Вхід | Реєстрація

Лубенчанин допоміг правоохоронцям зловити крадія

Протягом останнього місяця правоохоронцям Лубенського райвідділу міліції особливого клопоту додали крадіжки речей із транспортних засобів. При чому «жертвами» викрадача ставали як автомобілі-ветерани, так і машини іноземного виробництва.
Зокрема, із «Москвича» зловмисник поцупив акумулятор вартістю 500 гривень, а із «Фольксвагена» викрав автомагнітолу вартістю 700 гривень.
Встановлюючи коло підозрюваних, працівники міліції опитували свідків, та проводили роз'яснювальну роботу з населенням. Завдяки цьому вони отримали повідомлення від місцевого мешканця по те, що якийсь підозрілий чоловік намагається збути речі з транспортного засобу.
Правоохоронці одразу ж прибули на вказане місце та затримали 32-річного мешканця міста Лубни, який чотири місяці тому відбував покарання за аналогічний злочин. Два місяці після звільнення чоловік чесно працював на разових роботах. Та прикро, що залежність від наркотичних засобів знову змусила його повернутися до кримінального ремесла.
Відтепер йому загрожує кримінальна відповідальність за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Автор: Анна Масельскас, ВЗГ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2011, 19:02 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації