Вхід | Реєстрація

8-річна полтавка Валерія Баннікова озвучуватиме героя відомого мільтфільму

8-річна полтавка Валерія Баннікова озвучуватиме героя відомого мільтфільму
Третьокласниця полтавської ЗОШ№2 Валерія Баннікова повернулася переможницею з дитячого конкурсу дублювання ролей у голлівудській анімаційній комедії "Планета 51" від сценариста фільму "Шрек" Джо Стілмана. Конкурс організувала кінопрокатна компанія "Аврора Фільм" (Київ) за підтримки Державної служби кінематографії Мінкультури. До речі, мультфільм “Планета-51” вийде у прокат 26 листопада в усіх кінотеатрах України, коли кожен глядач дізнається, що за кадром говорять не профі, а звичайні діти. У пригодницькій мульткомедії голосом Лєри говоритиме один із головних героїв - Екл.
Валерія Баннікова - дуже артистична і дівчинка з характером! Вона виправила ведучих, коли при нагородженні неправильно зачитали її ім’я.
Лєра більше року займається в студії "Разом" ОД ТРК "Лтава", є ведучою інформаційної програми про школу "Шкідні новини". Крім цього вона відвідує акторське відділення Полтавської школи мистецтв.

Відбір переможців конкурсу здійснювали на основі надісланих звукових файлів із озвученим текстом мультфільму “Планета-51”. До журі входили Павло Шилько (відомий як DJ Паша) і молода співачка Лілу. Усього у конкурсі брали участь більше 100 дітей із усієї України, - повідомила заступник директора “Аврора Фільм” Неллі Бондаренко. З понад 100 звукових файлів відібрали десять найкращих, критеріями відбору стали артистичність і грамотна українська мова.
Нагадаємо, акція від “Аврора Фільм” тривала з 5 жовтня. Організатори ставили собі за мету популяризацію рідної мови серед дітей. Крім того, вони збиралися підтвердити, що український дубляж - потрібна і позитивна умова показу іноземних фільмів в Україні.
Крім полтавки Валерії Баннікової до фіналу потрапили: Валентина Заболотна (11 р., м. Тернопіль), Валерій Короленко (10 р., м. Кривий Ріг), Микита Куруджі (11 р., м. Одеса), Анастасія Єфремова (10 р., Донецька обл. м. Краматорськ) і кияни Віктор Шелест (8 р.), Магдалина Рожнятівська (6 р.), Анастасія Дубас (7 р.), Олександр Буглак (7 р.) і Катерина Дичка (9 р.).

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 листопада 2009, 12:28 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації