Вхід | Реєстрація

Газонокосарка — від облдержадміністрації, почесні грамоти — від облради

8 серпня 2010 року у смт. Шишаки відбувся фінальний матч та урочисте закриття традиційного обласного турніру з футболу «Шишацький кубок» започаткований народним депутатом Равілем Сафіулліним у 2005 році.
У турнірі взяли участь 32 команди з районів області. У фіналі зустрічались ФК «Велика Багачка» та ФК «Гоголево» (с. Гоголево Шишацького району). Основний час гри закінчився з рахунком 1:1. Після пробиття 11-х штрафних ударів перемогу святкували футболісти Гололева, які отримали перевагу в один м’яч — 5:4.
На урочистому закриті турніру переможців та призерів нагороджували міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін, голова Полтавської облдержадміністрації Олександр Удовіченко та заступник голови — керівник апарату облдержадміністрації Валерій Пархоменко. Губернатор, зокрема, подякував Равілю Савовичу за постійну увагу до розвитку полтавського футболу. Він також висловив сподівання, що саме юнаки нашої області у майбутньому зможуть гідно представляти державу в складі збірної України.
Усі команди-учасниці змагань одержали цінні подарунки, організатори — також. Так, шишацька громада отримала з рук Олександра Удовіченка газонокосарку для стадіону. Обласна рада передала почесні грамоти голові федерації футболу Шишацького району Віктору Скочку, заступнику голови Шишацької райдержадміністрації Олексію Гарасюті і головному спеціалісту відділу сім’ї, молоді та спорту Олександру Тутці.

Автор: Прес-служба Полтавської облдержадміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 серпня 2010, 16:23 | Шишаки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації