Вхід | Реєстрація

У 15-річного школяра міліціонери вилучили щось схоже на наркотики

Працівники міліції Полтави у Київському районі міста вилучили у 15-річного учня одного із професійних техучилищ речовину рослинного походження зеленого кольору. Наразі фахівці Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС України в Полтавській області з’ясовують, чи належить вилучена речовина до наркотичних засобів.
Того ж дня працівники міліції прямо у центрі міста затримали трьох осіб, які при собі мали речовину рослинного походження, схожу на наркотичну.
А в Козельщанському районі у будинку одного із непрацюючих місцевих мешканців правоохоронці вилучили 100 грамів «травички» в подрібненому стані, яку 51-річний чоловік зберігав «про всяк випадок». На даний час її походження досліджують експерти НДЕКЦ.
Загалом, протягом семи діб на території Полтавської області працівниками міліції виявили 23 факти незаконного обігу наркотиків, повідомили в УМВС у Полтавській області.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2010, 08:51 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації