Вхід | Реєстрація

Показники по ремонту міських доріг у Полтаві останні три роки були рекордними

Нерідко ще можна чути нарікання на якість доріг у Полтаві, хоча зусилля міської влади на розв’язання цієї проблеми очевидні. За даними управління житлово – комунального господарства останні три роки були рекордними за обсягами робіт по ремонту доріг у нашому місті. Якщо в першій половині десятиліття на капітальний та поточний ремонт доріг в місті щороку виділялося від 2.5 млн. до 3.6 мільйона гривень, то 2006 року вже 5,8, а 2007-го і 2008-го - відповідно 13.9 та 14.6 мільйона гривень: ріст фінансування в 4 рази. І до уваги бралася не тільки центральна частина. Вперше за усі роки незалежності України в місті на околицях асфальтували вулиці з ґрунтовим та щебеневим покриттям. Так, протягом 2007 – 2008 року на околицях було заасфальтовано 75 таких вулиць загальною довжиною майже 23 км і загальною площею 122 тисячі метрів квадратних. В більшості випадків – це найбільш віддалені та глухі куточки міста, щодо асфальтування яких мешканці безрезультатно зверталися до влади протягом усіх попередніх років. Тепер сюди безперешкодно можуть дістатися і швидка допомога, і будь-які інші служби. А завдяки асфальтуванню доріг у селищі Рибці автобус, що курсує сюди за програмою «Місто без околиць», їде не тільки до центру селища, як раніше, а об’їздить його по кільцю, що дуже зручно для його мешканців, особливо для школярів, яким треба дістатися до школи.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 листопада 2009, 13:39 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації