Вхід | Реєстрація

Чоловік табуреткою забив свого вітчима до смерті

Чоловік табуреткою забив свого вітчима до смерті
У селі Абазівка Полтавського району, 7 січня, пасинок завдав вітчиму серйозні тілесні ушкодження, від яких 65-річний чоловік помер на місці.
При встановленні обставин загибелі селянина, працівники Полтавського райвідділу міліції з’ясували, що покійний Микола (ім’я змінене) прожив усе життя в Абазівці разом з дружиною. Правда мешкали благовірні останні декілька років порізно: він – у літній кухні, вона – в будинку. Словом, жили як сусіди: ані спільних пожитків, ані господарства.
Причина непорозуміння – алкогольна залежність «голови» родини. Микола зловживав спиртними напоями, вів аморальний спосіб життя і часто влаштовував дружині сварки. Святвечір не був винятком! Під час чергового інциденту жінка зателефонувала своєму синові Олегу (ім’я змінене) з проханням провести виховну бесіду з вітчимом.
40-річний пасинок, котрий того дня святкував разом з друзями і встиг хильнути оковитої, швидко відгукнувся на прохання схвильованої матері. Захмелілі чоловіки не спромоглися мирно владнати конфліктну ситуацію – словесна перепалка переросла у бійку. П’яний Микола почав кидатися на Олега з ножем. Той відреагував миттєво – вхопив табуретку, вибив ніж і почав чимдуж гамселити названого батька табуреткою. Від численних тілесних ушкоджень Микола загинув.
Після Миколиної смерті Олег покаявся. «Я просто не розрахував сили».
Наразі порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого). Триває досудове слідство в ході якого слідчий з’ясує всі обставини скоєного злочину та дасть правову оцінку діям кожного з фігурантів справи. А далі рішення прийматиме суд.

Автор: Лілія Овчаренко, старший інспектор Полтавського РВ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2011, 18:26 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації