Вхід | Реєстрація

Лохвичани побили 22-річного італійця

11 жовтня міліціонери виявили на відрізку траси Київ – Суми між Лохвицею і поворотом у с. Гиряві Їсківці голого громадянина. Ним був працівник фірми “Сайпем-Юкрейн” Себастьяно Г., якого побили двоє лохвичан.
Італійця із саднами обличчя, як незабаром повідомлялося у оперативних зведеннях, доставили до Лохвицької ЦРЛ, де той провів ніч у реанімаційному відділенні. Потім його відвезли у Київ представники клініки “Борис”. Окрім саден обличчя (воно було побите настільки, що розпухло, внаслідок чого чоловік не міг розплющити очей) постраждалий отримав ряд інших тілесних ушкоджень.
У Лохвицькому офісі фірми “Сайпем-Юкрейн” журналістові обіцяли надати інформацію, але так і не надали.
У районному відділі міліції також мовчать – більшість обставин події є таємницею слідства.
– Злочин вже розкритий, – говорить Юрій Сулаєв з обласного УМВС, що підтримує зв’язки з громадськістю. – Двоє підозрюваних у скоєнні злочину затримані. Порушено дві кримінальні справи. Зараз підозрювані на свободі, зобов’язані підпискою про невиїзд. Італієць же від’їхав до Італії, де йому роблять хірургічні операції. Справу зараз вивчає Головне слідче управління. Про звинувачення і, відповідно, тяжкість покарання в майбутньому можна буде говорити, коли судово-медична експертиза зробить кінцевий висновок про тяжкість тілесних ушкоджень.
Як розповідають неофіційні джерела інформації, пригода трапилася так:
У молодого чоловіка Х. була дівчина, з якою той підтримував тісні стосунки і яку кохав. У ті дні вона повідомила йому, що поїде до батька. Але, зв’язавшись з батьком дівчини, хлопець не знайшов її. Разом з батьком коханої вони відшукали її у ресторані “Три криниці” (неподалік с. Гиряві Їсківці над трасою Київ – Суми). Точніше, у готелі на 2 поверсі ресторану у ліжку з італійцем. Останнього розлючені лохвичани у самих шкарпетках вивезли кудись “на природу”, віддухопелили і викинули на трасу. Про дівчину у Лохвиці пліткують, що та вела у певні періоди безладне статеве життя.

Автор: www.ezheliy.ucoz.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 листопада 2009, 10:38 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації