Вхід | Реєстрація

Хотів випити - заліз в аптеку

Хотів випити - заліз в аптеку
Нещодавно до чергової частини Кременчуцького РВ УМВС України в Полтавській області по телефону за номером «102» надійшло повідомлення від завідуючої аптеки в селі Омельник, Олени, про те, що невідома особа, шляхом розбиття віконного скла, проникла в приміщення та викрала гроші у сумі близько 600 гривень.
На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група міліції.
В ході проведення правоохоронцями оперативно – розшукових заходів в поле зору міліціонерів потрапив раніше судимий мешканець села Омельник, 21-річний Дмитро, який наразі відбуває умовне покарання.
Після бесіди з дільничними, Дмитро зізнався, що крадіжку скоїв  саме він. Затриманий розповів, що того дня він гуляв в одному з сіл Кременчуцького району у своєї сестри. Після гостювання чоловік повертався додому. По дорозі захотів ще випити. Душа жадала свята, але грошей не було. Проходячи поблизу аптеки, молодик, переконавшись, що навколо нікого немає, підійшов до вікна, виламав один прут решітки та через підсобне приміщення проник усередину. В будівлі почав шукати гроші, бо медикаменти його не цікавили. Крадій знайшов у ящику стола близько 600 гривень.
Сейф, який знаходився в приміщенні аптеки, злодій зламувати не став. Чоловік вирішив, що викрадених 600 гривень йому достатньо для продовження «свята». Далі він з мобільного телефону визвав таксі та поїхав розважатись у місто Кременчук.
На даний час вирішується питання пропорушення кримінальної справи за статтею 185 частиною 3 Кримінального кодексу України.(крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Санкція цієї частини статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 6-ти років. Триває дослідча перевірка.

Автор: Андрій Федорненко, спеціаліст по зв’язкам з громадськістю Кременчуцького РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2011, 15:04 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації