Вхід | Реєстрація

Освітлення міста зазнає змін на краще

Нині у місті функціонує 20 тисяч світлоточок проти 12-ти у 2006-му. Цьогоріч у місті встановлено 180 нових ліхтарів. Проте на таких здобутках профільне комунальне підприємство «Міськсвітло» не зупиняється. Нині розпочали роботи по ремонту новорічного освітлення міста.
Листопад і похмура погода не заважають фахівцям комунального підприємства «Міськсвітло» опікуватися традиційним зимовим і святковим новорічним освітленням. На самому підприємстві, говорить його начальник Сергій Коробко, нині тривають роботи по ремонту освітлення міста.
Сергій Коробко, начальник КП «Міськсвітло»:
- На підприємстві розпочаті роботи по підготовці до зимових свят. Розпочався ремонт гірлянд, ялинкових гірлянд, святкової ілюмінації, а також ремонтується декоративна підсвітка.
Такий ремонт зумовлений суто експлуатаційними поломками (вітром, дощем та іншими несприятливими погодніми умовами), зазначає фахівець. Цьогоріч передбачаєтся відновити минулорічне освітлення міста, яке отримало схвальні відгуки полтавців.
Сергій Коробко, начальник КП «Міськсвітло»:
- В цьому році передбачається по-новому прикрасити територію біля міської ялинки, а також відновити ілюмінацію на деревах по вулиці Жовтневій, Леніна і в Корпусному парку.
Тут, зазначають фахівці, буде вестись скоординована робота декількох профільних управлінь. Зокрема, міське управління житлово-комунального господарства долучиться до перевірки дерев на їх аварійність, аби освітлення, окрім естетичного задоволення, могло гарантувати полтавцям і гостям міста безпеку при прогулянках парками.
Які саме зміни очікують на головну новорічну красуню міста – ялинку – доки тримають у секреті. Говорять лише одне – усі підготовчі роботи планують завершити до грудня, а перші святкові вогні засяють в перший день встановлення ялинки.

Автор: www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 листопада 2009, 10:12 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації