Вхід | Реєстрація

На Миргородщині презентували перший будиночок для відпочинку сімейного типу

На Миргородщині презентували перший будиночок для відпочинку сімейного типу
У місті Миргород на території медичного реабілітаційного центру МВС України “Миргород” відкрито перший будиночок для відпочинку сімейного типу. Споруда збудована у кращих традиціях українського села та являє собою хатину із затишними двома кімнатами (дитяча та спальня), а також просторою вітальнею, яка виконує функції кухні. Обидві кімнати обладнані окремими санвузлами. Будинок має своє дворище, огороджене дерев’яним парканом. На самому подвір’ї – затишна альтанка. Уся конструкція споруджена лише з якісної сировини та екологічно-чистих природних матеріалів.
На урочисте відкриття будиночку до медичного реабілітаційного центру завітали поважні гості. Олександр Рудяк, начальник ГУМВС України в Полтавській області, особисто прийняв участь у святковому обряді з перерізання червоної стрічки. Висловивши слова вдячності на адресу свого попередника Михайла Цимбалюка, який першим заклав камінь у будівництво нового будиночку, очільник міліції Полтавщини високо оцінив майстерність команди дизайнерів та будівельників, які змогли вдало поєднати у одному проекті європейську сучасність та українську стилістику.
Теплими словами Олександр Вікторович відзначив і роботу медичного персоналу центру МВС, які надають кваліфіковану медичну допомогу працівникам міліції та їх родинам. Також, головний міліціонер області подякував за професіоналізм та стійкість у своїй справі директору санаторію «Миргород» Анатолію Чорнобаю, під керівництвом якого вдалося вчасно та якісно закінчити усі необхідні ремонтні роботи у будиночку.
«Першочергово тут відпочиватимуть кращі міліціонери області, а також у обов’язковому порядку - родини загиблих працівників органів внутрішніх справ!» - зазначив Олександр Рудяк у своїй промові.
Від громади ветеранів органів внутрішніх справ зі словами вдячності виступив один з пенсіонерів МВС. Він подякував керівництву міліції Полтавщини за увагу та турботу до сивочолих міліціонерів, а також відзначив добрим словом роботу медичного персоналу центру.
Тепер на миргородській землі споруджена ще одна перлина міліцейської здравниці. Новий будиночок збудований за всіма європейськими стандартами та відповідає нормам сучасного українського дизайну та відпочинку. Олександр Рудяк пообіцяв не зупинятися на досягнутому та продовжувати будівництво аналогічних будиночків на майбутнє!

Автор: Алла Квіта, інспектор ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 серпня 2010, 11:54 | Миргород |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації