Вхід | Реєстрація

Бюджет обласного центру отримав найбільшу суму доходів за 9 місяців

Про це, зокрема, зазначила вчора на позачерговій сорок п’ятій сесії міськради заступник міського голови, начальник бюджетно-фінансового управління Ольга Вакула. «Серед міст обласного значення з населенням від 270 до 306 тисяч Полтава отримала найбільшу суму доходів до бюджету в цілому» - зазначила вона. Депутати затвердили звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців поточного року, обсяг якого, без урахування офіційних трансфертів, склав 341,6 млн. грн. (118,8% від запланованого показника), в тому числі до загального фонду міського бюджету надійшло 270 млн. 751,9 тис. грн.( виконання – 102,4%); до спеціального фонду -70 млн. 841,6 тис. грн.
На сесії внесли зміни до показників міського бюджету на 2009 рік. Так, додатковою дотацією з державного бюджету передбачено 13 млн. 520,7 тис. грн. для розподілу між районними та міським бюджетами на виплату заробітної плати та оплату енергоносіїв. З міського бюджету, ці кошти підуть на стимулюючі виплати працівникам галузі охорони здоров’я (4 млн. 129,4 тис. грн.), культури (907, 1 тис. грн.), фізичної культури і спорту (295,9 тис. грн.), позашкільних закладів освіти (260,4 тис.грн), а з районних – переважно працівникам шкіл міста.
За рахунок субвенцій з державного бюджету на надання пільг з послуг зв’язку, інших передбачених законом пільг, та компенсації за пільговий проїзд окремим категоріям громадян передбачені додаткові 740 тис. грн. Видатки на допомогу сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та на тимчасову державну допомогу дітям збільшені на 5 млн. 59 тис. грн. Депутатами міської ради, з цільового фонду, для повного розрахунку за виконані роботи по реконструкції вул. Калініна (від вул. 23 Вересня до вул. Грушевського) виділено 290 тис. грн.
Також на сесії з міського бюджету кожному з районів Полтави передбачили по 100 тис. грн. на благоустрій, житлово-комунальному господарству – 60 тис. грн., управління майном комунальної власності отримало 35 тис. грн. (на проведення експертних оцінок)
За рахунок перерозподілу видатків бюджету розвитку знайшли кошти для розробки проектно-кошторисної документації реконструкції меморіального комплексу Солдатської слави (30 тис.грн) та приміщення на вул. Ветеринарна, 32 під амбулаторію сімейної медицини (68 тис.грн). За рахунок перерозподілу бюджетних асигнувань виділено 558,5 тис. грн. на заклади охорони здоров’я: придбання медикаментів, медобладнання, продуктів харчування, пального та проведення заходів з енергозбереження. На проведення Новорічних заходів (зокрема, на подарунки дітям) районам перерозподілено 261,1 тис. грн.

Автор: www.rada-poltava.gov.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 листопада 2009, 17:03 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації