Вхід | Реєстрація

Любов за великим розрахунком

Молодий та привабливий хлопець обвів навколо пальця багату подружку. Спочатку до нестями закохав у себе, а потім обікрав на 30 тис. грн і зник. Дівчина й досі не може повірити, що такий бездоганний міг виявитись таким підступним.
Сам же бездоганний коханець чудово усвідомлював, навіщо мріє збудувати довірливі стосунки з новою знайомою. Дівчина одразу впадала у вічі: гарно вдягнена, багато прикрас. І не якихось там дешевих, а зі справжнього золота. Коли ж дізнався, що панянка має власну квартиру, то його плани стали ще більш далекогл ядними. Він був чемним та турботливим. Таким, про якого мріє кожна жінка. Вгадував бажання, говорив компліменти. Одним словом, запаморочив голову так, що вже через місяць дівчина власноруч віддала йому ключі від квартири, тим самим запропонувавши жити разом.
Здавалося б, чого ще бажати? Знайшов заможну гарну дівчину, яка тебе кохає – живи собі, насолоджуйся. Але ж ні. Хлопець, вочевидь, і не збирався пов’язувати своє життя з закоханою до нестями дівчиною.
Ключі він, звісно, взяв. Проте лише для того, щоб самостійно оцінити розмір майбутнього «улову». Кількох тижнів вистачило, щоб добре знати, де що лежить. Звичайно, жодних секретів від «майбутнього чоловіка» 23-річна кременчужанка не мала, а йому тільки того й треба було.

Пішов і не простився
Одного сумного для дівчини дня коханий зник без жодних пояснень. Що трапилося й де його шукати, вона не знала. Тому й не знаходила собі місця від горя. Вона вперше по-справжньому покохала чоловіка і шукала у собі причини такого несподіваного розриву.
Згодом, коли пристрасті дещо вщухли, виявилось, що з квартири зникли два мобільних телефони та чимала кількість золотих прикрас загальною вартістю 30 тис. грн. Дівчина написала заяву про грабіж до Автозаводського райвідділу міліції. Хто міг скоїти таке – навіть не уявляла.

Ціна коханню
Оперативники почали розслідування крадіжки з квартири дівчини. Їх дуже збентежило, що на замках не було слідів злому. Вочевидь, прикраси і телефони вкрав хтось свій. Далі почали перебирати всіх друзів та знайомих ошуканої дівчини, які останнім часом бували в її квартирі. Вона назвала всіх, окрім одного. Адже їй навіть на думку не спадало, що її коханий янгол міг вчинити таку зухвалу крадіжку. Проте батьки дівчини не були так оптимістично налаштовані. Саме вони підказали правоохоронцям, в якому напрямку «копати». Вийти на слід колишнього бойфренда виявилося зовсім нелегко. Адже ані про його нове місце перебування, ані про його друзів достовірних відомостей не було. Там, де він бував раніше, його вже давно не бачили. Ходили чутки, що він винайняв квартиру і живе сам. Оперативники кілька місяців працювали над тим, щоб знайти місце перебування хлопця, коли ж встановили, він розповів усе, як було. Частину коштовностей хлопець здав у ломбард. На виручені гроші винайняв житло, решту витрачав у своє задоволення. Частина золота була цілою. Всі речові докази вилучено. Проти 21-річного донжуана порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 185 ККУ «Крадіжка. Таємне викрадення чужого майна». За протиправне дійство йому «світить» позбавлення волі терміном до 3-х років.

А я не вірю
Ошукана дівчина й досі не вірить, що коханий був здатен так познущатися над її почуттями. Проте міліції хлопець сказав, що про тривалі стосунки з ошуканою навіть і не думав.

Автор: Олена УСКОВА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2010, 15:05 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації