Вхід | Реєстрація

УБОЗівці затримали злочинців, що обікрали полтавську ювелірну майстерню

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Полтавській області викрили організовану злочинну групу, учасники якої скоїли крадіжку з ювелірної майстерні.
– Організував та очолив ОЗГ раніше судимий мешканець міста Полтава, – розповіли в прес-службі ГУБОЗ МВС України. – Також до її складу увійшли четверо чоловіків-полтавців, троє з яких вже притягувались до кримінальної відповідальності.
Встановлено, що учасники ОЗГ в ніч з 9 на 10 листопада 2010 року в Полтаві шляхом віджиму грат проникли в приміщення ювелірної майстерні і викрали понад два кілограми ювелірних виробів та обладнання майстерні на суму близько 250 тисяч гривен. Після скоєння крадіжки зловмисники підпалили майстерню та втекли з місця події. На сьогодні оперативниками задокументовано 7 епізодів злочинної діяльності вищевказаних осіб на території Полтавської та Чернігівської областей. Під час проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили три пістолети, дві маски з прорізями для очей, дерев’яну біту, сигнальну ракету, газовий балончик, автомобіль «ВАЗ» та інші речові докази.
Відносно фігурантів слідчим відділом УБОЗ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.5 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає до 12 років позбавлення волі.

Автор: Денис Скриль, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 грудня 2010, 16:14 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації