштів, а у нас купа бабла, ми відкрили.»

Та не можеш аналізувати навіть ту інформацію, яка вже є в тебе в каструлі. Напрягайся, думай, може Бог поможе. Раз відкрили -значить комусь це потрібно. Елементарно Ватсон. Можу підказати кому - Фельдману і світовому кагалу, представником якого він є. Пишу не стільки для тебе, а для мислячих людей яких ще хоч якась сотня може й залишилась. А може вже й сотні не набереться. Колись давно моя бабуся розповідаючи про життя в роки окупації підкреслювала той факт, що старости при німцях були різні. Одні ретиво виконували те, що їм приписано, постійно проявляли власну ініціативу і чіплялися до людей і навіть могли людину нізащо розстріляти чи здати в комендутуру. А були й інші старости, які людям співчували і навіть таємно їм допомагали. До чого це я так здалеку. Да то того що "государство Украина кончилось на Майдйане". До майдану ще був шанс, зараз шансу намає. І Ісип і Копелець робитимуть те що їм наказуватимуть. От тільки Ісип в свій час викинув на смітник інваліда війни і це він вважав нормою. Коли Копелець тільки став мером мені один із Ісипових поклонників розповідав про Копельця: "Ну що то за мер такий? Він навіть сам себе не поважає. До нього приїхав на колясці інвалід і він вибіг до ньоого на вулицю. Що то за мер?" Цього тобі не понять а хтось може і пойме. До речі, скоро у нас мерів не буде а будуть старости. Думаю що про це ти знаєш.
Коментар видалено за порушення пункту 2.3, 2.5 Правил користування сайтом
Ну не пришелепуватий оцей біличанин? Та й не факт, що там була порнуха. Може помістив Венеру Мілоську, а нові революціонери не до рук причепились, типу хто вкрав, бо крадіжка у них як здрасьте, а типу порнуха. Ну може ж таке бути. Нікому ж тих відео, чи що вона там, не показували і ЕХО но пояснює що там було. А з іншого боку він пришелепуватий в квадраті. Теба було знайти адвоката, який би заявив що то Путін розмістив ту порнуху. (Та й сайтик то путніський, блін, заборонений у демкоратичній Україні, а прокуроро того і не побачив). Путінський хакер помістив порнуху аби дискредитувати свідомого українця. І нехай би спробував хоч один прокурор чи суддя його засудити. Відразу б йому клеймо - "Агент Путіна". Нехай доведе, що він не агент. Іще не пізно це розкрутити. Треба хлопцю сказати, що на нього натисли і змусили "зізнатися", а воно так і було. Ау, свідомі! Допоможіть хлопчині. Він сам себе оговорив. А суддя з прокурором ймовірно агенти. Бо чого б вони його судили. Видно ж, що вони хлопця засудили а Путіна укривають. Чого вони Путіна укривають? Відповідь очевидна. Треба про це президенту накатати, бо він й не здогадується які в Кобеялках діла творяться.
10.Bazilo
«Приведення цін на газ для населення до ринкового рівня призведе»

Лише у свідомих папуасів може бути ринок при монопольній власності. Але працює. Вірять, читають, обговорюють, споряться. Взагалі-то родіти повинні... "хто не мерзне той москаль"
8.Bazilo
«Та чужі робочі місця не займав і навідь не думав,як інші «працюючі» пенсіонери.»

Ти, дядя чи дедушка не викручуйся, а читай тобою написане: "старики-пердуни,які б на пенсію чухнули,тепер дотягуюють до пенсійного віку,займаючи робочі місця.." Усікаєш різницю? "Дотягують до пенсійного віку", тобто ще не на пенсії. Чи може тобі як і селені треба ссилку дати на підручник с логіки?
5.Bazilo
«.А старики-пердуни,які б на пенсію чухнули,тепер дотягуюють до пенсійного віку,займаючи робочі місця»

Слухай, блохастий, а чий ти є? В тебе батьки й діди були, чи ти інкубаторський?
orakul 19 травня 2018, 17:28 На тему: Газ імпортуватимуть за рекордн...
1.Beri Mor
«гасають в китайських вишиванках,як індіанці в резервації,на потіху піндосам.»

Таки да. Тільки вишиванка то спасіння. Виживуть ті, хто в вишиванках і шароварах, бо тільки їм нададуть притулок у резерваціях. Осередки створення резервацій вже намічені. Ось тут навіть Філон про це пише, можливо забезпечуючи прикриття тієї акції мовби дурістю чиновників. Раз автор читав Германа Гессе, то не може ж він не побачити очевидного. Чиновники просто так не дуріють, вони живуть за інструкціями і циркулярами. Посилання на exo.in.ua
orakul 19 травня 2018, 17:15 На тему: Гра у кластер. Майже по Герман...
"А тим, хто вважає інакше, публічно задаю два запитання в одному. Туристи де? Там, де й дороги?"
"...дайте только срок, Будет вам и белка, будет и свисток!", Усе буде. Читаємо вікна Овертона. Дорога будується, Полтавському аеропорту надано статус міжнародного і т.д. і т.п. Поки що все по Борису Олійнику: "Самі ж зведуть на нашім чорноземі Новий Багдад. І якось ми, стужившись по домівці, Повернемось, і нам розкаже гід, Що тут колись жили, пак, українці. – А є хоч слід? – Та от… схолов і слід." Процес іде і йде відкрито і навіть швидше чим очікувалось. Посилання на www.youtube.com
orakul 16 травня 2018, 18:13 На тему: У Полтаві на усі тролейбуси вс...
Нах ті навігатори взагалі потрібні. Це якесь випендрювання чи проста крадіжка бюджетних коштів. Тролейбус з цепу ніде не зірветься, тобто з дротів. Мо хто на зна, тролейбус по дротах їздить. Дроти ті ще за совка повішені і довго висіти будуть і на всіх планах і картах намальовані і з тих дротів тролейбус нікуда. То й нах йому той навігатор? Наперід внеси в компютер назви зупинок і оголошуй, а хоч на бобінний магнітофон запиши. Буде ретро система оголошення зупинок і ретро тролейбус з дірками. І усьо в ужурі. І земеля мені буде буде казати що українці в добром здравії. Та хворі вони майже усі. Витратили б ті 1,5 млн на ліки нужденним.
orakul 15 травня 2018, 17:31 На тему: Військовий медик загинув, ряту...
Ось зявиться Земеля і буде мене повчати, що я наговорюю на українців, що вони буцімто зійшли з ума. Та 90 відсотків їх давно лишилися розуму. Начисто. До них навіть не дійде отут написане.
orakul 15 травня 2018, 17:12 На тему: Військовий медик загинув, ряту...
1.Beri Mor
«пережити таке горе батькам покійного..»

Нормальні батьки дітей дома біля рідних ховають. Навіть через десятиріччя після ВВВ, якщо знаходили рідні останки своїх загиблих родичів, то організовували поховання на батьківщині. А тут взагалі сатанизм якийсь виходить. Наплювати на рідну дитину.... Цілі влади зрозумілі, але чим рідні думають?
orakul 14 травня 2018, 07:56 На тему: Мітинг до Дня Перемоги без вет...
Всіх забанили чи усі картоплю сажають? Ау!
1 ...87 88 89 90 91 92 93
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації