Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Adekvatov»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7 ... 10
Adekvatov 7 березня 2018, 19:11 На тему: Фальшиве свято...
10.SashaSamokhina
«Обома руками за відміну 8 березня. Це совкове свято ображає жінок»

Що, трансгендер чи гермафродит?
Adekvatov 7 березня 2018, 19:09 На тему: Фальшиве свято...
9.Pravdorub
«Ваше коментування ледь не кожної статті схоже на обсесивно-компульсивний розлад.»

Шо, тіпа медік? Так ото ота хрень у свідомих. А мені тупо "за державу обидно", бо я якраз адекватно оцінюю ситуцію.
9.Pravdorub
««Від слова легенда?»»

Ну ти ж грамотний, принаймні мислячий. Людині властиво помилятися. Ото така сила у штампів, що і я "попав".
9.Pravdorub
«Який зиск святкувати тоді тим, кому менше (візьмемо навіть тих хто пішов служити перед самим розпадом СРСР) 45 років»

Перехвалив. А хто кого заставляє святкувати? Не святкуй. Але поважай тих, хто святкує, своїх батьків і дідів, а особливо ветеранів війни, ще й такі поки що є. Мова йде про те, що свято тупо відмінили і ЗАБОРОНИЛИ про нього навіть згадувати у держустановах.
9.Pravdorub
«кожен має право на власну думку..»

А я десь це заперечував. Тільки на ділі не кожен може написати, а такі можуть. Бо якби я написав свою думку про автора і про свято, то мене б не надрукували. Навіть тут блокують, на відміну від селени. От вона як зареєстувалась, так нік і не міняє, бо її ніхто не банить. А я вже бог зна скільки змінив, і латинню не тому написав, що так захотів, а тому що вже вичерпав всі подібні ніки на кирилиці. І якщо я незадоволений статтею, так це ж не означає, що я закликаю автора репресувати. Я просто задаюсь питанням, де його совість? Адекватна людина такого б не написала, хіба що на замовлення.
Adekvatov 7 березня 2018, 16:05 На тему: Фальшиве свято...
4.SashaSamokhina
«Ого,як попередніх коментаторів розірвало!Аякже,на святе замахнулися - привід лишній раз бухнути»

Коза ти обідрана. Вибачте люди добрі, але інакше не можна. Тільки так, а то й ще крутіше треба. Якщо тобі не святе життя мільйонів наших дідів, які полягли на фронті і не лише, і для яких це було свято, то що тоді тобі святе?
Adekvatov 7 березня 2018, 13:24 На тему: Фальшиве свято...
"У тому числі і про те, чи варто 23 лютого піднімати чарки на знак події, якої не було." Дядя рамси попутав. Чарки піднімають не за подію, а за легендарну Радянську армію, яка здобула перемогу у Великій Вітчизняній війні і звільнила від фашизму не лише народи СРСР, а й країни невдячної Європи. В цій армії служили більшість наших батьків і дідів і ми самі, хто постарше. Не служили у ній тоді або хворі, або виродки, тобто ті самі хворі але на голову, які дозволяють собі писати отакі статті. Виабчаюсь за грубість, але як інакше?
Adekvatov 7 березня 2018, 13:17 На тему: Фальшиве свято...
Цікаво, скільки шекелів урвав автор за цю мазню? А ще, ну дуже цікаво, чому під Псковом-Нарвою була поразка, а бій під Крутами, ну, блін, "ЛЕГЕНДАРНИЙ". Афігенно легендарний. Від слова легенда?
15.Vlada82
«І чи не звідси підозра Селени в тому, шо всі її опоненти тут - це одна людина? Кажуть же, шо дехто схильний до всіх приставляти свою мірку...»

Очень даже логично. Надо этот вопрос изучить. В добавок скажу, что в свое время подозревал, что Селена не славянского происхождения, но выдает себя за свидомого патриота, их тут раньше целый табун был. А лунные, они такие, могут быть и в разных ипостасях, и под разными никами, и шибко активны. (Если не все поняли, то расшифрую - по лунному календарю живут богоизбранные, и им, как никому, присуща еще и мания величия. Отсюда и фамилии Голд-ман, т.е. золотой человек, Жемчужина, Лайт-ман (светлый человек), ну и т.д. и т.п. Недалеко и до Луны-Селены, правда?)
9.ЛУНА
«. ЛУНА / сьогодні, 03:50»

"Светит месяц, светит ясный, Светит полная Луна". Рановато, однако. Ваш Река не стоит того, чтобы о нем и по ночам думать.
13.земеля
«Что бы что то доказывать, надо самому на себе испытать»

А как же вятрович и К не испытавшие на себе "ужасов сталинизма" могут доказывать, что в СССР был преступный режим, а миллионы баранов ему верить? Но это к примеру. Я же не берусь доказывать, то что кто-то испытал и не испытал в АТО. Это личная трагедия каждого и чтобы понять то, что ощущал или пережил каждый, действительно надо забраться в его шкуру. Но я этим не занимаюсь и оцениваю события не с позиций трагедии каждого а вообще, обобщенно. И ты не прав в том, что для этого обязательно надо там побывать. Те, кто написал и разыграл этот сценарий там и дня не были и быть там не собирались, но у них все отлично вышло. И скажи мне пожалуйста откуда какой-то конкретный боец может знать лучше сценариста? Боец видит только то, что происходит вокруг него и оценивает события со своей колокольни. Да, он может намного больше знать о том, что происходило в его окопе, но кому это надо и что это решает? До они даже вырвавшись оттуда не могут понять, что это было и что они там делали? А некоторые даже до сих пор слепо верят, что были правы и делали благое дело.
13.земеля
«Без обид»

Земеля, да я не обидчивый, но когда ты начинаешь писать вскую хрень, то извини. Я уже тут объяснял, что никогда в жизни не работал ни в РК Комсомола ни вообще в каких либо партийных организациях и органах. Перечитай все мои коменты и поймешь, что я не гуманитарий а технарь, потому что иногда против моей воли в моих коментах проскакивали термины и понятия о которых партапаратчик даже и не слышал. Но если ты сложил себе, под воздействием мнений таких как селена, иное мнение, ну тогда думай как думаешь. Дойдет до того, что скоро напишешь, что я, Влада, Бери Мор, Гнатович - одно и тоже лицо.
3.Vlada82
«Хоча шо там написано неправильно?»

Там неправильно написано одне єдине, що Трамп - єврей. І Трамп чомусь поставлений на першому місці. Цей факт настрожує і дає підстави думати, що вся ця стаття - заздалегіть продумана провокація влаштована і проплачена тими, хто найдужче кричить "держи вора". Мало віриться в те, що якась чортківська журналістка рискнула би це надрукувати. Тим більше, що для західних областей найбільшим із ворогів є "москаль". Вони навіть нас у цьому переконали. Всі ці сценарії «лохокостів» прописані у релігії і важко пізнаваємі обивателем і зовсім непізнаваємі свідомими каструлями. Зараз у суспільстві йде свіома цілеспрямована «накачка» антисемітських настроїів і з цим потрібно бути обрежним, бо скінчиться все так як скінчилося із німцями, які й досі виплачують їм компенсації. То тут то там вчиняються якісь акти вандалізму на їхніх цвинтарях, в синагогах, куди непомітно підкидають свинячі голови і винних ніхто не знаходить. Ви можете повірити в те, що це правда. В соцмережах сто разів пишуть про те, що можна ж найняти охорону, можна ж поставити камери спостереження і багато чого ще. Не роблять цього навмисне. Хіба у збудувавших у Дніпропетровську найбільший у світі єврейський центр немає грошей на обладнання усіх синагог камерами чи охороною? Ми, або врешті решт включимо мізки і зрозуміємо те що з нами роблять, або загинемо. Третього не дано. Посилання на www.youtube.com
Adekvatov 5 березня 2018, 13:45 На тему: Чоловік загинув під час робіт...
От, блін, охеренна новина - мужик впав з крану... Про це повинні всі знати? "В здешней литературе пишут гораздо больше о плохом, чем о хорошем. Слово о злом и темном несет больше информации, чем о хорошем и светлом, потому что повседневный опыт количественно набирает больше плохого. По той же причине легче верят плохому и злому; зло убедительнее, зримее, больше действует на воображение. Фильмы, книги и стихи Торманса несравненно больше говорят о жестокостях, убийствах, насилиях, чем о добре и красоте, которых к тому же труднее описывать из-за бедности слов касающихся любви и прекрасного. Столкновения и насилие стали основой, содержанием всякого произведения здешнего искусства. Без этого жители Торманса не проявляют интереса к книге, фильму или картине." (Єфремов "Час Бика")
8.земеля
« тем более там воюют 20 летние пацаны.»

Во-первых я тут пацанов как-бы не зацеплял. Я писал о генерале и комбатах. Во-вторых, в книжке описывается в основном "война и мир" добровольческих батальонов. А там были люди постарше и даже непризываемого возраста. И сравнивать их с пацанами, которых кинули в Афган как минимум некорректно. Да и время было разное и задачи и много чего еще. Тут на эту тему правильно тебе написал Бери Мор: "А вот с этого места,пожалуйста,подробнее.Долг кому?За что?Сколько?При СССР,например у меня,я считаю, был долг перед государством..." Но ты почему-то ему ответа по существу не даешь, а "переключаешь тумблер" на жалость к 20 летним пацанам. Туда мало попало пацанов по призыву, а сейчас так там вообще одни контрактники. И те части где служили пацаны мало попадали под обстрелы и погибло их - единицы. А это тоже наводит на определенные размышления в отношении того, какая из сторон человечнее. Условия контракта прямо предусматривают факт гибели и там наперед прописано сколько и чего в случай чего. Ну ты, думаю, понял. Короче, это обычный договор, как договор на газ или воду. Там обязательства сторон, оплата и все такое. Так что не надо это сравнивать с Афганом, куда попадали срочники.
8.земеля
«
Уважаемый мною Адекват, то что ты намекнул это не значит , что так оно и есть. Могу с уверенностью сказать, что если б ты был в горячих точках, то ты бы рассуждал по другому. Там ибо ты , ибо тебя. Там рассуждать некогда, тем более о политике, тем более в информационной блокаде. Задним числом мы все умные, тем более там воюют 20 летние пацаны»

Вот не надо, земеля, все перекручивать и сводить до того, где кто был. Я тут уже наверное всех достал рекламой учебника по логике. Так вот, согласно той же логике, я считаю, что награды просто так не дают. Если генерала повысили в должности после проигранного сражения, значит это поражение было запланированным. Если ты утверждаешь обратное, ну можно и этот вариант рассмотреть, только тогда, по логике, надо согласиться с тем, что страной управляю дурни. Я не считаю наших правителей безграмотными. Они очень даже грамотно все обставили и успешно стригут баранов.
" 1 грудня 2016 року близько 21-ї години вечора, троє чоловіків ромської національності .." Ну й нах придавати події національний окрас? Злочин не має національності, так нам кажуть. Це ж не що інше, як розпалювання національної ворожнечі. Ну от, якби я написав, що десяток євреїв пограбували до нитки цілу державу, то як би до цього поставились? А про ромів виходить можна писати що завгодо. Один знайомий журналіст з цього приводу мені пояснив, чим відрізняються роми від богообраних. (Обидві нації, якщо знаєте, в списку постраждалих від нацизму. Але згадують лише про одних.) Виявляється все дуже просто. Коли роми когось пограбують, так в суспільстві навмисне формується образ рома-злочинця, якого люди повині ненавидіти, а коли богобрані когось пограбують, тоді навпаки - ЗМІ роблять так, аби складалось враження, що вони це зробили з благими намірами і люди їм за це ще й повинні дякувати.
18.Vlada82
«я ніколи не відчувала ностальгії за Союзом з його чергами і порожніми полицями в магазинах, та й застала ті часи "на закате", тим більше не жила при Сталіну і про тодішнє життя лише чула від старших, читала в книгах і газетах, іноді щось бачила по телевізору. З огляду на все це багато позицій Адекватника не поділяю і ставлю під сумнів»

Під сумнів треба ставите все і тоді «розбір» і аналіз ваших сумнів приведе вас до істини. Ностальгія, за визначенням, може бути лише за пережитим. Але не треба всі мої коменти зводити до ностальгії. Мене більше цікавить істина, яку чомусь інтерпретують як ностальгію. "Каждый период правители старались представить таким, каким хотели. – Есть ли возможность добыть подлинные факты? – Лишь косвенным путем, в рукописных мемуарах, в литературных произведениях, избежавших цензуры или уничтожения"(І.Єфремов, "Час Бика") Це я до того, що все що написано в книжках не треба сприймати буквально. "Мало читать, надо еще и понимать чтимое", - писав Ключевський. Так що - читайте і все у вас вийде. І сумніви ваші розвіються. Так думаю.
17.Vlada82
«Їй би на себе в дзеркало уважніше подивитися, там точно роздвоєння особистості побачить.»

Вона непобачить. Це той випадок, коли людина бачить лише те, що хоче бачити. Все інше для неї не існує.
22.КН17
«"Мелочность ума порождает упрямство" як хтось із хвілософів сказав.»

Ну да - Ларошфуко, а ще він казав: "Ум служит нам порою лишь для того, чтобы делать глупости". Це найдужче українців стосується. Хоча тут питання, чи то взагалі ум? І Влада зробила селені правльне зауваження щодо її комента про тещу, бо селена вже зовсім заплуталсь. А щодо теми відео, так що, нам тепер тут тільки про нього й писати. Ну гарне відео, ура, СУГС! А Седой подивився і написав свою думку, написав, що його не пустили навіть на похорон матері, не говорячи вже про те, щоб він міг приїхати і подивитись ці краєвиди. Я ж не думаю, що можна брехати в таких випадках. Значить написав він щиро, з болем. І з цього і дискусія почалась. Чи ми повинні цього не помічати і лише дивитись и обговорювати гарне відео і уявляти як нам гарно живется? Гарно б жилось, так може б і писали тоді лише про природу.
2.земеля
«Тем не менее в книге действительно описаны героические факты солдат и офицеров»

Вот один из хероических фактов. "На ранок привезли сніданок – десять банок свинячої тушонки. Для сотні бійців, серед яких були й мусульмани, це виявилося, м’яко кажучи замало, і Грег із товаришами пішли спустошувати городи і льохи. Вони зїли усі помідори та огірки і навіть не зовсім доспілий виноград якого тут – відповідно до назви села – виявилося чимало". А ще, що в ВСУ робили мусульмани? Зазвичай свідомі СМІ писали про те, що мусульмани-кадировці воювали на боці ПТН-ПНХ проти вільної України. Ну я вже не беру до уваги різних там бурятських кінних водолазів і інших татаро-монгольских спецназів.
3.Beri Mor
«
А вот с этого места,пожалуйста,подробнее.Долг кому?За что?Сколько?»

Все правильно, только не кипятись, береги здоровье, оно сейчас дорого стоит. А ведь дураки идут и воюют. Ну кто тупо за деньги, тех понять можно, но знаю таких, которые говорят, что они там Украину защищают. От кого? И что им лично в этой Украине принадлежит? А земеля, он что-то тормозит, начал рассуждать о некомпетентности командования и т.п. Я же прозрачно намекнул, что командование получило награды и повышение, а это значит что оно поставленную перед ним задачу выполнило. Но че-то туго до многих доходит, что в задачу входило не спасение а утилизация.
"Українським військовим запропонували «зелений коридор», але під час виходу терористи почали їх розстрілювати." Ну йошкін кот, та визначтесь ви вже чи там терористи, чи там окупаційна російська армія. А сам книжка досить таки цікава, якщо в голові не опилки, то можна і почитати і багато цікавого між строчок побачити. Ну от цитата в тему: "..ані генерал Хомчак, ані комбати не здійснювали жодних спроб утрутитися в події. Вони нічого не робили для того, щоб узяти управління боєм на себе, врятувати хоча б частину своїх людей." Хомчак, між іншим, отримав нагороду і підвищення. Якщо хтось думає, що в Україні нагороди і посади почали давати просто так, то він помиляєтся. Нагороди дають за виконане завдання. Кастрюлі, до вас це діходить?!
7.Седой
«до мами на похороны не пустили»

Твари. Че тут еще сказать.
Коментар видалено за порушення пункту 2.5, 2.9 Правил користування сайтом
Adekvatov 4 березня 2018, 10:58 На тему: Субару – добре, але ЗіЛ – наді...
1.Beri Mor
«щоб на повнопривідному "Субару",на швидкості 50-60 км, «злетіти» в кювет?»

Та у нас все може бути. Свідомі вояки на гусеничних тягачах і БМП злітають. Тут же про це колись і писалось.
3.Adekvatov
«Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом»

Шо, ніззя Шмуеля Каменецького цитувати? Антисемітизмом попахує.
Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
1 2 3 4 5 6 7 ... 10
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації