Вхід | Реєстрація

Вшанування пам'яті по Лохвицькі

Вшанування пам'яті по Лохвицькі
Ніхто не забутий, ніщо не забуто. Такі словосполучення доречні по відношенню до пам'ятників тим, хто не повернувся до рідного дому, пропав безвісти, і в шану яким збудований меморіал “подвиг безіменного солдата”.
Пам'ятник, де ми склоняємо голову, перед безсмертним подвигом радянських бійців в роки другої світової війни. У підніжжя якого, ми стоїмо з мовчанням та сумом в душі, з повагою до загиблих, кладемо квіти, і вшанувавши їх пам'ять відходимо від монумента.
Так повинно бути. Але молодь віком від 15 до 17 років дивиться на це по іншому. В зв'язку з епідемією грипу не працює дискотека в РДК. Молодь незнаючи чим себе зайняти, по вечорам влаштовує “скорботні” збори пам'яті загиблих. Світло та тепло від бронзової зірки, прямо таки манить до себе. Зручно влаштувавшись біля Вічного вогню, та розіклавши “поляну” з пива та сухариків, молодь не дає сумувати мовчазному пам'ятнику. Тут же, юнаки насмічують недопалками від цигарок, і зволожують підніжжя монументу……. , після випитого пива.
Мабуть перестали нині в Лохвицьких школах прививати повагу до людей, які полягли в період другої світової війни. А можливо це по новому, таким чином вшановується пам'ять загиблих бійців.
Як би там не було, це видовище не являється приємним для мимо проходячих людей, які напевно навіть бояться зробити зауваження молодим “захисникам вітчизни”.

Автор: www.ezheliy.ucoz.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2009, 13:00 | Лохвиця | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації