Вхід | Реєстрація

748 мешканців області отримали компенсації за вкладами Ощадбанку СРСР

Станом на 1 листопада кошти за знеціненими вкладами Ощадбанку СРСР виплатили 748 мешканцям області на суму близько 590 тис. грн. Про це на апаратній нараді в облдержадміністрації повідомив начальник філії – Полтавське обласне управління ВАТ «Державний ощадний банк України» Геннадій Ігнатенко доповідаючи про роботу філії зі зверненнями громадян. За його словами, найчастіше полтавці звертаються до Ощадбанку саме стосовно повернення вкладів (близько 90% від усіх звернень). Зокрема, за 10 місяців цього року до філії письмово звернулося 703 людини.
Найбільш насиченим, говорить Геннадій Ігнатенко, був 2008 рік, коли відбувалася виплата вкладів. «7 березня практично завершилося нарахування по 1 тис. грн. На виплату заощаджень було заплановано Кабміном 20 млрд. грн., 6 млрд. грн. використали. Решта – 14 млрд. грн. – не надійшла», - сказав начальник філії та висловив сподівання, що, можливо, після президентських виборів, виплата компенсацій продовжиться.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 листопада 2009, 15:12 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації