Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Slavko»

Коментарі користувача
1 ...26 27 28 29 30 31 32
Slavko 22 серпня 2018, 22:13 На тему: Ой, чиї ж то труби?...
Анатолію Михайловичу, кому ви брешете?? Не ганьбіть нашу Сухинівку, ви ж ще й депутат !! Щось я не пригадую, щоб ми щось комусь щось передавали на якийсь баланс ! Чи пам"ять вас підводить, чи вигадуєте ? Так я нагадаю. Ви ж приходили нещодавно, ось, в 2018 році, приносили якісь шахрайські "акти розмежування"(тієї самої труби), пропонували їх підписати, але ж я відмовився, а ще стільки людей їх не підписало ! А ті, хто й погодився, підписували заднім числом, а це вже шахрайство з вашого боку і подачі ! І де тут той 2004-й рік ?? Це у вас ностальгія за ним, ви тоді, напевне, непогано жили, коли ми вам на оті труби скидалися та на таншею і все інше, а тепер знову халяви захотіли ? Документів наших ви чомусь не зберегли, а так клялися в чесності своєї роботи !! Воно ж, як кажуть, брехнею світ пройдеш, та назад не вернешся... І так воно і сталося ! Усе село ви йдосі дурили, поки ми, активісти, вам не втерли носа ! І тепер, дасть Бог, вам щей відповідати прийдеться і за шахрайство, і за незаконно викопану траншею, де тепер і трава не ростиме кілька десятків років . А час нехай покаже, хто був хто і хто є хто ! Дивуюсь просто, як купувати трубу, так разом, як продавати -- так без нас !
Кар’єр без документів або нова автодорога по-Кобеляцьки
Посилання на www.youtube.com
Slavko 21 серпня 2018, 22:56 На тему: На параді до Дня Незалежності ...
А толку з неї, коли вона не стріляє ? Можна і в Києві
3.Bazilo
«лали трошки грошенят і вперьод.Та от Паші Гунжелю не дали.А дарма,треба було і йому підкинути.Тепер через шум,гам і тарарам»


хоч, і тобі запропонують ??
нам пропонували, ми відмовились. не віриш - подивись :
Кар’єр без документів або нова автодорога по-Кобеляцьки
Посилання на www.youtube.com
Slavko 17 серпня 2018, 12:10 На тему: Діло — труба...
Злочин злочином і злодій злодієм поганяє...
Яка брехня ! шахраі-варвари-злодії пат «полтавагаз» (кобеляки) 07.08.18р вдруге приїхали красти майно громади села лісне та сухинівка - просмолені труби, які вони замінили на дешеву, тоненьку пластикову, попередньо заздалегідь ходили по селу і збирали підписи дурних споживачів на якихось всраних актах передачі про те, що до газових стояків - то майно їхнє, потім незаконно викопали траншею (у травні-червні) бл. 2,5 км , на що є кримінальна стаття 239-1 кку, а тепер почали красти ті труби, а мєнти їх тупо віджали... Ось як це було : [ Лінк на www.facebook.com ] А справу відкрили невідомо про що, хоча мною подано кілька заяв про злочини - крадіжки... Посилання на www.facebook.com
Slavko 17 серпня 2018, 11:55 На тему: Чоловік нарубав лісу на 1 200 ...
Порахували б і написали, краще, стільки Вова Кривич напиляв по трасі Полтава-Кременчук !!! Там тільки рахувати треба рік ... Та про пилораму в кобеляцькій "Сільгосптехніці", звідки дошки на Європу їдуть ! І хто кришує його в міській раді, поліції та хто кум ??? Такого ж ніхто не напише, страшно, правда ???
Slavko 17 серпня 2018, 11:43 На тему: У Новосанжарському районі міти...
що, справді в санжарах є поліція ?? в кобеляках немає..
Так чому ж ви маєте ті проблеми з Законом ? Обкрадаєте селян, які там і без вашої допомоги загинаються і якщо й їдуть тією дорогою, то найманим транспортом до полтавської лікарні, коли вже до цвинтарю один крок... Платити - так усім, хлопці, або проблеми - так в усіх... Вибір є.
Slavko 17 серпня 2018, 11:27 На тему: Дорога Н-31 – як квінтесенція ...
Автор робить собі пі-ар на роботі та сміливості активістів, але згадує не усіх ?
1 ...26 27 28 29 30 31 32
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації