Вхід | Реєстрація

У Полтаві грабіжник «полював» на жіночі сумочки

Хто сказав, що жінка беззахисне і слабке створіння?!! З автором цієї думки готові посперечатися жертви 37-річного грабіжника з Полтави. Негідник на власній «шкурі» відчув фізичні надможливості наляканої жінки.
На щастя жодна потерпіла внаслідок злочину не дістала фізичних ушкоджень, утім щодня, повертаючись пізнього вечора з роботи, кожна жінка долала страх перед незнайомими чоловіками. Покладаючись на професіоналізм правоохоронців Октябрського відділу міліції, постраждалі з нетерпінням чекали на добру звістку про затримання зловмисника і дотримувалися тимчасових заходів безпеки.
Зловмисник «полював» на самотніх жінок вночі, або на світанку. У зручному для нападу місці Віталій (ім’я змінено) несподівано підходив зі спини жертви і виривав сумочку. Щоправда не усі жінки віддавали особисті речі без бою. Наприклад 23-річна Анастасія, мешканка Полтавського району, яка працює касиром в одному із супермаркетів міста, наважилася дати Віталію відсіч.
Повертаючись опівночі з роботи, дівчина звернула увагу на силует незнайомого чоловіка. Анастасія вмить пригадала, як, тільки-но приїхавши до Полтави, думала записатися на курси самооборони для жінок, і засмутилася, що приберегла свою ідею на майбутнє. Утім часу на дорікання не було – дівчина накрутила ручки сумочки на руку і прискореним кроком пішла вулицею. Коли незнайомець наздогнав її, зав’язалася бійка. Дівчині цілком ймовірно вдалося б відвоювати своє майно, якби фізично дужий чоловік не був таким принциповим і не продовжував наполегливо долати опір тендітної жінки. Пограбувавши Анастасію, Віталій забрав тільки 150 гривень, а шкіряну сумочку з документами викинув неподалік від місця скоєння злочину.
«Наразі грабіжник перебуває під арештом, – повідомив Анатолій Гриценко, начальник Октябрського відділу міліції. –  Йому пред’явлено обвинувачення у скоєнні 8 злочинів». Здається, що зловмисник втішався власне «тріумфальною перемогою» над жінкою, а не здобиччю – серед речей, якими він заволодів, були навіть 25 копійок і жменя насіння.
Однак, попри те, що його вину підтверджують докази, до зловмисника чимало запитань. Принаймні правоохоронців і потерпілих до сьогодні цікавить: «Навіщо зрілий чоловік так затято виборював дрібну наживу? Віталій відмовляється пролити світло на цю ситуацію. Можливо йому соромно або досадно від думки, що про його невдачі відтепер знатимуть більше ніж двоє?!!

Автор: Поліна Ларіна, ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2010, 14:06 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації