Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «antibloger»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5
159.orakul
«159. orakul / сьогодні, 18:23»

Цього разу мені сказати нічого...
156.SashaSamokhina
«При Януковичі було краще, зараз гірше, значить треба вернути Януковича?Запропонуйте ще щось крім критики»

Перш за все треба не треба сліпо «відбілювати» діючу владу, а об`єктивно дивитися на речі, а поки теза - "закон один для всіх": і для регіоналів, і для патріотів, і для атовців з волонтерами і для керманичів і для попів не запрацює - на жаль, я нічого не запропоную !!!
156.SashaSamokhina
«І взагалі, ви звели тему розмови до криміногенної обстановки»

Перечитайте будь-ласка нашу диспут - Знайшли, хто вбив кобеляцьких дівчат?Можливо, просто не було ПОВІДОМЛЕНЬ про вбитих?Його вбила не влада, а, скоріше за все, його ж російські «подєльнікі» - І це я звів "тему розмови до криміногенної обстановки"???...
154.orakul
«Показав? Та їм як об стінку горохом. Мені вже набридло й сперечатися. Нічого не покажеш і не докажеш.»

Чому ж, з людиною яка не хамить, не грубить, дає адекватні відповіді приємно й посперечатися. Деякі з форумчан озвучують лише якісь завчені пропогандиські фрази і все, навіть не усвідмлюючи що вони означають, а починаєш щось доводити - "а в отвєт тишина" .
152.SashaSamokhina
«Можливо, просто не було ПОВІДОМЛЕНЬ про вбитих?»

Це вже ваші домисли: про Врадіївку було, про Тітушка було - якщо б щось замовчувалося то воно б давно випливло і озвучувалося усіма ЗМІ, а також в суді (який ніяк не може Януковича засудити), так що не фантазуйте!
152.SashaSamokhina
«Так тоді війни не було, а зараз є.»

143.SashaSamokhina
«Ну, як мінімум, незрівнянно більша кількість людей перестала боятися висловлювати свою незгоду представникам влади.»

Знову ви висловлюєте суперечливі тези. Якщо канали ведуть антиукраїнську агітацію в нас є СБУ і Нацрада, які повірте мені має достатньо важелів для впливу...З таким же успіхом в антиукраїнській політиці можна звинуватити мене чи вас!
152.SashaSamokhina
«Ви можете таке уявити собі 5 років тому? Я - ні»

Якщо є бажання погугліть напад, по пам’яті, на журналістів СТБ - з фракції регіонів мусили виключити Калашникова, але такої криміногенної ситуації як зараз, нападів на представників ЗМІ тоді не було, запитайте хоча б у Філоненка чи паршевлюка вони і тоді були опозиціонерами!
152.SashaSamokhina
«Можна дізнатися, хоча б в загальному, що ви зараз застосовуєте для боротьби з владою?»

Не ображайтеся, але я ні перед ким не звітую.
150.SashaSamokhina
«Я так зрозуміла, що ви прикладами цих людей хочете показати, що влада розправляється з занадто сміливими. »

Я хотів показати що при Янекові такої кількості УБИТИХ не було, хоча ви стверджуєте що ситуація покращилася??? Я не памятаю щоб у ВР ставили на голосування заборону каналів (і не одного), навіть побиття журналістів влада змушена була розслідувати і виносити вирок(Тітушко). А зараз навіть козак Гаврилюк не кажучи про інших розпускає руки. Філоненку і тому перепало - і все безнаказано!!! Так що ситуація на мою думку критично погіршилася, якщо не згодні, будь-ласка приклади!
150.SashaSamokhina
«скільки ви приклали зусиль, щоб за неї не проголосували ваші друзі і знайомі?»

Достатньо, і повірте зусилля результативні!
148.SashaSamokhina
«148. SashaSamokhina / сьогодні, 11:24»

Не скачуйтесь до Slavko - одна думка моя інша неправильна, це щодо Бузини, для когось і він був взірцем і авторитетом, (і нагадую, що вироки в цивілізованій країні виносить лише суд), а в один ряд я його поставив цілком свідомо, щоб показати що УБИВАЮТЬ людей різних політичних уподобань - як правих так і лівих. Щодо того хто це зробив, то це ваші домисли - на лаві підсудних перебувають інші люди, якраз з протилежними політичним окрасом.
148.SashaSamokhina
«Ну звичайно, влада завжди йде найпростішим шляхом, і залякує. »

Тут ви суперечити сама собі - то ця влада краща, то вона залякує...
148.SashaSamokhina
«Ну це вже висловлюйте свої претензії до влади. Ви ж голосували за когось»

Не підкажете де я написав що голосував за діючу владу ?
143.SashaSamokhina
« І тим доводиться прислухатися, і робити так, як хочуть люди, а не начальники.»

Нарешті слушна думка «пофігізм» і непрофесіоналізм влади (ніколи за наповнюванням власних кишень) просто ЗМУШУЄ людей "висловлювати свою незгоду"!
143.SashaSamokhina
«Ну, як мінімум, незрівнянно більша кількість людей перестала боятися висловлювати свою незгоду представникам влади»

Я Вам нагадаю чим це закінчується :Гандзюк, Шеремет, Бузина і т.д і т.п Знайомі прізвища? Ще можу по пам’яті з десяток назвати, нагадати виконавців...
132.SashaSamokhina
«132. SashaSamokhina / вчора, 21:01»

Приклади можете навести? Краща чим ?

114.Slavko
«114. Slavko / вчора, 20:06»


А якщо більшість вирішить що ворог ви, і такі як ви - що тоді будете робити? Ще щодо ворогів почитайте інші інтернет ресурси області, хоча б інтернет видання "Полтавщина", і проаналізуйте, якщо зможете, як змінюється суспільна думка з 2014 року...
114.Slavko
«114. Slavko / сьогодні, 20:06»

А я міркую, що через таких як ви горе патріотів, яким хочеться влади, але не має розуміння як її використовувати і "маємо те, що маємо"
113.Slavko
«113. Slavko / сьогодні, 20:01»

А ті хто привів цю владу вже ніякої відповідальності не несуть? ( та як вова паршевлюк "не при дэлах")
105.Slavko
«105. Slavko / сьогодні, 19:48»

Всі хто не міркує та як ви вороги?
78. SashaSamokhina / сьогодні, 15:51
А ви не думали, що ви втратили роботу через Яника, який тупо ламав через коліно половину країни і цим примусив людей вийти на Майдан?

А Ви стверджуєте що зараз ситуація набагато краща?
72.Filon
«То поясніть мені нерозумному »
Якщо Ви прочитаєте коментарі цієї пані, то зрозумієте - що вона ніколи не дає відповіді на чітко поставлені запитання, тільки як би м’якіше висловитись.., о! «тріпається...»
4.ЛУНА
«4. ЛУНА / сьогодні, 16:02»

Ключові фрази "Должна быть" и "правильное перераспределение финансов", тут я б добавив справедливе, але на жаль цього немає ні в Новосанжарській ОТГ, ні в районній раді, за набиванням власних кишень чиновники забули що є інші люди, в яких також є сім’ї і діти...
16.Beri Mor
«16. Beri Mor / 3 січня, 20:05»

Підтримую кожне слово!!!

15.Filon
«Володю можна було критикувати під час його перебування у владі. До речі, я категорично йому не радив йти у владу. Але він зробив свій вибір. Це лише його право.»

Ви вважаєте, що ніякої відповідальності "після перебування у владі" бути не повинно? !!!
15.Filon
«Ну, а те, що його й до цього часу згадують...»

З його ім’ям в Санжарах ототожнують події майдану - скакання на пам’ятниках, пусті обіцянки, майдани і віче, люстрації і т.д і т.п. Чи це визнання - питання досить спірне, адже ніхто крім Вас доброго слова за нього після тих подій на сторінках цього видання не сказав... А от його відмова від інтерв’ю саме в форматі "кабінет", ЖУРНАЛІСТА, як він себе позиціонує, - коли читачі(люди), а не редактор задаватимуть запитання - це спроба УНИКНУТИ відповідальності за НАСЛІДКИ його дій!
7. ЛУНА / сьогодні, 15:29
Вопросы финансирования должны решать руководители за "круглым столом",а не рядовые работники,которым в мозги можно "вбить "что угодно.

100% і інших варіантів просто не має, але на жаль, як районне так і керівництво Новосанжарської ОТГ цього тривалий час ніяк не второпають...
5.orakul
«5. orakul / сьогодні, 14:14»

В Полтаві працює «покращувачем» в «www.0532.ua» - видання типу інтернет-видання «Полтавщина»
Хотілося б почути коментарі «найщирішого» "муйданівця" і покращувача всіх часів і народів паршевлюка,
зокрема: коли ж нарешті відбудеться показ «кіна» в районому ЦКД, про оцінку здобутків нової влади в районі за 5 переможних років", про європейські цінності, а головне "європейські трудові доходи" нашого керівництва, чому ж так різко припинилися «вистави» під назвою "народне віче" в селищі - чи може чимось «пригасили» революційний запал,
а може ситуація в даний час кардинально краща і т.д.
Пропоную Філоненку взяти інтерв’ю в бувшого народного кореспондента, і ініціатора всіх "покращень, зрушень і перетворень",за які на жаль ні хто не несе ніякої відповідальності -(помітингували "змолотили бабло, а ви - розгрібайте самі").
Тільки якась критика Реки чи Коби з’являється: "...І вот она, і вот она..." - або Луна, або Дон(що коржі зараз пече)! І Селена їх ні з ким не асоціює, це ж майже свої ...!
antibloger 5 грудня 2018, 18:54 На тему: Боротьба триває...
43.SashaSamokhina
«43. SashaSamokhina / сьогодні, 18:04»

Щось Ви не те "розжовуєте"! Популісти (не знаю хто це) - крадії у владі, не популісти (Ви не знаєте хто це) - але будуть більше всього в другому турі, заздалегіть Ви твердите що це буде зло, більше чи менше.
Не буду більше вас "діставати", але раджу привести Ваші «сумбурні» думки до логічного порядку...
antibloger 5 грудня 2018, 14:03 На тему: Боротьба триває...
36.Selena2017
«36. Selena2017 / сьогодні, 13:25»

І сміх і гріх... Як я зрозумів Ви ототожнюєте мене з одним із нових керівників у селищній ОТГ... Розчарую Вас він пише під іншим ніком, уважніше Ви читайте і аналізуйте. Хоча ніщо не забороняє Вам так і надалі вважати, особисто я не проти. За кандидатуру Гриценка не скажу ні хорошого ні поганого, не вивчав...
37.Selena2017
«Всі ви кожен маєте власну думку про оточуючих - ближчих чи дальніх -знаєте хто чим дихає, тому й не нападайте на мене,»

Ніхто на Вас і не думає нападати, і особисто я поважаю вашу думку, але потрібно дивитися на світ реально, а не через думку що вам навязують проплачені ЗМІ.
antibloger 5 грудня 2018, 12:59 На тему: Боротьба триває...
Не голосуйте за популістів, то й не буде крадіїв у владі. Не популісти - це ті, хто не обіцяє легке вирішення складних питань, чи ви хочете конкретні прізвища кандидатів? З цим важче, бо будемо, як і перед цим, вибирати найменше зло.

Чи не здається Вам що ви самі запуталися?
antibloger 5 грудня 2018, 11:16 На тему: Боротьба триває...
Тоді ще риторичне питання - а не популісти це хто ??? Ну я так думаю що і це залишеться без конкретної відповіді !
antibloger 5 грудня 2018, 09:05 На тему: Боротьба триває...
27.sashasamokhina
«Чому вам так ті герої вперлись?»

1. Заведіть собі чоловіка, щоб вам ніщо, нікуди не впиралося!
2. Я не бачу криміналу, коли хтось виражає власні думки, (незаборонені законодавством), чи обговорює ту чи іншу статтю!
3. По суті: тут справа не в героях, а фактично в нас склалася ситуація в країні - як у відомій приказці "за що боролись, на те і напоролись". Ті люди, що закликали нас до чесності, справедливості, добропорядності і т.д., прийшовши до влади діють зовсім навпаки, якщо не сказати більше...
1 2 3 4 5
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації