Вхід | Реєстрація

Нападник з ножем відібрав у таксиста автомобіль

Близько 21 години 14 січня 2011 року за допомогою до міліції на телефон «102» звернувся 32-річний мешканець Полтавського району, який працює водієм приватного таксі.
Чоловік повідомив про те, що невідомий чоловік, якого він підвозив, погрожуючи ножем, поблизу селища Копили Полтавського району на автодорозі Київ-Харків, заволодів автомобілем «Nissan X-Trail», яким він керував, та поїхав в напрямку с. Вовківка Полтавського району.
Черговий, що прийняв повідомлення, негайно сповістив всі наряди міліції, що працювали в місті та районі про подію та зорієнтував особовий склад на затримання злочинця.
В ході проведення оперативно-розшукових дій по «гарячим слідам» працівниками ДАІ м. Полтава виявили та затримали зловмисника в обласному центрі на вулиці Леніна біля зупинки Б. Хмельницького.
Затриманим виявився 40-річний раніше судимий мешканець міста Полтава. Автомобіль повернуто власнику. По даному факту Полтавський райвідділ міліції проводить перевірку.
Вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 289 частиною 3 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Автор: Наталія Варченко, начальник СЗГ УДАІ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 січня 2011, 15:53 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації