Вхід | Реєстрація

Програма приватизації комунального майна буде виконана

Програма приватизації комунального майна буде виконана
Про роботу щодо надходження коштів до бюджету міста від передачі в оренду та приватизації комунального майна поінформував начальник профільного управління Дмитро Паламарчук. Нині діє 817 договорів оренди, в тому числі з початку року укладено 57 нових. Надходження від цього до бюджету міста становлять майже 7,5 мільйонів гривень, виконання до планового показника – 101,4%. Передача об’єктів в оренду відбувається на конкурсних засадах (за винятком тих, що надаються бюджетним організаціям, громадським організаціям інвалідів, творчим спілкам тощо).
Незважаючи на всі вжиті заходи, деякі орендарі мають заборгованість. Управління комунальної власності підготувало відповідні судові позови.
Загалом у Програму приватизації 2009 року включено 53 об’єкти. Всі вони – нежитлового призначення і підлягають викупу орендарями. Наразі приватизовано 24 об’єкти, їх площа – 3150 кв. метрів. До бюджету розвитку від приватизації перераховано 5 мільйонів 414 тисяч гривень. Планове завдання вже перевиконане в 1,2 рази.
Світова фінансова криза частково вплинула на розрахунки покупців за об’єкти приватизації. На початку року банківські установи взагалі відмовлялися здійснювати кредитування суб’єктів господарювання. За таких обставин у травні міським головою було затверджено графік приватизації з помісячним планом надходження коштів. Управління цього графіку дотримувалося і встановлені завдання виконувало своєчасно.

Автор: прес-служба міськради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 листопада 2009, 10:59 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації