Вхід | Реєстрація

250 тисяч гривень – за 5 хвилин

250 тисяч гривень – за 5 хвилин
Як і в благодійників, котрі хворим на ВІЛ/СНІД допомагають, вистачає роботи і у правоохоронців. Хоч будень, хоч свято, а злочинців ловити треба. Що люди у погонах і роблять. От і нещодавно співробітники управління по боротьбі з оргзлочинністю затримали угруповування, яке займалося крадіжками. Останньою здобиччю молодиків стали кілька кілограмів виробів із золота та срібла, «впольованих» ними у ювелірній майстерні.
Цим молодим людям від 23 до 35 років. Гарний вік, аби працювати та робити кар'єру. Втім, «легкі» гроші, вочевидь, приваблювали чоловіків куди більше, бо ж основним заняттям товариство обрало собі... крадіжки.
Геннадій Бендрик, заступник начальника УБОЗ УМВС у Полтавській області:
— Дана група осіб займалася крадіжками з проникненням у житло. Посягали, зазвичай, на гроші, прикраси, комп'ютерну техніку.
Займалися «справою» професійно, кажуть у міліції, адже члени групи вже притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.
Нещодавно у поле зору «бригади» потрапила одна з ювелірних майстерень у Полтаві. Пограбувати заклад, кажуть спільники, було не складно, адже офіс не був обладнаний сигналізацією.
Затриманий:
— Побачили, що немає сигналізації, трубою відірвали грати, потрапили всередину. Взяли срібло, золото, але небагато.
Як зізнаються підозрювані, «небагато» - це близько 60 г золота та зо 2 кг срібних прикрас. Не погребували й обладнанням. Відтак, після затримання правоохоронці вилучили у чоловіків матеріальних цінностей аж на 250 тис. грн.
А ще міліціонери знайшли 3 пістолети з набоями, чорні маски, спеціальні інструменти, які й допомагали затриманим здійснювати задумане.
Нині відносно учасників групи слідчим відділом УБОЗ порушено кримінальну справу за ч. 5 ст 185 ККУ (крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою). Відтак, молодики можуть провести за гратами до 12 років.

Автор: Олександр Крумін, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2011, 16:16 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації