Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Anatoliy»

Коментарі користувача
1 2 3
Anatoliy 7 листопада 2017, 10:12 На тему: Під Санжарами вишколювали «Пра...
Про нерви. Мені розповідав сослуживець міліціонера, як, у роках десь 80-х з ним (міліціонером) вирішив пожартувати місцевий мажор, син партійної еліти. Був у нього привезений із-за кордону пістолет - пластмасовий, але точна копія бойового, навіть колір під метал. От він вискакує з кущів перед міліціонером (той по формі, при зброї) і кричить "руки вгору", наставивши ствол. Той вихоплює службовий «макаров» і лупасить по чуваку разів три... Одна куля в груди - труп. У СРСР, як ви самі написали, з посадовими інструкціями було строго, і міліціонер той під слідством відсидів у СІЗО більше року - але виправданий був врешті-решт. Хоч і не кричав: "руки вгору, стріляти буду" і трьох попереджувальних пострілів не робив. Бо ОБСТАВИНИ ДАЛИ ЙОМУ ПРАВО ВВАЖАТИ, ЩО ЙОГО ЖИТТЮ ЗАГРОЖУЮТЬ. От і все. Скажете - несправедливо виправдали?

Змінено 07.11.2017, 10:32
Anatoliy 7 листопада 2017, 10:06 На тему: Під Санжарами вишколювали «Пра...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
77.Адекватник
«Навіть в «татолітарних» радянських уставах не написано щоб стріляти без попередження. Та й по вашій логіці написано "У нього..." а не в пасажира.»

Про пасажира я вже написав. Самі з автомата пробували сайперський вогонь по машині, що рухається вести? А щодо попередження... На військовому блок-посту, практично у зоні бойових дій солдати з автоматами наказують зупинитися. Яке тобі ще «попередження» треба????? Хто буде берегти твоє життя, крім тебе самого? Солдат береже своє життя, хоче повернутися живим до сім’ї - тому й не панькається, щоб не зроботи порушнику "бо-бо". З тюрми вийти можна, а з могили - ні. А порушнику, значить, начхати на своє життя і життя своєї жінки, раз напролом преться - хто йому лікар?
Ось дивіться. Почалася війна, введено військовий час. Хто винен - Путін, Порошенко чи інопланетяни - справа десята. Є факт - після 22.00 сиди вдома. Але чувак, приміром, звик з коханою дружиною по суботах о 23.00 займатися сексом на набережній. І преться туди. Патруль кричить "стій", а він жінку за руку і тікати. В них стріляють. То що - патрульні злочинці чи мужик дебіл?

Змінено 07.11.2017, 10:31
Anatoliy 7 листопада 2017, 09:52 На тему: Під Санжарами вишколювали «Пра...
Посилання на www.obozrevatel.com
Ось, до речі, цілком можливий прояв патріотичної діяльності юнаків, які пройшли подібний описаному у статті «вишкіл» і очищують поняття "націоналіст"...
Anatoliy 7 листопада 2017, 09:40 На тему: Під Санжарами вишколювали «Пра...
70.Selena2017
«Відносно появи майдану, згідно з вашою китайською мудрістю, є ще одна, ближча : від добра добра не шукають. Біда вільно гуляє Україною і мало тих, хто її зупиняє.»

Тобто, до майдану була біда? А майдан, значить, цю біду спиняв, але трошки помилився? Знаєте, якщо через те, що в хаті євроремонт не зроблений, мужик цю хату спалить і скаже сім’ї: фігня, буде нова, краща, років через п’ятдесят, а поки що - терпіть, живіть у полі, зате ми вчинили гідно, бо не жили без євроремонту як сусіди... Сім’я такому подякує? Розумним назве?
З такою бідою, як війна, ніяка біда не зрівняється. А те, що майдан приведе до війни, не видно було лише сліпому чи дурному. А ту "біду", що при Януковичу, можна було ще 20 років терпіти. За цей час могло змінитися багато. І війни могло б не бути - при тих же подіях.
Та що я про терпіння? Тоді урвалося - а тепер ніяк не уривається... Що ж таке? Грошики з заходу не капають, організації немає. От і все. Я ж кажу - ідейні майданівці може й хотіли, як краще. Але це їх не пробачає - у моїх очах.
Anatoliy 7 листопада 2017, 09:15 На тему: Під Санжарами вишколювали «Пра...
Ще раз повторюсь: факти достеменно мені невідомі, одні пишуть так, інші - інше.
65.Адекватник
« А фарами вони мигали, начебто, не при проїзді блокпосту а біля моря, після чого за ними погналися.»

Якщо це так - то з боку прикордонників явний злочин. Але машину ж таки розстріляли НА БЛОКПОСТУ, а не ПОГНАЛИСЯ І РОЗСТРІЛЯЛИ НА ТРАСІ. Якщо водій на військовому блок-посту не виконує вимогу спинитися - у нього МАЮТЬ ПРАВО СТРІЛЯТИ, хоч скільки соплів тут не лий. Не винен, нічого підозрілого не віз - якого, вибачте, прешся напролом? Про різні способи зупинок - лірика, як і про те, що
65.Адекватник
«З зданими нервами треба сидіти на печі а не служити в прикодонниках.»

Це роздуми диванного вояки, у якого просто фантазії не вистачає уявити, що значить тижнями стояти на блок-посту, коли у тебе з кожної машини може вдарити автомат чи полетіти граната. Ще раз повторюю: це військовий блок-пост у зоні бойових дій. Гадаєте, на радянських блок-постах під час Великої Вітчизняної порушникам вимоги зупинитися кави наливали? Ну-ну...
65.Адекватник
«Вбивство невинної і навіть винної людини завжди адеквватній людині повинно здаватися жорстокими.»

Гуманіст.
65.Адекватник
« Блок пости для того і ставили щоб їх підривали»

Ваще гуманіст!)))
65.Адекватник
« І чого було стріляти по пасажиру? »

У тому й річ. Як можна було спиняючи машину вбити пасажира і не зачепити водія? Цілком можливо, що стріляли взагалі по колесах, а салон зачепили випадково. Але це - припущення. І не треба писати, що не вміючи стріляти, не треба служити в прикордонниках, і що в СРСР усі солдати снайперами були і не було пострілів у невинних. Всяке було.
А тактику роботи на блок-постах під час військових зборів резервістів викладала мені людина, яка свого часу чеченську війну пройшла. Тобто, це не є супержорстока тактика бандерівців, розроблена для війни на Донбасі.)))
Ще раз повторюсь: Колмогорова не виправдовую і не засуджую, бо що там точно сталося не знаю. Просто роздуми.

Змінено 07.11.2017, 09:44
Anatoliy 6 листопада 2017, 23:34 На тему: Під Санжарами вишколювали «Пра...
До речі, Селено. Як щодо виконання «Беркутом» своїх обов’язків по захисту органів державної влади від натовпу, який штурмує адміністративні будівлі у центрі столиці?
Anatoliy 6 листопада 2017, 23:29 На тему: Під Санжарами вишколювали «Пра...
Щодо "справи Колмогорова". Не можу судити, оскільки з обставинами справи достеменно не знайомий. Якщо автомобіль дійсно йшов на прорив поста після наказу спинитися - питань до прикордонників не повинно було й виникнути... Звідки ж тоді 13 років? Версія про те, що прикордонники здуру розстріляли просто мигаючий фарами автомобіль теж не надто вірогідна (хоча - тут не 100 %). Але мені особисто найбільш імовірно десь так: чоловік повів себе неправильно, а у прикордонників здали нерви. Просто думати треба всім: і тим, хто їде через пост, і тим, у кого зброя і влада в руках. Скажіть: хто у здравому умі їхатиме на пікнік через блок-пост (ближче ж ніде) ще й на машині з, приміром, мигаючими фарами? Явно мужик з понтами, перся буром - от і отримав. Ясно, що отримав більше, ніж заслуговував (жінка його тим паче), але... як казав капітан Жеглов - "покарання без вини не буває". Свого часу мав можливість отримати підготовку по роботі блок-посту - як міліцейського у мирній зоні, так і військового, у зоні бойових дій. Скажу, що це дві величезні різниці. І нікому не раджу на військовому блок-посту починати "гнати понти" як перед гаїшником (а яке ви маєте право, а я зараз подзвоню)... Розстріляти не розстріляють, але стволом автомата в зуби отримаєш "без базару", і фейсом у грязюку все твоє сімейство ляже на добру годину. А той, кому це видасться жорстоким, просто не бачив, що іноді провозять у машинах із жінками й дітьми, і як розстрілюють чи підривають пости... Але це лірика. Те, що держава повинна захищати своїх силовиків у ситуації, коли вони діють по інструкції - однозначно. Інакше неможливо вимагати від них виконання обов’язків.

Змінено 06.11.2017, 23:32
Anatoliy 6 листопада 2017, 17:28 На тему: Під Санжарами вишколювали «Пра...
50.Selena2017
«особистої участі в подіях, які б змінили життя на краще, ні тоді, ні тепер не брав. Споглядав збоку : а як воно повернеться? Легше всього звинуватити когось»

Є відома і древня китайська мудрість: якщо в маленькому місті маленька людина робить свою маленьку справу добре - увесь світ стає кращим. Я особисто більшу частину свого життя пропрацював у бюджетній сфері і свою справу намагався робити добре. Але, раз не горлав на площах - значить, не намагався нічого зробити для покращення життя?.. Я просто знав і бачив наслідки майдану - аж самому дивно, наскільки точно все тоді передбачив. Зараз продовжую старатися добре робити свою справу, чого і всім бажаю. Але й пробачати ідейним майданівцям (про "проплачених", «продуманих» і тих, які саме й хотіли втягнути країну у ...гм... мова взагалі не йде) - мовляв, вони хотіли як краще, просто вийшло як завжди - не збираюся. Думати треба, перш ніж хату запалювати.
Anatoliy 6 листопада 2017, 16:57 На тему: Під Санжарами вишколювали «Пра...
43.Чудо Юдо
«цікаво різницю між "Режимом Януковича" і "Режимом Порошенка"»

Цікаво. Тільки по реальних фактах, без лірики про зняті з очей пов’язки і зірвані з ніг кайдани.
Anatoliy 6 листопада 2017, 16:54 На тему: Під Санжарами вишколювали «Пра...
41.Beri Mor
«В тому то й причина,що я особисто нікого не просив,а тим більше не укладав ні з ким угоди,щоб хтось гасав по майданах і тим самим втягнув країну в безпросвітній хаос та братовбивчу війну.»

100 %! А ті, що творили майдан, якраз і стверджували, що виявляють волю абсолютно всього народу. І якраз і обіцяли, що приведуть до влади найкращих і принесуть до порога блага. А скільки галасу було: ми вже здобули гідність, тепер не терпітимемо, як тільки що не так - і нову владу геть... Ага.
Anatoliy 5 листопада 2017, 18:26 На тему: Під Санжарами вишколювали «Пра...
Не торкаючись поняття «націоналізм» скажу: довіряти формування світогляду дітей 17-річному юнакові, який абсолютно нічим не підтвердив своєю власної зрілості окрім того, що в 14 років на Майдані відчув патріотичне піднесення і почав вивчати історію (і це просто його власні слова, не більше) - як мінімум, глупство і безвідповідальність. Дітям і юнацтву від природи притаманна некритичність мислення і вони легко впадають у крайнощі, внаслідок чого замість, як мовить Селена, "очищення поняття націоналізм" отримується протилежний результат (втім, про надмірний патріотизм вже обговорювалося під іншою статтею). Приєднався б до Бері Мора з питанням - хто їх фінансує? кому вигідно? Для мене, в принципі, це очевидно, але озвучувати не буду, щоб не розпочинати тут нової суперечки. Згоден з Чудо Юдо: великою мірою це дитячі "ігри в патріотів", які у більшості пройдуть. Обговорювати не статтю і коментарі, а особистість коментаторів не етично, але позиція Сєдого все-таки дещо дивує. У Росії таких прикладів військово-патріотичного «правого» виховання - греблю гати, али Сєдой, як тільки йому вкажеш на схожість з Росією, відповідає завжди однаково - ні фіга, в Росії все добре, бо я супер багатий і супербойова машина, значить, всі в Росії такі... Щодо статті. Ножовий бій? Він навіть у військових спецпідрозділах вивчається дуже обмежено "за ненадобністю" - у сучасній війні практично не фіксуються ножові контакти з противником. Де ж місце для застосування ножового бою? Правильно - сутички громадянських осіб на вулицях. ?????
Anatoliy 28 жовтня 2017, 19:52 На тему: Реінкарнація...
87.Selena2017
« Анатолію, а совість, вона і в Африці совість. Якщо вона СВОЯ, то це вже зовсім інше.»


Порожня фраза - стандартизоване кліше. Це як спитати: а вам дозволить совість підняти руку на жінку? І відповідь за Вашою «стандартизованою» совістю, звісно, має бути: ні, ні в якому разі, як можна?!! А правильна відповідь - запитанням, як в Одесі: на яку і за яких обставин? Бо життя - не чорно-біле. А у війні, яка в значній мірі є громадянською, правих не буває. Це моя думка. Без ліпосакції якось обійдуся...)))
Anatoliy 28 жовтня 2017, 17:35 На тему: Реінкарнація...
Відмовити у лікарській допомозі людині з інакшими, ніж у нього, політичними поглядами, лікар не має права - ні по закону, ні по совісті. Звісно, ліпосакція - це, по суті, скоріше косметична послуга, ніж медична. Але сам прецедент, на мій погляд, неприємний. І ніякого «ВЧИНКУ» з боку лікаря не бачу. Крок до вивішення на всіх громадських закладах оголошень типу "сепаратистів, іновірців і людей такої-то раси не турбувати - мені ваші гроші "пахнуть"...
Anatoliy 28 жовтня 2017, 17:25 На тему: Реінкарнація...
82.Selena2017
«законами совісті»

Совість - не юридичне поняття. Діючи за законами СВОЄЇ совісті можна такого навитворяти... Як відомо, саме благими намірами яснооких іделістів вимощена дорога до пекла.
Anatoliy 27 жовтня 2017, 22:10 На тему: На весільний рушник у 60 років...
Посилання на regnum.ru
Тоже не фонтан... А к чему это мы?..
Anatoliy 27 жовтня 2017, 21:30 На тему: Непопулярні реформи...
1.Седой
«Как Закон изменит состав и профессионализм ваших новосанжарских эскулапов? Какой выбор? Куда бабки-дедки пойдут лечиться альтернативно?»


Оце ще пропустив. Теж вірно на всі 100.
Anatoliy 27 жовтня 2017, 21:23 На тему: Непопулярні реформи...
Певний раціоналізм можна знайти і в автора статті. Не секрет, що багато людей хочуть не більше заробляти, а більше отримувати.))) Але докоряти пенсіонерам, які пропрацювали все життя на фермах-заводах і нині мають копійки за те, що їм, мовляв, не вистачило розуму роботу з більшою зарплатою знайти??? Тобто, за логікою автора, всім, у кого зарплата невелика (читай - усім бюджетникам, приміром), треба негайто кидати роботу к бісовій матері? І «грошової» роботи у нас навалом, просто всі ледацюги і працювати не хочуть? Вибачте...
Anatoliy 27 жовтня 2017, 21:18 На тему: Непопулярні реформи...
Врятували. Батьки його - самі звичайні, прості люди. Не платили нічого. Десь рік так 1983...
Anatoliy 27 жовтня 2017, 21:17 На тему: Непопулярні реформи...
Саме по собі поняття "платна медицина" нічого не говорить. Важливі деталі - як саме вона буде організована.
3.Selena2017
«російські старці, обкрадені до нитки»

3.Selena2017
«позбавлені елементарних життєвих благ.»

Є й таке.
5.Адекватник
«Чого його в чужу хату заглядати? Національна звичка? У себе порядок наведіть, а потім до сусідів заглядайте.»

І то теж так.
6.Чудо Юдо
«І що найбільше цікаво, так це те, що самі люди дуже хочуть щоб їх доїли. Веду родичку у лікарню, хворіє хронічно. Кажуть, на денний стаціонар покладуть. Ок, полежимо. Зібрав їй речі, все необхідне, а вона мені "А ти лікарю дав? А медсестрі дав?" Я їй: "Та нічого не давав, їм зарплати платять за їх роботу, що там ще давати?". А вона мені у відповідь: "Та ти шо?! Та так же не можна!" і мерщій сама їм побігла тицяти гроші.
І при цьому нічого не вимагали ні ілкар, ні медсестра. Але коль давала то взяли.
От чи не йо**ті люди???»

100 % так.
9.Адекватник
« Аспірин - 4 коп. Валідол - 8 коп. Антибіотики - копійки. Імпортні - трішки дорожчі. В стаціонарі ні з кого ліків не вимагали . Фталазол від твого проносу теж коштував копійок 20.»

Теж згоден. Пам’ятаю до цього часу, як уночі на поле перед вулицею мого села приземлявся ветроліт санавіації - забирали у Полтаву мого друга дитинства з тяжким отруєнням.
1.Седой
«Внимательно вчитывался и не мог понять - где я это уже слышал или читал... Вспомнил, ВАСЮКИ, Остап Сулейман Берта Мария Бендер Бей. Речь на заседании шахматного клуба.»


+100!)))
Anatoliy 22 жовтня 2017, 20:07 На тему: На Україні...
77.Selena2017
«Виходить, треба обирати позицію літературного премудрого піскаря, який "жил - дрожал и умирал - дрожал"?»

Чому ж? Ні. Але виховувати нинішніх «лжепатріотів» все одно, що й людину під приступом "білої гарячки". Так що поки вони своїм «лжепатріотизмом» не переходять певні рамки - намагаюсь не псувати собі нерви... Хоча іноді зриваюся, звісно. І, звісно, без толку...
78.Олексій
«на мою думку явище псевдопатріотизму зникне саме по собі як тільки викличе осуд всього суспільства»

Само собою. Але до цього нам ще ого-го.
Anatoliy 22 жовтня 2017, 18:56 На тему: На Україні...
73.Selena2017
«Давно хочу запитати всіх, хто підняв тему "лжепатріотизму": а що ж з цим явищем робити? У кого-небудь є програма, порада, готова думка? Чи тільки отут змагатися хто кого пересварить? Геракла однозначно не дочекаємося. То що : байдуже споглядати,терпіти, не помічати?»


Так «лжепатріоти» у нас такими ж зовсім не вважаються.
З часу Майдану саме «крикуни» і «скакуни» практично офіційно оголошені рятівниками демократії, носіями думки українського народу і спасителями нації. Як же з ними боротися? Зробиш зауваження, чи, не дай Боже, більш різко і дієво «осмикнеш» - тут же попадеш у категорію "ватників-сєпарів-ригів-комуняк-совків"...
Anatoliy 22 жовтня 2017, 14:15 На тему: На Україні...
67.Selena2017
«Ваша "жива вага" сформувала і ваш внутрішній світ, який заплив салом. Тут уже нічого не сколихне, хоч хтось поряд і «Рятуйте!» кричатиме.»


Як на мене, коментатор висловився
66.Selena2017
«принаймні некоректно.»


Я особисто теж вважаю, що чіпляти державний прапор на кожному туалеті не є проявом патріотизму. Почепили - будьте добрі, слідкуйте самі, щоб він не перетворився на підлогову ганчірку. А як полізеш знімати, ті ж «патріоти» зразу «закинуть» тобі сепаратизм, вандалізм і що завгодно.))) Прохання про допомогу мене сколихне неодмінно (хоча теж не атлет), а от згадана Олексієм «вакханалія» з чіплянням де попало прапорів і вересків «слава!» і «смерть» на кожному весіллі чи похороні "не колише" точно. Точніше, «колише» - але зовсім не в той бік, куди б хотілося "патріотам".)))
Anatoliy 21 жовтня 2017, 20:05 На тему: Пам’яті земляка...
Ну, або в честь М. Вороного заснували кубок.)))
Anatoliy 21 жовтня 2017, 20:04 На тему: Пам’яті земляка...
1.Седой
«на Кубок Героя Радянського Союзу???»


Читай: "на кубок М.Вороного, Героя Радянського Союзу". Тобто М. Вороний заснував кубок, будучи при цьому Героєм Радянського Союзу. Сам кубок до Радянського Союзу прямо не відноситься, тому й під дурню, іменуєму "декомунізація", не потрапив... поки що.
1 2 3
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації