Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Maks75»

Коментарі користувача
1 2 3
Maks75 31 жовтня 2017, 15:24 На тему: Попередні результати виборів д...
5.Selena2017
«5. Selena2017 / сьогодні, 14:36»

1. Вибачте, Селено, я зовсім не хотіла вас "бити", просто десь у коментарях читала, що ви захищаєте Лебедина і не визнаєте методи його «агітації» беспредєлом. Не сприймайте будь ласка опонентів за тих, хто відразу бажає вас "бити".
2. Про коректорів я, здається, не згадувала. Можливо, не повністю навела цитату "на виборах до ради цієї ОТГ перемогу здобувають 22 депутати від «Батьківщини» з 22 можливих". Тобто я мала на увазі цілковиту однопартійність у «столиці» Лебединового царства. Невже ви думаєте, що в Драбинівці немає протилежних думок? Звідки там така одностайність? Думаю, вам пояснювати не треба, ви розумна жінка.
3. Так, для драбинян я чужинка, бо живу в Санжарах. Враховуючи, що для них даже Нехвороща в чужинцях, хоча орендують нехворощанські землі (читайте звернення нехворощан до Лебедина).
4. Не погоджуюся з вами , бо треба враховувати, якими методами досягається той одобрямс. Це по вашому демократія чи тоталітаризм? Якшо за інакомисліє там звільняють за 5 хвилин? Звичайно, можна не зважати на окремо взяте село, але така тенденція майже в усій Україні! Хіба це співпадає з ідеями Майдану? Ми ж Януковича звинувачували у тім числі й за повний одобрямс, за зосередження влади в руках однієї партії, а тепер байдуже спостерігаємо, як перелицьовані батьківщинівці діють методами ригіоналів. То шо змінилося після Майдану в політиці? Якшо іти за вашими порадами, то кожен повинен заховатися в свою ракушку і жити за правилом "моя хата скраю". Ще жахливіше, шо всі інакомислячі для вас - чужинці. Така ідеологія до добра не приводить.
5. Селяни дійсно дадуть собі раду, якщо перестануть боятися. Як і ми з вами, бо в Санжарах нам дійсно треба осмислити все, шо відбулося в останні дні.
Maks75 31 жовтня 2017, 11:35 На тему: Попередні результати виборів д...
Цитата: "Так, у Драбинівській ОТГ (Новосанжарський район) попередньо лідирує кандидат Зоя Короленко, а на виборах до ради цієї ОТГ перемогу здобувають 22 депутати від «Батьківщини» з 22 можливих."
Люди добрые, это же полный ПИПЕЦ! Что значит "попередньо лідирує", когда она была единственным кандидатом?! Автор издевается, что ли? А как вам "22 депутати з 22 можливих"? Где там Селена, пусть логически обоснует такое явление, как полный одобрямс! Прям как в Совке - "и наступила в Драбиновке желанная однопартийность". Ура! пусть процветает демократия! Да здравствует свободное волеизьявление крестьян, гордо несущих звание собственников земли! Какраз к месту подобные лозунги в преддверии столетися Великой Жовтневой революции. Ловите кайф, борцы за майдановские идеи!
Maks75 31 жовтня 2017, 11:25 На тему: Відкритий лист Юрію Яковичу Ле...
Ух, какие страсти развела здесь Селена и Влада! Так только холопы дерутся за своего барина, бросающего им кость с панского стола.
Maks75 27 жовтня 2017, 11:55 На тему: Відкритий лист Юрію Яковичу Ле...
Обнагліли ці олігархи, вже й "душі холопські" купують за гроші. Шо регіонали, шо Юлькини прихвосні - однакова банда. Все рішають за долари і кепкують з простого народу, забуваючи, шо всі під Богом ходимо. Хтось мені казав, шо Лебедин дуже віруючий, то як така поведінка вкладається в рамки віруючої людини?
Maks75 26 жовтня 2017, 22:01 На тему: Про тих, хто нами керує...
Бульбаха, Супрун... Вже наостогидли ці персони, яким вибори роблять або Река, або Лебедин. Якшо казати про вибори, то весь процес - точна копія того сценарію, який був при ригіоналах. Приїздить пан Лебедин у село і наказує голосувати за партію, до якої він пристав. У 2010 спонукав голосувати за кандидатів від Партії регіонів, тепер за "Батьківщину". Залякує селян, відверто їх підкупляє, шантажує. А Супруну від того даже не огидно, він же цинічний, от і користується послугами вчорашнього ригіонала Лебедина. Шо тут ще скажеш? Таких треба гнати подалі з керівних кабінетів, шоб і не смерділо.
Ой, вибачте, за некоректне ставлення до представників "влади, даної Богом". Будете шось тявкати на Супруна - ЛУНА сприйме це за примітивну помсту. То мовчіть і не думайте про те, шо вас давно вже сприймають за рабів.
Maks75 4 серпня 2017, 12:01 На тему: Верховні вівці...
Вперше прочитала розумну, з легкою і доцільною в такому випадку іронією публікацію Володимира, з якою можу цілком погодитись. Щоправда, видалася вона мені занадто оптимістичною.
Новий майданчик - це насправді добре. Але не варто все сприймати буквально. Кажись у нас вже ставили стаціонарні пункти для ремонту велосипедів - насоси, ключики різні... І де все те добро? Як завжди - грошики відмили і забули. Ніколи не була песимісткою, але чуйка чогось підказує, шо із спортивними майданчиками буде те саме - пограються, попіаряться і забудуть.
Хлопці, все ясно, як Божий день. Шукай того, кому це вигідно. Хто контролює Руденківку? Лебедин. Йому й вигідно, шоб там була самостійна громада, без селища, яку невдовзі (після виборів) далі контролюватиме Река. Бульбаха служить Реці, тому й виконує «заказуху» стосовно «неспроможності» Руденківки. Якшо все йтиме по запланованому руденківцями сценарію, то їх громада може бути куди успішнішою, ніж санжарська, з якою ніхто не хоче об’єднуватися. Реку не радує така перспектива.
Хлопці, все ясно, як Божий день. Шукай того, кому це вигідно. Хто контролює Руденківку? Лебедин. Йому й вигідно, шоб там була самоситій
Спасибі donу, шо нарешті викрив сам себе. Тепер я зрозуміла, чого він так запекло захищає владу, бо сам до неї належить. Це ж просто шедевр вважати всіх "без смальцю в голові", хто живе на скромну зарплату і в кого немає мільйона. Значить, не вміє красти й обдурювати, а ось такі donи й реки - успішні, вони вміють жити, в них є розум «дістати» мільйон. І до чого тут європейські депутати? Так, у них зарплати високі, але якби європейський депутат взяв за барки журналіста, тим більше лиш за те шо той "у грязній сорочці", то він би вже не тільки депутатом, а й простим колгоспним парторгом ніколи не став би. А в нас украв мільйон - і ти мільйонер, і весь електорат для тебе - бидло без смальцю в голові. І ніхто за руку новітніх Корейків не схопить, знайдуться donи, які ще й захищатимуть і виправдовуватимуть. Але виключно словоблудством і п’ятолизанням, бо жодної конкретики - де ж за один календарний рік можна «заробити» мільйон? У них - як у знаменитого літературного героя Остапа Бендера, "есть четыреста сравнительно честных способов отъема денег". Той же О.Бендер як у воду дивився, коли говорив: "Большие деньги можно только украсть. А заработать можно только геморрой". Так шо вперед, don, на заробітки! І читай класику!
Согласна, поімєл він усіх, і нас з тобою в тому числі. Хоча тебе може й ні, якшо поділився з тобою крихтами зі свого барського столу. Ну от якшо ти такий вумний, тоді скажи, як за рік можна законно заробити мільйон, будучи нардепом, тобто без права займатися підприємницькою діяльністю? Може і я так спробую. А заздрість тут ні до чого, жаль, шо в тебе не вистачає розуму це зрозуміти.
Я бачу, Река тебе поімєл в усі дірки (маю на увазі як нардеп - представника електорату), а ти аж чманієш від задоволення. Порадій його мільйонам, може й тобі крихта перепаде, якшо гарно лизатимеш Реці підошви.
Ще одне. На сайті ВР є офіційна інформація, шо два роки тому "Река пообіцяв скласти депутатські повноваження у разі втрати довіри виборців округу". Мені тепер цікаво, коли, ким і головне - за якими критеріями треба визначити рівень тієї довіри? Тобто виходить, шо це чисто популістська заява, як і всі інші. Наприклад, "домогтись проведення реформи медичної сфери", "на державному рівні захищати екологію регіону" або "домагатись підвищення пенсій". Ці обіцянки, до речі, значаться як невиконані. Бо за майже трирічне депутатство Река виконав тільки дві: "відтворив сучасну та боєздатну професійну армію" та "домігся створення Національного антикорупційного бюро". Захисникам Реки не смішно від цього? Нам, простим виборцям, які не є його помічниками-консультантами на постійній основі, тобто за зарплату, від цього гірко.
Давайте прослідкуємо доходи Реки відповідно до його декларацій. 2013 рік - 97 тис. 404 грн., 2014 рік - 134 тис. 836 грн. Також з’являються нова земельна ділянка площею 2500 кв.м. та два авто Volkswagen Passat; 1598 куб.см. і APO, 1596 куб.см. У 2015 році його дохід складає 105 тис. 109 грн. і з’являється ще одна земельна ділянка площею аж 20 тисяч (!) кв.м. А вже за 2016 рік "чистий душею" Река задекларував готівкові кошти в сумі 978 тис. 800 грн. тобто майже мільйон! Де він їх заробив? Я думаю, шо украв у народу, який дуже любить, бо якшо Река став багатшим на мільйон, то рідний народ - на цю суму бідніший. Згадаймо фізику для 7 класу і перефразуймо відповідно до даної ситуації закон збереження маси: якщо в нардепівському гаманці додалося, то в інших гаманцях електорату зменшилося. Так шо любіть свого Реку дужче, тоді він у цьому році задекларує 2 мільйони, а ми в Санжарах нюхатимемо рози й сидітимем без води. І допомоги від Реки чекати не варто, бо він тепер - голова підкомітету ВР з питань ДЕРЖАВНОГО будівництва, а розбудова якихось Санжар йому тепер ні в шо не впирається. Як кажуть, людина вийшла на нову орбіту і земного тяжіння вже не відчуває.
Пригадую, як Река нібито підтримував Майдан, але робив це виключно для того, шоб комфортно утриматись у кріслі, даже обратись депутатом. Але не забуваймо, шо однією з найголовніших програм Майдану була люстрація, зокрема тих, хто служив комуністичному режиму. Причому без будь-яких виключень. А Река є дуже яскравим представником цих служак - колгоспний парторг, працівник Полтавського обкому партії, а до всього ще й випускник Вищої партійної школи при ЦК України. Отже, якшо по совісті і по щирості, він повинен був самостійно відійти від політики во благо народу, який начебто дуже любить. Але ж ні! Хочете сказати, шо Река був кращим і правильнішим комуністом, ніж інші? Шо він біліший і пухнастіший за інших секретарів різних парткомів та райкомів? Ви самі в це вірите? За вашим же висновком, пане don, Река свідомо пішов до когорти тих, про кого "в євангеліє не пишуть". З якою метою? Ясна річ - покращити своє матеріальне і соціальне становище. Це щодо його "чистої душі". А до епітету "з великим серцем" я додала б і "з великим гаманцем", бо хто з його виборців, яких він так нестерпно лоюбить, зумів набити собі за два роки таку калитку? Де валяються ті мільйони, які прилипли до рук Реки? Де так високо платять за любов до народу? Отже, собі він реального добра зробив більше, ніж народу. Любіть його всіма органами свого тіла, а нам не вішайте на вуха локшину.
Коментар видалено за порушення пункту 2.1 Правил користування сайтом
Maks75 20 червня 2017, 12:17 На тему: У парку Перемоги спиляли дуб, ...
Ко всему, я раньше тоже что-то слышала подобное о Супруне, ведь не зря поговаривают, что он так часто встречается с Жаботинским. Наверное, не только по работе. А может быть и он был в эти дни в Киеве, кто знает? Сейчас от власти можно все что угодно ожидать, недаром над Санжарами давно развевается флаг Евросоюза. Видать, местная власть очень стремится быть поближе к «евроценностям» и лично подавать пример "единства и равенства". Кажется, лишь в этом они преуспели.
Maks75 20 червня 2017, 12:10 На тему: За тиждень у районі обікрали т...
Вот если бы украли еще и Бульбаху, никто и не заметил бы.
Maks75 20 червня 2017, 12:05 На тему: У парку Перемоги спиляли дуб, ...
Насколько мне известно, Зинченко давно не работает в "Светлице", Паршевлюк еще раньше оттуда ушел. Поэтому ездил Жаботинский не с ними, а с нынешними работниками. Если не ошибаюсь, их двое, и обоих зовут Женями. Это подтвердят в редакции.
Уважаемая Луна! не буду оспаривать ваши профессиональные навыки в области психиатрии, а тем более ваши убеждения по поводу каких-то отклонений в ukr2017 (по крайней мере это для вас бесполезно), только позволю себе высказать личное мнение. Я убеждена, что у вас тоже есть свой «вирус» в сером веществе: вы слишком наивны и доверчивы. Наверное, действительно думаете, что власть не ворует и не отмывает деньги на том же ремонте дорог. Конечно, для вас они все чесные и очень патриотичные, только потом вдруг откуда-то у них появляются «виртуальные» миллионы, совсем не соответствующие их официальным зарплатам. Это какими параноидальными проявлениями можете обьяснить? Нас (и вас в том числе) нагло обманывают, а мы по-прежнему верим в их порядочность. По-моему, это и есть наша самая страшная психическая болезнь, трудно излечимая и приводящая к власти всяких лгунов-шуллеров. Или я не права?
Maks75 18 червня 2017, 14:26 На тему: У парку Перемоги спиляли дуб, ...
Кстати, позавчера редактор «Светлицы» с двумя своими мальчиками ездил в Киев для участия в «КиївПрайд-2017» (по-иному в гей-параде или в Марше равенства). Параллельно навестил Администрацию Президента, куда лично занес документы для присвоения себе любимому звания "Заслуженный журналист Украины" (информация от коллектива редакции). Интересно, как реагирует на это местная власть, в частности так называемые засновники газеты? Да и вообще плохо, что в Санжарах еще нет "квартала голубых фонарей", нужно Ивашине и нардепу подумать над этим. Тогда редактору не придется колесить в Киев за счет предприятия, а для власти будет прикольный пиар!
Maks75 18 червня 2017, 10:26 На тему: У парку Перемоги спиляли дуб, ...
Действительно, спилили легально и публично, а вот куда пойдет древесина - «забыли» публично сказать. Интересен и второй момент - почему-то Ивашина постоянно зовет на «легализацию» своих дейсвий журналистов кобелякской газеты. Вопрос: он местным «публицистам» не доверяет? Или не считает «Светлицу» серьезным изданием для таких публикаций? Впрочем, глядя на Жаботинского, это и не удивительно...
Кстати, а почему местная влада не додумалась сначала провести обсуждение школьной проблемы в громаде, а потом уже выносить вопрос на сессию? Это что, такая форма демонстрации гласности и демократии, заботы о своем электорате? Это же изначально глупо - принимать решение, не учитывая мнение председателя сельсовета, директора школы, ее педагогов и т.д.
Оказывается, Бульбаха как депутат не голосовал за эти звернення, хотя и не высказался "против". Под остальными вопросами голосовал "за". Какая интересная игра получается! С одной стороны он полностью поддерживает местную политику Юлиных "батькивщиновцев", с другой - осторожничает, поскольку избран от БПП и Президентом назначен на высокую должность. А кто-то утверждает, что у нынешней власти нет политики двойных стандартов... Как таким можно доверять?
Перший «чиряк» прорвало! Бо Река аж втомився хвалитися, шо в Санжарах все просто чудово, навіть влаштувався позаштатним екскурсоводом - возив екскурсії з сусідніх районів, шоб на санжарські розочки дивилися та за нього у Верховну Раду голосували. Тепер у Парламенті такі ж екскурсії проводить. Але у «Ворсклу» нікого не повезе. Коли був мером, чого не забезпечив збереження бази? Бо займавсмя тільки тим, чим було вигідно для власного піару.
1 2 3
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації