Вхід | Реєстрація

Вирішив повчити – назвався міліціонером

Днями у Кременчуці під час несення служби по охороні громадського порядку до правоохоронців на вулиці звернулося двоє неповнолітніх. Діти повідомили міліціонерам, що троє невідомих хлопців, представившись їм працівниками міліції, намагалися перевірити їхні документи та вміст кишень.
У цей час неподалік від правоохоронців описані дітьми кривдники проходили поруч, а тому працівники патрульної служби одразу зупинили їх та почали розбиратися у ситуації.
Як виявилося насправді, двоє неповнолітніх скаржників біля одного з магазинів поводили себе нахабно та гучно лаялися. Компанія молодих людей, що проходила поруч, стали свідками невихованості неповнолітніх та один з них зробив їм зауваження, але отримав у відповідь лише грубі слова. Тоді молодик вирішив їх налякати та провчити. Представившись працівником міліції, він повідомив, що якщо вони не припинять свої дії, він доставить їх у міліцію.
Перехожий правоохоронцям пояснив, що злого наміру він не мав, а лише хотів провчити невиховану молодь поводити себе на вулицях.
На даний час правоохоронцями проводиться подальша перевірка.

Автор: Анна Волювач прес-офіцер КМУ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 листопада 2009, 12:15 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації