Вхід | Реєстрація

Міліція затримала 5 грабіжників товарів з вантажівок

Міліція затримала 5 грабіжників товарів з вантажівок
Співробітники управління з боротьби із організованою злочинністю управління Міністерства внутрішніх справ у Полтавській області затримали 5 чоловіків за підозрою у вчиненні крадіжок з вантажних автомобілів-перевізників на автодорогах Полтавської області. Про це сказано в повідомленні прес-служби УБОЗ МВС.
Підозрюваних затримали під час спецоперації 21 грудня.
Серед них безробітний чоловік - організатор групи та ще 4 рядових членів угрупування, які раніше притягалися до кримінальної відповідальності.
Встановлено, що протягом 2010 року підозрювані в нічний час займалися крадіжкою товарів та інших речей з автомобілів-перевізників, які рухалися автодорогами області.
Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання затриманих оперативники виявили 2 автомобілі BMW і Volkswagen, різні автомобільні номерні знаки, 88 паперових мішків з посівними насіннями соняшника, пристосування для відкривання дверей вантажівок, маски із прорізами для очей, 3 телевізора з діагоналлю 32 дюйми, 14 ящиків зеленого чаю, 7 ящиків автомобільної оливи, 15 спортивних костюмів та інші речові докази.
На сьогодні установлена причетність затриманих до 12 епізодів злочинної діяльності.
Слідчий відділ обласного УБОЗ порушив кримінальну справу за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2010, 17:37 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації