Вхід | Реєстрація

Задля забави вирішили попсувати дорожні знаки

Задля забави вирішили попсувати дорожні знаки
Вранці, 19 січня цього року, близької 2-гої години, під час нагляду за дорожнім рухом у місті Кременчуці нарядом ДПС ВДАІ з обслуговування міста Кременчука, в районі перехрестя вулиць 60-ти років Жовтня та Маяковського, було помічено, що двоє молодиків псують дорожні знаки «В’їзд заборонено» та «Пішохідний перехід».
Під час переслідування правопорушників наряд ДПС затримав 27 річного чоловіка, мешканця АР Крим, місто Армянськ. На жаль, його співучаснику вдалося втекти з місця події.
Затриманого молодика працівники ДАІ доставили до Автозаводського райвідділу міліції Кременчука для подальшої перевірки. Пояснюючи мотиви власного вчинку, затриманий чіткої відповіді дати не зміг. «Так, від нічого робити, вирішили (!) погратися» – зізнався чоловік.
На сьогодні з хлопцем проведено профілактичну бесіду. Легковажна витівка не мине для молодого чоловіка безслідно. На нього чекає юридична відповідальність.
Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини події та встановлюють особу напарника.

Автор: СЗГ УДАІ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2011, 15:21 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації