Вхід | Реєстрація

Арештованих керівників кредитного союзу «Лубно» підозрюють в розкраданні 30 мільйонів гривень

Апеляційний суд Полтавської області залишив у силі рішення одного з районних судів Полтави про арешт на два місяці голови правління, його заступника і головного бухгалтера кредитного союзу «Лубно». Про це «Обком» повідомив Андрій Літвін, начальник слідчого відділу прокуратури Полтавської області, де розслідують кримінальну справу що стосується керівництва кредитного союзу.

Андрій Літвін теж відзначив, що фінансова і документальна ревізії «Лубно» ще продовжуються, але вже сьогодні можна говорити про розкрадання приблизно 30 млн. гривень грошей кредиторів союзу. Остаточну суму збитків в прокуратурі взнають після завершення ревізії, яку проводить КРУ області.

За представленням слідства накладений арешт на витратні рахунки кредитного союзу і його майно. Зокрема, будівля центрального офісу.

Автор: http://www.kremenchug.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2009, 17:39 | | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації