Вхід | Реєстрація

Українські діти слабшають

Українські діти слабшають.
Відтепер програми по фізичній культурі будуть переглядатися у бік зменшення фізичних навантажень. Про це, відповідаючи на запитання «Полтавщини», розповів начальник управління освіти та науки Полтавської облдержадміністрації Володимир Мирошниченко.
— Шкільні програми з фізичної культури переглядаються на рівні міністерства. Тобто зараз програма фізичної культури полегшена. Я маю на увазі саме фізичні навантаження на дитину, коли були певні нормативи, які дитина повинна була виконати по бігу, по підтягуванню, іншим видам. Тому враховуючи ті прикрі випадки, які були в Україні серед дітей, зараз програма фізвиховання має полегшений характер, — сказав Володимир Мирошниченко.
Також щорічні перевірки спільно із управлінням охорони здоров’я області будуть обстежувати дітей на предмет наявності у них протипоказань відвідувати уроки фізкультури. Такі діти будуть або звільнятися від уроків «фіз-ри», або переводитись до груп для дітей із послабленим здоров’ям.

Автор: Ян ПРУГЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації